Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr4Zy

    tag

    válasz LoLHunCsirke #22673 üzenetére

    Még nem láttam egyik replayt sem az ellenfeletektől, viszont ahogy őket ismerem, drakonz pure fire, maranv stonekin frost kezdővel és matmicback shadow kezdővel játszik (1v1-ben lostozik, de itt lehet h pure shadow-val van a csapat kedvéért). A nature kezdőt elvetném náluk, mert a legjobb nat t1-es a csapatukban drakonz, s a másik 2-nek meg fogalma sincs a fire kezdőről... De többet megtudsz, ha a versenykiírásnál leírt replayeket tartalmazó oldalról letöltöd és megnézed.
    Shootert még hozzáadhatjuk a csapatotokhoz, ha gondoljátok, mások (köztük a mi csapatunk) is adtak hozzá cserét a versenyhez.

    A videóhoz csak 3 dolgot tudok hozzáfűzni:
    - eljöttek 2v2-re egy normális L-counter nélkül (frost és fire kezdővel, pedig ezekbe tartozik a 2 legerősebb t1-es L-counter: a lightblade meg a firesworn is), meg is érdemlik h kikaptak
    - lol,még mindig vigil? :W az elmúlt időszakban a nerfje miatt szinte senki nem használta, ezért ez a meglepetés erejével ért fel, s végül ez meg is hozta a gyümölcsét, ügyes húzás volt!
    - még mindig nem vagyok kibékülve az instant t2-vel, de azt meg kell hagyni, hogy ebben profik vagytok. Kevesen tudják megcsinálni azt, hogy az instant t2-ből előnyt kovácsoljanak.

    IGN: TBPeti

Új hozzászólás Aktív témák