Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
válasz fantom922 #17350 üzenetére
Igen,csak épp viglillel támad netherrel meg védi....amint meg akarják ölni netherrel visz a churchoz...öld meg....max aura,de akkor már is pont hátrányban vagy...neki meg ott a barrier és akár éítheti is oda a a kövi churchot...
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
fantom922
aktív tag
válasz Volgafan #17351 üzenetére
Már bocs, de barrier + church + vigil ebből tudod hány helyre tudsz egyszerre támadni silverwindekkel? :? Most nem adtam össze, de jó sok helyre. Silverwind vs vigil ott a Silver nyer. Ez persze az én véleményem neked lehet más... megengedem
Ezt láttátok már?
A 10 legtöbbet használt lap PvP paklikban: (utolsó 30 napban)
Surge of Light
Lava Field
Windweavers
Curse of Oink
Eruption
Cold Snap
Ravage
Sunstriders
Skyfire Drake
Magma Hurler
Hozzászólás
Módosítás dátuma: 2011. április 06. szerda, 09:42Szerk.: mégis összeadtam 280 a te power költséged, abból lehozok 3 silvert és még marad 40 powerem.
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
Volgafan
senior tag
-
Volgafan
senior tag
Hála wheelen nem sokat nerfeltek...remélem a képességéből semmit....
-
fantom922
aktív tag
válasz Volgafan #17353 üzenetére
Gyuri én nem létom majd meg, mert én is használtam amit mondasz előbb mint te Megmondhatja OnSeT, smokegyuri is. Tudom mit lehet vele csinálni és mik a korlátai. Egy szóval sem mondtam, hogy silverwinddel a vigilt vagy churchöt támadom. Másik 3 bázist támadok. Ahova le kell hoznia countereket. Amivel power hátrányba kerül elég rendesen. Én vigil miatt bukok 1 bázist te 3 helyen kapsz támadást egyszerre és bukod 3 bázisodat. Aztán ne gyere azzal, hogy hát azt könnyen visszavered, met silver-re nem igazán van counter azonos áron. Nem vagyok noob hogy nekimegyek 3 silverrel 1 churchnek a többi welleket és bázisod támadom ahol nem áll church A vigiles támadásod meg fogom addig bp-vel. Emlékszel 40 powerem maradt hozzád képest az aurás ötletedet meg nem tom hogy érted Aurával kinyírom a vigilt, erre te leteszel barriert és churchöt? Mert azt elsöpröm 1 soulshatterral 150-ből. A tiéd ugye 120, ha bevéded barriert le is hagysz engem.
Persze ezek amik gyorsan eszembe jutottak. Linekiller nem véletlen választotta a silverwindet, azért azon gondolkozz.
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
Volgafan
senior tag
válasz fantom922 #17355 üzenetére
Söpörd......mire van a glacier?Mire van társ?mind1,hagyjuk meggyőzhetettlen vagy,menj pl Ajjakék ellen,csak ezt használják...középre felépítik,ki se tudod kerülni,de te azért betámadod a kezdőm....gg..Barrier rég lent van....ha aurázol,jönnek a cannonok ismét véged...
[ Szerkesztve ]
-
fantom922
aktív tag
válasz Volgafan #17356 üzenetére
Na mert te meggyőzhető vagy mi? Erre azt mondom, hogy bagoly mondja verébnek
Ha társat keversz bele veszélyes már Aura és eruption és a vigilednek annyi. Eruption utánna véd az építkezéseid ellen míg aura véget ér.
Egyébként, ha 2v2-ba nem tudsz kikerülni 1 churchöt az már régen rossz. Amúgy meg Ajjakékat vertem már Predatorkillel. Silverwind vs church 1:0 ide
-
fantom922
aktív tag
válasz Volgafan #17358 üzenetére
Ki az a ti? Cannon 80, ha jól emlékszem, de eruption is annyi. Mi az az er? Ja eruption Már értem. Cannon lehet csak 70 ezt nem tom, de mit számít az? Elf elejted, hogy elveszítettél egy vigilt -160. Nem tudsz lehozni semmit, ha védekezned kell a másik 3 helyen. De ahogy mondtad ez map függő. Hiába vitázunk. Van amelyik mapon silverwind jobb van ahol vigil. Szerintem alapból silverwind op-abb.
[ Szerkesztve ]
-
Volgafan
senior tag
válasz fantom922 #17359 üzenetére
Cannon 70,neked aura + silver 180...ennyiből ölted meg a vigilt,ami 160 és utána elég a cannon... eruption az thiszemn 75..Drkzbaneval szoktuk tolni...megkereshetsz minket a listán,bár most visszaestünk,mert varriálunk..60 akárhanyadikok vagyunk épp..
-
fantom922
aktív tag
válasz Volgafan #17360 üzenetére
Ez a számolás sántít kissé Kezdjük ott hogy church 100 + vigil 160 + barrier 20 = 280 power itt vagy te. Én aura 100 + eruption 75 = 175 és buktad a vigilt -265 nálad. Na most jössz te Azt mondod cannon tower amit eruptionnal berobbant. Még mindig -260 powerveszteségnél jársz és még silvert le se hozott az ellen.
Persze itt már nem érdemes számolgatni, mert T3-nál általában annyi a power és olyan kevés a charge, hogy nem igazán számít.
A lényeg, hogy szerintem silverrel jobban lehet operálni, neked meg a vigil jön be
[ Szerkesztve ]
-
Predatorkill
tag
válasz fantom922 #17357 üzenetére
Hú én ajjakékra nem is emlékszek őszintén.. de valami rémlik. Abamaaaaa és rds maradt meg nagyon bennem
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D
-
Volgafan
senior tag
válasz fantom922 #17361 üzenetére
Igen,de a churchom még él..... ergo azt azért nem számoltam!!!!!
Tessék okoska,győzd le!!!!!mondjuk,ha nem veszünk t2-maradunk rásolni még talán,de onnan érdekes,hogy épülnek a churchök....Pont jó példa a churchnak...
-
fantom922
aktív tag
válasz Volgafan #17363 üzenetére
Hát én ezt nem tudom mégnézni, éppen dolgozok
A győzd le felhívásról meg annyit, hogy bárkit le lehet győzni, ha ügyesebb vagy Church-höz elég ha az egyik ellen fire, aztán a sunstriders mellett csak segítesz neki a netherrel a bázisodnak annyi. OnSeT pl. simán verne ha church-vel jönnél.
Amúgy nem tudom miért harciaskodsz A church és a vigil is op, de szerintem silverwind sokkal jobban az.
Predatorkill: tényleg Aaaaabama volt meg rds nem Ajjak, e a lényeg, hogy churchözött ellenem Aaaaaabama, de silverrel verhető, ha gyors vagy...
[ Szerkesztve ]
-
fantom922
aktív tag
válasz LoLHunCsirke #17365 üzenetére
Predatorkill-el azon a térképen voltunk ahol két víz-csík elválaszt minket középen meg egy 4-es well és 1 monu van. 1v1 volt nem tudtunk egymásnak segíteni. Predator ember fölötti teljesítménnyel lenyomta rds-t én meg Aaaaaabama-t churcheivel együtt. Nem a vigil a nehéz, hanem a church + nether. Nem véletlen nincs neki vigil, elég kevés ember használja. De ez az én tapasztalatom...
Gyuribá: egyfolytában azzal jössz, hogy de ott a társam is... és amikor én mondom akkor e miatt kötsz belém, ez szerintem vicces Picit gondold ezt végig. 1v1-be szerintem nagyon kevés a churchös + vigiles magas szinten, megint csak nem véletlenül. Lekötsz egy csomó powert és nem tudsz védeni ott ahol kell...
de mondom nem kell egyet érteni velem
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
Valaki letudná írni, hogy zajlik egy shadowos bg 9 t1.Vagyis milyen lapokk kellenek és hogyan.Amit én tudok,:
Nox, forsaken unitok
embalmert először leteszem, kell a főnixhez
az ellenség előtt, valahol a két bázis között építek egy zöld splicert, az unitokkal mellette maradok és oda hívom a bázisról az ellent.Na ittvan két kérdés:
A splicernek mikor és milyen spelljét kell bekapcsolni?És tudom hogy mapfüggő de egy átlag twilight/bandit mapon mennyi forsaken/nox al érdemes elindulni?
Ennyi volna,az én változatom azért írtam le, hogy tudjatok kijavítani.Szeretnék bg dekkemben t1et váltani,nature lassú meg drága...
Ja és egy sc-s dekkben (3 sh orb+vlmi).Mit tegyek be másodiknak?Ha naturt teszek lesz breeding, heal, grimvine és giant wyrim .(T4 en csak ez a kettő lenne).Vagy pedig 1 frost orb és lesz maelstorm meg ship lámulás xd.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Murder3
addikt
És egy kis érdekesség:
milyen kombókat tudnátok erre a lapra építeni?Firemancer MageT2 80 Power
2 Human Wizzard
Fire,Neutral
HP:660(M)
atk:800(Malee,L)
RarityR
képességek
[Passzív]Ignorer),(Element Affinity)
[Active]Burn-Up)
*Ignorer=a 20m-es körzetébe az összes saját és batári lény amin van slow vagy swift képesség innaktív lesz.
*Element Affinity=Az összes olyan ranged baráti egység 15M-es körzetbe ami tüzes lövedéket lő ki 35%-al többet fog sebezni.
*Burn-Up=[60 power]Egy 25m-es körzetbe az összes baráti Human egység százalékfüggő képessége megduplázódik,nem működik sebzéselnyelő képességekre.
-a counter értékek nem számítanak képességnek-
-spell vagy másik egység által kapott bónuszok nem számítanak ezen hatás alá-
-effectje stackolható-[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
válasz Murder3 #17371 üzenetére
Hát egyszer is ignorer jó 2v2 be wareagle kisérőnek, mert wareagle slow.(Vagy constructok, battleshipek alá bg-n... )
Element affy jó dancer hegyek mellé kísérőnek.
A burnup meg minden siege mellé, pl firenat nál az a nagy t2es twilight unit.Dancer,,ashbone stb.Vagy firesworn mellé (+150 l ellen )és annak +60%.UI. Lehet hogy hülyeséget írtam, de az uccsó 3 mondatot nem értettem...
[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Murder3
addikt
válasz alpihun #17373 üzenetére
Minden Humannak, vagyis dancer mellé jó de vileblood,ashbone ezek pl demonok ezekre nem hat
de pl commandosra már igen
úgy dizájnoltam, hogy fire/frostba,banditra és pure firére is használható legyen.
burnup pl direkt a bandit és fire frostra lett kitalálva.
element affinity meg pont fire támogatásokra,ugye trükkös h lövedéket figyeli.bg-s kérdésedre:
mondok 2 egyszerűt.
nox+phase
nox+skelton army
ha biztosítani aakrod akkor pár forsaken még ha nem akarsz a phase towerekkel tökölni.
ennyi elég -
OnSeT
őstag
válasz alpihun #17368 üzenetére
lámulos taktik, ha gyorsba kell token ezzel tolom:
embalmer lerak, nox spam + motivate, t2-n főnix, t3on grigori ( rev aktivál, besétál t4hez, shatter+nasty, rev mellett welleket felvesz) t4nél breeding + lost spirit spam.
ezt meg lehet még dobni second change + decomposer kombóval, akkor a t4es spellekre is van bőven power. ( orb csere vagy társ aktiválja)
itt van egy régebbi repem hasonló taktikkal: shad/shad/shad/frost / second change után az egyik shadow orb cserére kerül nature heal miatt.
a kivitelezés elég xarra sikerült t4ig, pár fontos lap ki maradt deckből de ettől függetlenül nézhető ^^
diff9es map volt, lost souls ellen whell of giftsek nélkül. [link]
szal meg lehet nyugodni ha nerfelik wogot akkor is teljesíthető lesz a diff9
-
alpihun
senior tag
-
alpihun
senior tag
Oké, akkor a t1ed ezennel le is koppintom.t2 -d ugyanaz mint nekem, csak én fogok 1. bázison decomposert hívni a noxoknak.t3 ért grigorit nem veszek, vagy 5 ashbone vagy 4 phoenix+embalmer.Ez az orb csere nem is hűlyeség, de nekem eddig nem jutott eszembe.Mondjuk én pure shadóval nem próbálkozok meg,inkább sh-frost-sh-sh+orbcserével fogom csinálni...Köszi a helpet.
ui: Már énis nyertem lost mapon kilencest, csak volt 18 wheelunk xd....
[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
fantom922
aktív tag
válasz alpihun #17377 üzenetére
Persze van még más jó taktika, ha szeretnél változatosságot
T1 Az egyik, ha phase towerekkel kezdesz + nox. Elég 2 tower, ha lost souls 4 tower. Ilyenkor az előny, hogy a 2. bázisodnak megvan a védelme kapásból.
T1 megint, ha a splicert használod az is jó egyik deckemben úgy tolom. Rengeteg powered marad T2-höz. 6 nox elég + splicer. A lényeg, hogy eleinte 1 közelharcos ellenre irányítsd az összes noxot, hogy a hullákból elkezdjen tölteni életet. Spliceren nem kell állítani csak ha távoli a cél akkor azzal a szellem kinézetű képességével tudod távolról öszegyűjteni a hullákat. Nem kell + noxot lehívni T2-nél lesz kb. 400 powered. + ha T2 megépül a lekötött splicer mellé leteszel egy furnance of felsht és a másik képességével a splicernek kinyered belőle a megmaradt hullákat és nő a power tovább.
T1 A legkedveltebb, mert a legegyszerűbb az amit OnSeT mondottT2 Ha phassel kezdtél akár T1-el is be tudsz támadni sikeresen támogatva phase towerrel.
T2 A phoenix roham a legkedveltebb és legegyszerűbb
T2 Zotya használta előszeretettel a Shadow Mage spamat. Leteszel 5-10-et és netherrel gyógyítod őket, ha kell.
T2 Védekezel keveset, majd promo harvester és leölsz mindenkit life weawinggel
T2 előző taktika csak a harvester mellett ott figyel a corps explosion. Leteszed a spellt és nastyzod a harvestert.. szétvisz mindent amit ott talál (PvP-ben is ajánlom )
T2 Leteszed furnance of flesht és betámadsz 4-5 darkelffel, magadra húzod az ellent mindenestül Ez a legkirályabb. A saját és az ellen hulláiból lehozol mégtöbb darkelfet, jóformán lecseréled az ellen egységeit a saját darkelfeidre Mikor összeszedsz kb 10 darkelfet benyomod a speckóját és letarolod az ellent. Ennél kell a legjobban figyelni, de a legélvezetesebb is. Netherrel tápolhatod a darkelfeket, ha kell. Ne a bázisa felé portold őket csak egyhelyben mopst az élet töltését használod és nem akarod, hogy az ellen íjászai is töltődjenekElfáradtam a T3-at és T4-et most kihagyom...
-
fantom922
aktív tag
Murdeer megoldása is jó, de szerintem rPvE-be fölösleges sog-ot meg boostert használni. Csak elmegy vele az idő De még egyszer mondom, az is jó megoldás.
OnSeT beszólt Murdeernek, lássuk mi lesz belőle
-
G4ga
őstag
en 10 frost mage-el jatszom. 4 playeres mapon t4ig azzal megyek csak. t2 vesztartaleknak phonix van. ha nagyon gyengusz a melletem levo akkor szoktam home soilt nyomni de nem letszukseg.
t4en pedig lamulok a shippekel foldi tamogatasnak pedig grigori, irtad az nincs akkor sataneal esetleg ha mar pure.
nalam van meg embalmer+decom+fof is azt 4orbon hasznalom a maradek magekre. majd shipek es second ch. azt hadd szoljon. orb csere 1-2 zold attol fuggoen h whellezek vagy semLost kezdese tetszim nagyon.csak forseken+specije majd t2 phonix
-
fantom922
aktív tag
Jaja, csak ha midig ugyanazt csinálod az elég uncsi, ha engem kérdeztek
-
Predatorkill
tag
Én bgn 6-7 frost magevel + homéval elvagyok simán, 1sem hal meg, t2, 1db reaver és eldzsasztázok t4ig ott csak gemeye és annyi.
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D
-
-
Murder3
addikt
válasz fantom922 #17389 üzenetére
én azt csinálom kezdésenk 5,5 nox,skeleton kb utánna t2 booster felhúzom a welleket booster rakok sog valamivel elindulok bevenni a t3-at.
wellek megint booster sog t3,sog utánna phoenix+földi vmi,soulshatter sog odamegyek felhúzom a bázist booster.
későbbiekbe meg mivel én 2 warlord+2 shippel megyek és rakás spellel meg sogal jól kitámogatom magmat meg a cultist+offeringel folyamatosan aha maelstrom,ice tornado és ezek elfogynak.így is bőven lesz powerem sog miatt mert a spellek nagyon felnyomják a voidot.
legfeleslegesebb dolog a decomposr+seconds chance szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
fantom922
aktív tag
válasz Murder3 #17390 üzenetére
Más épületek mindegyiknek megvan az előnye. Decomposert T1-en is fel tudod építeni és furnance of fleshel elképeztően soik power összejön vele. És csak 1x kell felépíteni.
SC meg segít a haveroknak is és furnance + decomposer mellett rengeteg sok powert ad.
A tiéd is jó megoldás, de én még mindig macerásabbnak tartom.
-
fantom922
aktív tag
válasz Murder3 #17392 üzenetére
rPvE-be T1-re T2-re T3-ra és T4-re is elég 2 unit lap. Még marad 12 bármi másra. De nem akarok vitázni, a tiéd is működő megoldás gondolom, tehát mindegy melyiket választod. A lényeg, hogy ne mindig ugyanúgy csinálja az ember, mert megutálja a token farmolást. Én élvezem a PvE-t is
-
Predatorkill
tag
Schizoide ugye most a 29. a toplistán, és hero. Tegnap különös módon bedobta ellenem. A meccset nézzétek meg lentebb linkelem, és véleményt kérek. 1v1 Frost vs. Frost a meccs.
Battleforge PvP 1v1 Lost soul vs Frost (bane vs. hero)http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D
-
Cr4Zy
tag
válasz fantom922 #17393 üzenetére
Én mostanában a lvl 10-esre való fast-play taktikával játszom a 9-est is, egy különbséggel: lvl 9-en nem használok master archers -t. (t1 frost, t2 shadow, t3-t4 nature, ha nagyon elmegy az idő egy gyenge csapattárs, vagy rossz pozíció miatt - pl. a t3 kitámadna t2-re -, akkor t3 shadow, booster fel és t4 nature, majd orbcserével wheelek). A lvl 9-en elég 6 frost mage is t1-en, csak ha lost souls és bogarak vannak, akkor kell több (a home soil számomra is csak t2-es eszköz, illetve lvl 10-re van bent). T2-őn meg embalmer és phoenix, amik jó használatával ki lehet tisztítani a t4-es részt is. Onnantól enli-vel second chance és a wheelek mellett kedvemtől és pályától függően ashbone-áradat, vagy LSS had.
De nekem t1-en a fire tetszik még mindig a legjobban, mert olyan taktikája van, hogy bármelyik lvl 9-en beválik iszonyat gyorsan: 1-3 nomad és 1-2 mine, majd magadra húzod őket. Én általában 2 nomaddal és 1 mine-nal el tudok intézni mindent, majd 1 well után gyors t2 és mire a többiek t2-re érnek, addigra én már általában csak az embalmer cooldown idejére várok, készen 3-5 phoenix-szel (általában 3 elég, lost souls-ra kellhet több, attól függően, hogy bogár, vagy treefiend van és hogy van-e pajzs rajtuk). Onnantól pedig már csak a power-re kell várni
(#17390) Murder3: Annyit mondanék, hogy a sog egy nagyon jó dolog, de a booster mellett már totál fölösleges (legalábbis ha okosan oldod meg a t1-et és t2-őt és nem vesztesz egységeket, mert a fof és a decomp visszahoznak minden voidot). Jah és még egy dolog: a second chance + embalmer aktiválva + fof + decomp segítségével 500-1000 powert tudsz nyerni a semmiből (mivel már void-od addigra nullázódik mire ezt használod a t1-t2-es egységeidet leölve ilyen módon).
IGN: TBPeti
-
Cr4Zy
tag
válasz Predatorkill #17394 üzenetére
Sajnos kicsúsztam az 5 percből, ezért nem szerkesztem már a hozzászólásomat.
Nagyon szépen csináltad! Apróbb hibákat lehetett felfedezni, de tényleg, csak gratulálni tudok (pl. 2. orbra nem jött a glacier az aura alatt, miközben 100 powered volt, így azt elég simán leölte). De ezután meg elég nagy hülyeségeket csinált a Hero rank ellenére is (ilyen hibákat, amiket csinált már nem szabadna elkövetni Reaper rang környékén sem, nemhogy egy Hero-nak)...
[ Szerkesztve ]
IGN: TBPeti
-
Predatorkill
tag
Köszi szépen! amugy vagy elfelejtettem glaciert tenni rá, vagy a home soillal olyan hamar leütötte, Csirke: Neked is köszi, és most ettöl még boldogabb lettem h obesityt vertem meg Gyuri: Neked is köszi!
-
Predatorkill
tag
válasz Predatorkill #17399 üzenetére
http://www.livestream.com/obesity_stream/video?clipId=pla_7ff0cdf6-b13d-4eb6-befc-01de34bf15d2&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb XD megtaláltam csirke köszi! a legelején van
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest