Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Phjodo is abbahagyta
-
Murder3
addikt
-
Murder3
addikt
Egyébként sanszos h a játékhoz azért nem jön az amii vagy semmi új mert az ea már nem támogatja a játékot, de a jogok még a kezükbe vannak.
-
fantom922
aktív tag
válasz Murder3 #16254 üzenetére
Reméljük nem
Razuel: Ha tegnap látom biztos mentem volna veled egy csomót... pont natur ellen kéne mennem 1v1-ben. Te meg mehettél volna sadó ellen. Elég gyakori
Mikor leszel legközelebb?Még valami. A gyártott mapokat bemásolom és nem jelennek meg unrankeden. Játék főkönyvtárba úgy ahogy van. Próbáljam meg könyvtárak nélkül? Vagy az lehet a baj, hogy nem alapértelmezett helyre telepítettem a játékot? (tehát nem a C:\Program Files\)
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
rolandhu
csendes tag
Sziasztok már rég óta játszok battleforgén de sajna nyitotam 1 250 bfp-s boostert és alig lett bfp-m szóval létszi valaki írjon 1 kódot a játékon is megtaláltok rolandhu néven valakinek vn fölös bfp nem kell naon sok csak plz küldjön valaki
-
fantom922
aktív tag
Nekem Map mappám van (nagy m-vel ). A kérdésem lényege, hogy a kitömörített dolgokat könyvtárostul, vagy a könyvtárakból szedjem ki a fájlokat?
Szerk.: dokumentumokon belül??????? Megvan a hiba, köszi OnSeT. Én a játék főkönyvtárába / Map-ba mentettem. ...nekem azt mondták oda kell. Jeeeeeeeee végre lesznek új térképeim. Du. leszek aki akar jöjjön
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
Volgafan
senior tag
válasz rolandhu #16257 üzenetére
Ez így szokott lenni,ha nyitsz 1 boostert,levonja...próbáld meg eladni,ami benne volt....Végre van gépem,de minden régi vidim elszállt..Murder ennek örülhetsz,mert az egyik vidire nem lettél volna büszkeXDDDD
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Murder3
addikt
válasz Volgafan #16259 üzenetére
melyikre?
ezek nem pár naposak szal nem nagyon emlékszem amik nincsenek elmentve.
tegnap előtt meg jól elvertek minket 2 gigh player,elbasztuk az elejét de később elég sokáig bírtuk vagy 5 harvit kivédtünk meg még volt egy támadásra erőm, de onsetnek már nem volt elég ereje a támadásra így végül is csak húztuk az időt(bár ellenfeleink sog-al mentek, de ahhoz képest h platinák voltak jó sok nasty+corpse harvi robbant a semmibe
csomószor csak néztem onset orbja mellett 2 egységre,igaz h akkor már gyak megynerték szal volt miből pazarolniuk
kár h at nem mentettem el, de amik fent vannak azokból mind2 magasabb szintű játékosok ellen van.
tegnap raktam fel ezt, de azóta van még egy lostknigh-os is ahol ellenük megyünk, rankeden.
feltettem egy előtte egy shootereset ahol velem van és onset,phanze az ellenfél
a tiétek is fenn van mikor onset-el vagy én meg predatorral, az a legrégibb tánma meg felrakom a tower harcos t1-es fightot, igaz azóta az már nem kuriózum a t1-es mapon, de az volt az a meccs ami alapján eggyértelművé vált a t1-es map stratégiája
bár nem tudom előttünk ment e vki olyat rajta.
előtte lévő meccseknél inkább wellezett mindenki. -
Volgafan
senior tag
válasz Murder3 #16260 üzenetére
Amikor a 2 legenddel ellen harcoltunk téged bevert az ellenfeled....és lehoztam azt a meccset...shadow-fire volt az ellenfeled...ennek a movienak a készítésekor hallt be a gépem....
[ Szerkesztve ]
-
Predatorkill
tag
válasz Murder3 #16253 üzenetére
oké, ezen a meccsen látszik is hogy shooter nem a normális pakliával jött és ugye én pedig nem vagyok profi. frost ellen meg nem tudunk általában mit csinálni..
http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhee Bf ign: Predatorkill, Minecraft: Predi43, CoD4: -=FaLkNeR=-, CoDMW2: -=FaLkNeR=-, Borderlands: -=FaLkNeR=-, Battlefield Bad Company 2: -=FaLkNeR=- elég? :D
-
Volgafan
senior tag
válasz fantom922 #16262 üzenetére
Ok bazzeg,akkor hazudok............elmondom neked vertünk mi már be TOP2.-at is...lehet mindenkinek jó napja,meg az ellennek szar....nem?mind1,hazudtam...mekkora király vagyok...ide járok hazudni...Igen oda kell betenni a Map mappába,de ha nincs,csinálj 1-et..hogy lehoztam azt a meccset...a mondatodnak kb ez az értelme........de ha életre tudnám kellteni a vinyót,amit leejtettem leesne az állad...
[ Szerkesztve ]
-
fantom922
aktív tag
válasz Volgafan #16265 üzenetére
Miben hazudtál? ...és mikor mondtam én, hogy hazudsz?
Akkor félreértettél Grat, hogy lehoztad mégis! Úgy értettem, hogy Murdeernek nem kell szégyenkeznie, hogy kikapott. 10-ből 8x én is kikapok egy legendttől (lehet túlbecsültem magam ).
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
válasz fantom922 #16266 üzenetére
igazából függ a paklitól.
mivel én bandit deckel megyek és kapásból nem használok fire unitot,aoc-t.
főként ha stalkereket erőltetem vagy commandost azokat meglehet fogni.
sokkal olcsóbban mert nálam kötelező fullra buffolni végig az egységeim.de mi is vertünk már meg hero,legend párost stb.
ugyanakkor kaptunk már ki tőlünk jóvalta gyengébb párostól is, akiket pl azelőtt 4-ből 3x megvertünk aztán elkezdtük t1 simán megvolt ők t2-ztek mi nem törődtünk welleztünk bőségesen aztán jött egy egy tonna shadwo mage meg rá épített founttain of rebirt,nether,heal spam és köpni nyelni nem tudtunk ellenük...
meg máskor is van van h alá becsölöd az ellen aztán nagyon elbízod magad és a végén meg ott vagy h a vereség szélén álsz...de pl itt én kapom a legendet
[link]nem tudta counterelni a commandosaim..annó én is ezt a baromságot csináltam commandosok ellen.
gyuribá:nem tudom nem emlékszem rá h hogy volt az.
[ Szerkesztve ]
-
fantom922
aktív tag
-
Murder3
addikt
válasz Volgafan #16270 üzenetére
ja most jutott eszembe
már emlékszem
azon a köcsög 1v1-es mapon volt, én eleve fentebb vettem csak wellt mondván majd ha jön közelebbről betámadom shadowwal ő már a közelebbi bázison vett majd hamarabb odaért a szembe lévő dupal wellehtz és felhúzta majd onann támadott, én előtte tétovááztam a támadásba és nem nyomtam bele mindent majd erre én támadó kényszerbe voltam de gyengén lett kivitelezve őneki volt esélye több wellt húzni én meg mikor mehettem volna utánna t2-re inkább támadtam de már mindezt későn.
onnan már nem volt esélyem mit tenni mert védekeznem kellet t1-el főnix,darkefl,banner,crawler-.ek jöttek rám te meg nem segítettél pedig sipákoltam
de azok tuti nem legndek voltak, mert megmarad ez bennem akkor hogy ugye alacsony rangú hogy kivert.
vagyis inkább elszámítottam magam a helyes kifejezés -
Volgafan
senior tag
válasz Murder3 #16271 üzenetére
Egyik legend volt,másik 1 pöttyel kevesebb,így pontos....segítettem volna,ha lett volna powerem, támadtam a másikat.....igen sajna a rushod nem sikerült...azon múlt...próbáltam úgy támadni,hogy a te ellenednek be kelljen segíteni hozzám,meg is tette,csak keveset....fene az arcát....mind1,az lett a vége,hogy az én ellenem utánad kb 2 mpre lelépett,és t3 elhúzodó fight lett....de a sandok hála Onsetnek jól beválltak...
-
Murder3
addikt
válasz Volgafan #16272 üzenetére
hát akk nekem az agyam átkalibrált de h megmernék esküdni rá h azok nem sárga bipók voltak
nem a rush volt szar hanem h miután ő wellezett én támadtam szarul és folytattam ahelyett h követtem volna így már korán hátrányom elkezdett kialakulni és a t2 meg megpecsételte ezt végleg.
én félre taktikáztam magam, illetve elbuktam a támadásba így végül is jogos h ott arra nem lehetek büszke -
fantom922
aktív tag
Valaki most már mondja meg hova tegyem, a seggemen kívül a térképeket!
G:\Jatekok\BattleForge
C.\Windows„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
Murder3
addikt
Amúgy mivel van még sok ki nem adott bandit lap ezért lehet reménykedni
Mivel én már komolyabban asszociáltam a bandit frakcióval ezért elírom reményeim és félelmeim ezen egységekkel kapcsolatbaszóban forgó egységek:
Bandit Shaman
Bandit Sniper
bandit Skyrake
Bandit Walker(t4 annyira nem érdekes)
ezek szinte tuti h ki lesznek adva
sanszos még
Bandit Mauler(nevét nem tudom pontosan de tudjátoka paralzálós egység)Először is leginkább a Bandit Sniper miatt van aggodalmam.
M egység lesz egy firesworn szintű sebzéssel több lesz neki nyílván képessége meg a nox overlordja lesz csak sokkal erősebb illetve tuti h long range lesz a képessége.
t2-t3 sanszos a t2 és akkor 120 power körüli lesz majd úgy érzem.
ha t3-lesz akkor se kell 1000hp-tól többre számítani nála.
Tuti h lesz piros aff ami siege lesz....
4mp-s sebessége lesz.Aztán itt ez a bandit skyrake ami a mana wing féleésg, ez sztem oylan lesz mint a twilightnál a deathglider.
60 power kevés életpontú,talán kap egy érdekes képességet, de valószinűbb h felesleges gyenge kategóriába fog kerülni...Bandit Mauler is elég tutinak tűnik, ez tuti t2m méretű L counter lehet majd, de nem rajonganék ezért a paralyzálós csapáért,mivel a windhunter se tartotta meg sztem ez se tartaná.
viszont blokkoló képessége lehetne neki, tehát a táamott egység nem tud támadni,támadott egységre nem hatnak a baráti spellek...ez lehetne a helyes út a 2 aff eloszlása közt.
70 power lenen ugye pont megfellene l countenek a bandit deckbe.bandit shaman ami nálam nagy reményekkel tele várom, ugyanis a heal helyett kaphatna disencahnt képességet mint a windhunternek is van.
x powerért aktiválható képességként,50 pwoerét az egység 60 power lehetne.
Illetve tuti h kapni bandit egységeket támogató hatást is de én remélem h fog kapni debubuff védelmi bűbájt mert az nagyon kéne a banditba.
wind mellé egy olcsóbb földi egysénél is. -
-
fantom922
aktív tag
Okés, már mindent értek. Am nem vagyok ám mérges, ha valaki félreértett csak hülyülök... én már csak hülyülős vagyok. Köszi a helpet mindenkinek.
C:\Dokumentumok\BattleForge\Map
OnSeT: mert a profik létrehoznak külön partíciót a Windows-nak formattálásnál a vinyón, hogy ne kelljen minden fájlodat másolgatni míg újrarakod a rendszert
Egy uccsó kérdés Mikor kitömörítem ...map nevű fájlokat és könyvtárakat is kicsomagol. A könyvtárakat úgy tegye,m be ahogy kicsomagolta? ...remélem senki nem vesztette el a fonalat
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
-
fantom922
aktív tag
Az isten áldjon titeket
-
Murder3
addikt
válasz Gyuri27 #16281 üzenetére
csak ugye most néztem az originsen ahol már nincs is a produktumok közt, régebben leszedték már onnan úgy tudom, ugye nagyon régóta hivatalos ea supportnál nem érhető el a játék....
ezt az amii cuccost már vagy 2 éve húzzák....
eggyértlemű h az ea nem támogatja már és nincs támogató/kiadó...
gondolom a jogok meg az ea-nál van aki meg nem hajlandó támogatni a játékot vagyis nem lehet kaidni új editiont se és ez már lehet évek óta így van és ezért húzódik...tuti h ez van mert ha az ea támoganá nem hagyná rohadni így mert így még lehúzni se tudja a játékost.
phenomicnál meg nincsennek a jogok mert az a kiadónál van... -
Murder3
addikt
Itt az az ominózus t1 fight
sajnos itt is összeszarta a yt a hangot...
mindegy mute.. -
Murder3
addikt
arra a mapra az a taktiak akit beépítenek az veszít mert az nem fog tudni kijöni míg másik közbe körbefoglalhatja a pályát
-
Murder3
addikt
Mindegy a mai csirke elleni őrült test deckes halálfutam haladuron jó volt még akkor is ha "hagyott nyerni"
végülis t1-en fogtam a do-t, úgy hogy instant 2-re én egy cloese wellel válaszoltam rageből
jó volt egy pont ahol ha a spirithunter+root helyett do-t hoz yner uyganis 3 executor meg forsaekn ment az orbjára.t2-n meg se nc,t se darkelfet nem használtam banditos meg eliminator alap 0 chargal...
csirek t3-ra tudott emnni a som miatt de szerencsére eddigre már volt elegendő wellem és legyűrtem a fathomot és letudtam győzniazért ez megmarad majd bennem h t1-en gyűrtem le a do-t meg nc és darkelf nélkül nyerek pure nature ellen aki instnat t2-zik és egy nem kisebb név mint Csirke vezeti.
Na viszont sokkalta élvezetesebb volt de élesbe nem tudom mennyire válna be(nc emg darkelf nélkül féelk nagyon lutri lenne), banditos nem rossz lenne u3-on képessége univerzáis counterré tudja faragni elimiantor nem lenne jobb az nc-től de azt legalább nem utálom annyira mint az nc-t...
-
fantom922
aktív tag
Császtok!
Akivel tegnap nem tudtam játszani attól elnézést, de sok embernek ígértem mostanában, hogy játszok vele és én meg csak egyedül vagyok Klónozni kéne engem...
Tegnap én is Csirkével gyakoroltam. Persze pure sadóval, pure nécsör ellen Genyó kis felállás. Ott cc meg heal, itt meg olcsó egységek azt kész...
Razueles taktikával indított Csirke az 1. pár meccsen lerusholt mikor wellt húztam. Persze mint Razuel ellen ugyanazt a hibát csináltam Nem húztem phase towert, mert pénzkidobásnak éreztem. De úgy sadó esélytelen nécsör ellen.
Aztán elkezdtem rögtön elején phase towert építeni. Már 1 is elég hogy meggátolja a nécsör rusht. Illetve instant T2 még jó megoldás, de azt nem akartam. Szóval a végére visszavertem mindegyik támadását. T2-n, ha nincs power előny fogható a do könnyen Csak tegyetek be Moon-t ha egy jönne és koc-ot ha több
Szóval a végére hoztam minden meccset, de vigyázzatok Csirkével, mert mióta utoljára játszottam ellene nagyon erős lett (eleinte alá is becsültem )
[ Szerkesztve ]
-
fantom922
aktív tag
Most látom, hogy a versenyen linekiller is indul, én meg majd jövök a pure sadó deckemmel. Sok esélyem lesz... ...de csakazért is pure sadóval megyek. Majd a tétes bajnokságra váltok
-
Volgafan
senior tag
válasz fantom922 #16297 üzenetére
Mivel nem volt gépem,és nem láttam sok hozzászólást és most nincs is kedvem :d visszalapozni,belinkelnéd a verseny kiírást?kk Amúgy azt gondolom,ha olyan a map mind1 milyen az ellen,én wellt veszek,Ő nem le tud rusholni...bármilyen szín bármilyen színt....főleg,ha kellően pici a map...
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
Én is gyakoroltam ám Csirkével.Mindketten sh-nat teszt dekkel voltunk.
Az első meccsen én wellt húztam,ő pedig egyből nox rushra törekedett,viszont az egyetlen dreadjára rosszkor tete fel a lifewét és evvel nagyott bukott,azt a 4-5 noxot pedig egy nastyval és 2 forsakennel seperc kiszedtem.A második meccsen is pont így rusholt,visszavertem, és az lett a vesztem , hogy ő jókor ment t2 re,itt kezdődött a burrower spam az ő részéről, én pedig pár burrowert és millió nc-t hívtam(ugyebár teszt dekk csirkének shadowról, nekem naturról hiányzik a charge és az up).
Végül is az döntötte el a meccset,hogy amíg én 2 well-t szedtem ki ő bedarált 2 well-t +1 orbot, és amúgy is mennem kellett, így feladtam.(Másképp is ő nyert volna de ez enyhítő körülmény számomra ).Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Razuel
aktív tag
Már várom a versenyt. Érdekes meccsek lesznek..
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Ikarus 435 embléma logo felirat szám típusjelzés
- Corsair VX450W 450W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Adattábla szett IKarus 435 alu logo felirat embléma busz bus
- ASUS U-65GA 650W PSU asztali számítógép 80 Plus ATX tápegység
- Asus B85M-E, Intel i7-4790 + rézmagos gyári hűtő, Hynix 4x8GB (32GB) 1600MHz RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest