Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Nem hiszek a szememnek, eszembe jutott a játék mondom megnézem van-e még élet a fórumon...erre tessék, mit történik itt, újra indul a bf, vagy csak félre értem ? Mennyi ismerős arc, jó ég... rám emlékszik még valaki ?
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz phanzetomox #23101 üzenetére
Jaja. Bf reborn néven valaki megmókolta a klienset. Alfa teszt megy. Azt bövitették is.
Ez ugyanaz lesz mint az origi csak újra kell kezdeni. A szerverek támogatással mennek majd, a packokat játszásra kapod.
[link]
Van egy másik a legacy forge. Kb ugyanaz lesz csak újra skinezve. Az kicsit lassabban halad.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
-
xAzta
újonc
Volt egy korrekció néhány napja a zárt bétát illetően az adminok által.
Nem karácsony környékén fog indulni, mert a fejlesztőcsapat elfoglalt, ünnepek és egyéb okok miatt.
De januárban majd lesz több szabadidejük és fognak haladni remélhetőleg. Szóval zárt béta csak ez után tud megtörténni majd. Hogy mikor? Ők sem tudják megmondani biztosan.
Tehát várni kell még -
Zotya21
senior tag
Új hír nincs róla ?
kipróbálták az alfát aztán ennyi ?
https://500px.com/slayer_art
-
Rankerz
senior tag
~3 év után fülembe jutott ez a Reborn dolog.
Megnéztem az oldalukat de elég nagy a csend.
Tud valaki konkrétumot vagy ez így kifújt azóta?A booster simulator legalább működik
-
pachito
őstag
válasz Rankerz #23109 üzenetére
Azok, akik dolgoznak rajta saját bevallásuk szerint kissé elfoglaltak mostanság, de természetesen nincsen elfelejtve a projekt. Eddig csak pár kiválasztott alfa-tesztelő kapott belépést a Forge-ba, most azon ügyködnek, hogy a mapok is működjenek, aztán jön a closed béta. (szerintem ez még az idén várható)
Szoktak streameket is tartani néha, hogy beszéljenek az updatekről ill. tervekről a közeljövőben.
Ha van valami újítás, itt biztosan fogod látni. (progress fül alatt részletesebben)6700 member van jelenleg, elég ígéretesnek tűnik, majd meglátjuk.
-
Gyuri27
félisten
Stream [link]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
BattleForge Reborn - Official Trailer [link]
Amd - Radeon - Ryzen
-
ricshard444
veterán
Itt mi a helyzet srácok? Lesz valami a játékból?
Vannak dolgok...
-
Gyuri27
félisten
válasz ricshard444 #23114 üzenetére
Hello Skylords,
Stream starting in 2 hours ! (3PM CEST)
See you there Hope you'll appreciate it !
[link]
Sincerly,
InsaneHawk.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Zotya21
senior tag
remélem valami már lesz ha majdnem minden nap streamelnek
-
rolii92i
tag
Hali!
Nyitottam egy topicot a hivatalos bfreborn fórumon(perfekt angolsággal firkálva),nektek mi a véleményetek róla?
BFR
Eddig szinte senki sem támogatja,kivéve egy béta tesztelőt aki viszont nem tartja rossz ötletnek és elképzelhetőnek tartja hogy változtassanak rajta ha majd kiforr a rendszer.
Én nem tudok semmit sem felhozni ellene,sztem csak még sokkal-sokkal élvezhetőbb,változatosabb lehetne a játék ha kapnánk még egy 5 slotos férőhelyet a paklinkban.[ Szerkesztve ]
-
BlackTiger
tag
Oh.. sok minden egyébbel voltam elfoglalva és most lemaradtam a bétára való pályázásról.. Pedig el is kezdtem valamit csinálni, csak mivel még tökéletesítésre várt volna, nem küldtem be. Nah, mindegy. Nektek itt most azért megosztom, íme: [link].
Szeressétek ezt a csodát. Inkább valamiféle modern emlékmű, aprócska nosztalgia morzsa, azaz kereskedés a kedvenc lapommal Mo-val. Eredetileg több lapot, bonyolultabb funkciókat, tényleges szimulációt szerettem volna belerakni, de így most megmaradt csak egy virtuális installációnak.
Tigris
-
rolii92i
tag
1 óra múlva nagyon fontos bejelentenivalós stream
BF[ Szerkesztve ]
-
Zotya21
senior tag
Sziasztok
Pont mostanában akartam írni hogy átbasztak minket
ők el játszogatnak vele mi meg nézhetjük, megunják aztán többet nemhallunk rólukközöltek amúgy bármit is arról hogy tényleg mikor lesz belőle valami ?
-
rolii92i
tag
válasz Zotya21 #23135 üzenetére
Konkrét megjelenési időpont még mindig nincs de az open beta indulásának időpontját a "really soon" jelzővel illették szal hónapokon belül remélhetőleg
Ami a stream fő témája volt hogy az EA zöld utat adott a projektnek(gondolom megvették a jogokat egy bizonyos Ardent Peak nevű cégen keresztül akik neve alatt fog futni ez az egész project)
Ami nagyon fontos és immár hivatalos hogy nem lesz Pay2win/a fejlesztők "fizetését" donációkból fogják finanszírozni /,viszont módosíthatnak a már meglévő dolgokon illetve fejleszthetnek és ki is adhatnak hozzá új tartalmakat mint pl új kártyák,mapok !
Szóval a játék(Skylords Reborn)/akár át is lehetne nevezni a topicot/ jövője biztosított,és dicsőséges lesz -
Zotya21
senior tag
válasz rolii92i #23136 üzenetére
Remélem hogy már tényleg lesz valami mert elég régóta mondogatják hogy hamarosan
és lassan ott tartunk hogy a játék 2009 es vagy talán 2008 as ? és most már 2017 van szóval lassan egy új textúracsomaggal is jöhetnek
a másik amire nagyon kíváncsi leszek, hogy ha az EA régen nem tartott akkora szerverparkot amekkora elég lett volna mivel rengeteg volt a lagg meg a tele szerver, akkor ők hogyan fognak "non profitként" normális szervereket fenntartani
de mondjuk mostanában ez a támogatósdi igen elterjedt és rengeteg őrült van aki 50-100 dollárokkal dobálózik sokszor naponta
-
Gyuri27
félisten
válasz rolii92i #23136 üzenetére
Nekem ez a donáció nem világos. Nem arról van szó, hogy 6-8k-t nem fizet az ember (bár ezért egy pve off módot elvárnék, mert azért néha elővette volna az ember az elmult pár évben). Szóval én azt gondolom adok 5 orjót oszt csók. De ettől ők még éhen fognak halni. Másrészről meg mit kapok ezért? Mert ha fizetek 20 dodót akkor mondjuk kapok buznyákot amiért boostert vehetek vagy elve boostert kapok. Mondjuk eleve, hogy lesznek lapok?
Amd - Radeon - Ryzen
-
rolii92i
tag
válasz Zotya21 #23137 üzenetére
Könnyen lehet hogy ez a cég is támogatja a fejlesztőket némi apróval..illetve ők maguk is lehet hogy még invesztálnak a projectbe ugyan,de szem előtt tartva a jövőt amikor is majd referenciaként hivatkozhatnak egy sikeres játék felfuttatására..igazándiból én is csak találgatok
Donációkról annyit hogy már 500 illetve 1000 jurós támogatás is érkezett úgy hogy a közösség még nyilvánvalóan csak azokból áll akik valaha játszottak ezzel a játékkal és gyakorlatilag még ők sem próbálhatták ki újra élesben(márpedig akkor fognak jönni a donate áradatok ha kellően sok emberhez eljut a játék híre ami értelemszerűen csak azután lehetséges miután ténylegesen játszhatóvá válik.) -
rolii92i
tag
válasz Gyuri27 #23138 üzenetére
A donate miatt senki nem fog előnyöket élvezni,mint írtam nem lesz pay2win a játék ahogy pay2play sem szal ingyenesen lesz és az is marad.
Már régen olvasgattam a fórumot de annyi biztos hogy lesznek változások,alapvetően kevésbé akarják farmolósra venni a játékot,napi belépési jutalom megmarad meg küldetések is várhatóak plusz bfpért naponta.
De az egész még képlékeny,folyamatosan tesztelik gondolom még a béta sem kezdődött el az után várhatóak csak konkétumok sztem -
rolii92i
tag
Még pár mondat arról hogy a játék mennyiben is az ő tulajdonuk:
"Ahogyan már korábban mondtuk,a projectünk soha nem fog a steamre kerülni.
Mi nem vagyunk tulajdonosai az eredeti játéknak,tehát nem is tudjuk kiadni újra,a mi projectünk csak egy tribute(tisztelgés) az eredeti játék előtt, és az Ardent Peak zöld utat kapott arra hogy újjáélessze ezt a Skylords Reborn név alatt."[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz rolii92i #23141 üzenetére
Ha az ea-nek lett volna egy kis esze, gerince. Rég oda adták volna ami kell.
Sose tudni merre halad a világ. Ha jól sikerül, még utólag is felkarolhatják őket. Ha jól sikerül az belépő a második részhez. Ha nem semmit nem vesztenek rajta. Mondjuk elve ha lett volna annyi gógyijuk. Megcsinálják az off módot. Meg bármi módot valami lanra.Amd - Radeon - Ryzen
-
ChromeX
addikt
Igazából én olyat is ovlastam hogy ha lehetőségük lesz rá késöbb belekerülhetnek a mikrotranzakciók.
Ami nem lenne baj én fizetnék bármennyit csak hogy ujra játszhassak.De azt nem értem hogy akkor hogy fér ez össze azzal amit most mondanak hogy teljesen ingyenes és nem lehet majd penzért semmit venni. (no pay2win or pay2play)
De igazából reménykedjük hogy visszahozzák a kedvenc játékom all time, és még sokunk. Én annó azért hagytam abba mert meguntam, kevés és rossz minőségü uj content hiányában. De akár még uj card editionok is jöhetnek késöbb azt olvastam.
Itt a lehetőség hogy ez a jó játék olyanok kezébe legyen akik valóban szerették és nem fogják hazavágni mint anno az ea.
Nagyon sok év telt el a legutobbi postom óta, de mostmár joggal lehetunk HYPEOLVA
Még valami! A játék erősen kompetitiv volt. PvP része simán mehetne a manapság egyre menőbb ESPORT-ok közé. Viszonylag látványos még nézői szemmel is. Lehet hogy nem a legnézettebb történet lenne de akkor is van benne lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
Várjuk az összes Hardcore játékost vissza a topicba
-
Plata
félisten
Remélem nem sokára lehet vele játszani újra.
Ideje előkeresni a játék dobozát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest