Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
válasz phanzetomox #23500 üzenetére
Én emlékszem Ha megjelent én is visszanézek, most is belépegetek néha de szerintem megjelenéskor lesz majd igazi játékosbumm
-
Volgafan
senior tag
hi. Nem fogom megint előlről kezdeni sztem...megint megvan kb az összes lap,full 3-on,olyan 4000000 goldom és 54 k bf pontom....nem tudom miért nem lehet meghagyni a mostani accountokat is...
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
ChromeX
addikt
válasz Volgafan #23503 üzenetére
A legeslegelejétől ki volt hangsúlyozva hogy reset lesz nem is egyszer.
Sosem volt terv megtartani a progrest.
Ennek tükrében mindenki saját "felelősségére" játszott, mivel tudtuk, hogy ez lesz.
Én direkt nem tettem bele többet annál mint amennyi kellett hogy kicsit újra átéljem.Szerintem ezen kár kiakadni mert biztos te is tudtál erről.
-
TheDude
csendes tag
Infó a játék főtervezőjétől:
-
Juliano82
csendes újonc
Sziasztok! Úgy látom kettő nap múlva éles a dolog. Valaki tudna segíteni (szerintem nem csak nekem), egy kis gyors telepítési útmutatóval, tudnivalókkal, linkekkel.
-
TheDude
csendes tag
From Discord:
Hey @everyone, today at 19:00 CET our servers will be going down in preparation for the upcoming release tomorrow. Our test reset yesterday went smooth, and we experienced no major errors on our servers. Once the servers go down this evening, we will also officially be ending the open stress test. During the open stress test we fixed hundreds of bugs and the servers are now more stable than they have ever been. We're really proud to finally be able to release the game. Tomorrow at 10:30 CET, we'll be doing a countdown stream, where you can see the exact release time.
-
Juliano82
csendes újonc
Akkor nem értem pár napja miért kaptunk mountaineert.
-
TheDude
csendes tag
The game is set to release at 11:30 CET. Countdown stream
Patch:
- Added a special scratch card code "PROM-OMOU-NTAI-NEER". The code will be redeemable in the ingame auction market until the 18th January.
- Reduced all booster prices by 100BFP. The price reduction will be active until the 18th January
-
ricshard444
veterán
A mostani leosztásban nem jár a 10k pont?
Előzőleg beadta 2. logolásnál, már nem.
Vannak dolgok...
-
Gyuri27
félisten
válasz ricshard444 #23515 üzenetére
Mondjuk az nem is volt az igazi. De indulásnak 8-10 packot kaphattunk volna.
Amd - Radeon - Ryzen
-
phanzetomox
őstag
Megy már a móka, elindult? Végül kaptatok pontokat az induláshoz?
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
válasz phanzetomox #23518 üzenetére
Elindult és nem jöttek pontok..questek és achivementek vannak, kis szerencsével az ezekért járó boosterekből el tudsz majd indulni.
A staple kártyák (Shaman, Frost Mage, stb) elég drágán mennek, idővel valószínüleg majd azért megy majd le az árukból a rarity miatt, sok másik lap ami a régi rendszerben szinte elérhetetlen volt F2P játékosnak (Forest Elder pl) meg egész korrekt áron megy. -
phanzetomox
őstag
Nem tudom most ki a topik felelős, de újra érdemes lenne összegyűjteni kik az aktív játékosok hogy lehessen együtt gangelni
-
ChromeX
addikt
válasz phanzetomox #23520 üzenetére
Igen en szivesen bevallalom ha nincs mas jelentkező de kis időbe fog telni.
En mar jatszom aktivan: Horja.
-
ChromeX
addikt
Ascension map2 Viriday-t elvileg lehet cc-zni nem?
Persze ki emlékszik erre de Adv-on probáltuk folyamatosan bement és akkor insta lose.Kell még idő amíg mindenki megtanulja mit kell csinálni.
-
pachito
őstag
Én is játszom, Demiron név alatt futok ingame.
-
phanzetomox
őstag
Ahogy látom érdemes a kezdetben beszerzett common/uncommon és egyéb lapokat feltenni egyből piactérre mert sok minden még elég magas áron fut. (kevés eladó van fent). Ahogy egyre több lapja lesz mindenkinek csökkenni fognak az árak, szóval érdemes lehet még most bfp-re váltani őket (szerintem. )
-
pachito
őstag
válasz phanzetomox #23527 üzenetére
Szerintem is Én 1 fődecket építek, azzal fogok játszogatni és közben főleg nyitogatni szeretnék majd, legalább addig amíg egy jobb booster össze nem jön.
-
phanzetomox
őstag
Nekem is ez a terv. Nyitogattam 1-2 boostert és amúgy egész jól megtérültek, a legtöbb esetben visszahozták az árukat vagy még többet is Mondjuk egy promo lap nyitása sokat dobna a deck építésen
-
Gyuri27
félisten
válasz phanzetomox #23529 üzenetére
Bontottam swampot. Ami a legszebb és nagy kedvenc. Meg olcsóért lyrisht. De ugye egy promo lapot sem adtam el, adnék el. Egyébként most megint megvan a gyüjtögetés varázsa. A mi van a boosterben érzés. A reset elött majd minden megvolt. Bfp is böven. Persze most szar hogy filléres pve kártyák nem fullosak, de majd meglesznek. Aztán néhány kedvenc mapom mehet solo expertbe. Pvp decket meg kaptunk fullosat.
Amd - Radeon - Ryzen
-
phanzetomox
őstag
Tudtok esetleg jó bfp vagy Gold farmoló módszert, ami olcsóbb alap paklival is megoldható?
-
TheDude
csendes tag
Passage to Darkness Expertet farmolják a legtöbben
Ha pozíció 1,2 ben indulsz az általában középre megy és szinte bármivel megcsinálhatod
Többi 2 lane repülős egységgel carryzi a mapot
Egy run 7-8k gold
-
mester778
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, nagyon rég játszottam vele utoljára amikor kijött. Mit lehet/kell most tenni, hogy a legjobban induljon az ember? Nagyon kezdő vagyok jelenleg.
-
TheDude
csendes tag
-
Ebbe a Skyforge Reborn-ba nem azzal kell loginolni, amivel a forumukra regisztráltam?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ChromeX
addikt
válasz TheDude #23538 üzenetére
En napi egy boostert veszek mert 45 utan ad egy kedvezményeset.
Ah-bol ritkan vasarolok csak ami nagyon kell, pro tip pure natre boostert venni mert szerintem ott van a legnagyobb érték.Vannak már elég jo kartyaim a legtobb map menne exeprten ahova jo a pure nature.
Ami nagyon specifikus az talan nem. -
phanzetomox
őstag
válasz ChromeX #23541 üzenetére
Én eddig mindig boostert vettem, de összességében talán nullára jöttem ki, vagy kicsi pluszba. Úgyhogy most azt csinálom, hogy minden nap veszek egyet, de két naponta csak egyet bontok ki, a másikat pedig eladom. A 250bfp-s booster általában 330-ba hamar elmegy a nepperek között. Így ott máris behúztam további 80 bfp-t.
De most gondolkodok egyébként, hogy félreteszek egy csomó boostert és nem nyitom ki. Írták ugye a fórumon hogy január 16-tól drágulnak a boosterek. Én ezt szeretném kihasználni. Ha addig félre tudok tenni mondjuk 10 boostert akkor azon már elég nagy profit lehet majd, ha az infláció után adom el.
-
ChromeX
addikt
válasz phanzetomox #23543 üzenetére
Oh nem tudtam hogy drágább lesz a booster.
Lehet hogy akkor érdemes elrakni, bár en nyitni akarom
Őszinten szerintem nem kell annyira trükközni mert elöbb utóbb ugyis mindent megtudsz venni magadnak. Én speciel imádom gyűjteni, nehezen valok meg a dolgoktól, mar van két promom is.Nekem volt a boosterbe 3 shaman 1enli 1wheel és rakat 200bfp körüli jo nature lap.
-
-
Effen
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.
Global Warming spell mire használható? És a két típus között mi a külömbség?
Flame Crystal ezt sem igazan értem mi a lényege. Csak PVE-t játszom. -
phanzetomox
őstag
-
pachito
őstag
válasz phanzetomox #23549 üzenetére
Illetve talán az EA is rájön a számokat látván hogy kár volt olyan hamar elengedni ezt a vonalat
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest