Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #105149 üzenetére
Azért kell 1080-nal 30fps limittel játszani, mert Radeon-nal szar.
Ki kéne lőni a HT-t is, megnézni, elvileg nagyjából dupláz, de kb. tojok rá, tolom XO-n.
@Habugi: Ugyan úgy 18ért veszi meg most valaki magyar store-ból, mint ahogy Én megvettem 1,5 hónapja szingapúrból 15k-ért. Mivel nem akartam lemezesen megvenni, kb. tök mindegy.. Szal, ha így nézzük, akkor most is csak papíron létezik (ha kinyomtatom a számlát).
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
caindwan
aktív tag
válasz Balathruin #105153 üzenetére
Kár lett volna kihagyni
-
Habugi
addikt
Rheggelt @topic,
...btw, utóbb persze megbeszéltük hogyan is sikerülhetett a birkanyírás úgy ahogy.., mondanom sem kell én lettem a hibás mert sokat mozgolódtam/forgolódtam..
(#105143) CJ4567:
& Pabu
Árpi krónikája számomra néhol picit erőltetettnek és kreáltnak hatott, azért jót derültem rajta.
(#105145) DR|FTK|NG:
Kösz szépen de ahogy Mr.VIA is említette, níkem már van olyanom.
Más..
AngryJoe vs. YT, Round #x+1..: [link]
Annyira bírom, soha egy fél pillanatig sem árul bullsh1tet az ember és kimondja a frankót!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Habugi #105156 üzenetére
Angry joe-t én is komázom...
Jó reggelt!
Valamit bübükét kaptam el, akkora a mandulám mint egy focilabda, és fáj még ha ásítok is....
És azt álmodtam, hogy a legszörnyebb exnőmmel voltam együtt (álmomban még gecccibb volt mint élőben anno). Nem is tudom, hogy tudtam vele lenni 2 évig - (deeee tudooom.... az orbitális cickói miatt )A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
Jo reggelt.
Na mar engem is bosszantott. Felhivtam edes anyam es mivel O pont evvel foglalkozik. A diszesegekkel. Elmagyarazza,hogy mikor billetyuzettel irok ket kezzel akkor mind a ket agyfelem dolgpzik es halamos vagyok a dysgrafiara ugy,hogy fel sem tunik,ha nem jol irom le,mert mikor vissza olvasom. Nekem teljesen rendben van.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #105158 üzenetére
Én írásban művelem ezt. Érettségin karó lett a nyelvtanom, elméletben meg 5-re vizsgáztam ,ráadásul a helyesírásunk alapelveit húztam. Nálam a 10 ujjal írással nincs gond, csak a hagyományos módszerrel. Sokszor a G helyett D-t írok, a T helyett meg K-t. Meg még van sok ilyen érdekesség, és én nem veszem észre. SZóval anno Magyar nyelv és irodalomból a következő jegyeim lettek érettségin.
Irodalom esszé 4
Tagolás (vagy mi volt a neve anno) 5
Helyesírás 1 (160nál is több volt a hibám)
SZóbeli irodalom 5
Nyelvtan 5Kaptam rá egy 3 összességében. Anno nem érdekelt senkit sem, hogy ez a torony hibája, és nem a tudatlanságomé.
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Habugi
addikt
válasz Jakuskacsa #105159 üzenetére
Mehetett volna veled matek érettségire az a nagytudású aki ezt leátlagolta neked..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Habugi #105160 üzenetére
Van valami buta szabály... legalábbis akkor volt. Nem voltam rest én sem rákérdezni, hogy ez hogy jött ki. Valami olyasmi volt, hogy ha az egyik jegyem karó, akkor nem lehet jobb a jegyem 3-asnál. Vagy valami ilyesmi.. tudja a pöttss, senki nem kérdezte meg egy munkahelyemen sem, hogy mi volt az érettségim jegyei
A felvetés viszont jogos... A sérós story meg egyenesen haláli.
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105161 üzenetére
Na akkor tényleg sokban hasoníltunk !!!
Má rnem is emlékszem rá . Anyum modnta akarta ajvítani csak nem hagytam. Érted fiatal fejjel a szart sem érdekelte. Mikor annyival sokkal jóbb dolgok voltak a világban. Csajok/Bulik/kocsik/utazás kalandok. ;-P
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kegyetlenkibebaszarintottk*rvajóaForza.
Igaz, valszeg inkább XO-n fogom tolni, bár még játszok a PC-s beállításokkal.
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #105162 üzenetére
Ne is mond. Én az iskolaévek (közép/főiskola), kb 0,000009% át használtam tanulásra. Mákos voltam mindig is, mert elég volt, ha az órán bent ültem, egy hármas szintre mindig eleget szívtam magamba. Egyetemen egy tantárgy szívózott velem, az a valszám. Nem értettem, a mai napig nem értem, hogy minek kell ilyen hülyeséget tanulni. Az eleje még tök érdekes, mert kombináció, esélylatolgatás... érdekes, és érted is. De hogy egy rohadt függvény hova tart, meg kilométeres száz ismeretlenes egyenlet lehetséges tartománya micsoda, na én teljesen értettlenül álltam ezelőtt. A dékáni dékániával csusszantam át egy kettessel, azt is úgy, hogy már bemagoltam minden egyes megoldást és elméletet, de fogalmam sem volt róla, hogy mit mondok. Egyetemet is úgy végeztem el, hogy a 3-as átlag kellett hogy kapjál diplomát, nálam 3.5 lett a vége, úgy, hogy csak az előadásokra jártam, de nagyjából semmit nem tanultam délután/este/hétvégén. Anyám szerint többre is vihettem volna, lehetnék valami öltönyös buzi is valamelyik iroda élén, ezért is sok köztünk a vita, mert nem érti hogy mit akarok az élettől. Én meg mindannyiszor elmondom, hogy nem akarok a mókuskerékbe kerülni, én féltem a szabadidőmet, a szabadságomat, és ha úgy van kedvem fél évente munkát váltok, csakmert nem az igazi, és nem érdekel. - Na de jól elkanyarodtam....
Hackeee: Ennyira rosszul optimalizált? Gondolkoztam, hogy a doomal együtt ezt is beszerzem, de ha ennyire fos, az én gépemen meg sem próbálom. Fx-en még ennyire sem fog jól múúúkodni. Azért meg kiadni 15 ropit, hogy ideges legyek tőle meg nézzem ahogy laggol, nem érdemes.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #105164 üzenetére
Kicsit QB feeling-em van, sajnos.
60FPS nagyjából felejthető kategória Nekem. 30 fps lock-kal megy maxon Nálam WQHD-ban, és így nincs shuttering.
A PC-XO szinkron facán működik. Ma ki fogom próbálni így, hogy pc-n milyen játszani.
Elvileg ha kilőném a HT-t sokan javulna, de nem fogom.
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105164 üzenetére
Most vagy Én vagyok a Klónod vagy te az Én klónom!! 8)
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105167 üzenetére
Na ide megyünk barátokkal : [link] Gondolom ismered
-
Jakuskacsa
senior tag
5-7 munkanap... rendeltem két ilyet... [link] Ha ez sem fújja le a hőt a bordákról akkor már shemmi!
Zöld ufó: Nekem ez már kevés bpm egy bulihoz, viszont kocsiban sokat hallgatom, mert igazi autózós lazulós.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #105170 üzenetére
A hangjára remélem felkészültél.
Xonar DX in the house, du. legó.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #105171 üzenetére
Nem vagyok wild fülű... tőlem aztán szólhat. Több mint dupla annyi levegősz szállít mint a mostani alph. boost 2. Engem inkább ez győzött meg, hogy végre valami lefújja a levegőt broken sűrű bordáiról. A fordulatot meg majd szépen belövöm a thermal radarral.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #105172 üzenetére
Beretvánál már kiderült, hogy a gyenge légszállítás volt a gond.
Nálam, az SA-t nem tudta rendesen átszellőztetni a viper R.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Baszki.. Milyen hangok jöttek elő FLAC zenékben.. Atyaég..
Végre működik ASIO-ban a foobar... De régóta szerettem volna már ezt. Elsőre nem akart megmukkanni SPDIF-ben, de megoldottam.
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
PCX.hu is buliba indult! 8) [link]
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #105177 üzenetére
Én is tervezek venni egy harmadikat, de az nem most lesz.
Véleményem szubjektív...
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #105177 üzenetére
Áhhá.. tűkön ülsz má mi????
-
Beretvás
veterán
most vagy jol megszopatom magam vagy kapok egy fasza billentyüt bagoért.. roccat iskura alkudozok 20 euroért. képröl szép nem szétkopott...
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #105170 üzenetére
Autós lazulós 8)
Razer6666: hajrá hajrá!!!
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Mahrenburg #105150 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #105175 üzenetére
Akkor mostmár érted, miért címkézem dobozhanggal a legflancosabb alaplapi cuccokat is?
Nálam az Auzenen még MP3-akban is olyan difi van, hogy a bokád lef*sod... Képzelheted, az mit tud a felsőkategóriás stereo AKM DAC-al meg a korának legjobb OPAMP-jával... ASIO pedig alap.
(#105183) otto14: Veszteségmentes formátumnak akkor van bármi értelme, ha a forrás is veszteségmentes. Pl. a CD.
(#105165) hackeeeee: A HT-t amúgy nyugodtan kapcsolgathatod ki-be, semmi extra időt nem igényel és semmit nem ront el az OS-ben. Csak annyi, macera, míg a BIOS-ban átbillented a kapcsolót. Én rendszeresen élek vele.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
Nekem ilyen hangfala sett kell .. !!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs