Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz Lewzke #32794 üzenetére
totál nekem is ez a véleményem, olyan crysis2 es (az meg cod-os) feelingű videók... csak egy a cél hogy fregelj, semmi objektív... nem tudom, ott lövöldöznek a parkban sziklák / dombok mögül egymásra... bc2 azért más tészta, az a pusztítás, robaj, süketség ami van egy robbanás után - valahogy jobban lejött anno a bc2 első multi videójából amiben atakama desert A pontja volt látható - de mondjuk itt mintha erőteljesebb lenne a basszus és süketelés
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dtomka
veterán
sziasztok!
Nem lesz rossz a BF3 de 1 biztos, a BC -ra jobban hasonlit mint a BF2 re! Addig egy 22" monitort be kellene szereznem![ Szerkesztve ]
-
Fl3x
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül hogy a játék a letöltött pachet hol tárolja?
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
Syz
senior tag
A célkeresztet csak hardcore módban lehet eltüntetni a képernyőről BFBC2-ben?Nincs valami sys fájlos megoldás?
[ Szerkesztve ]
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Źşë'
addikt
válasz Dtomka #32808 üzenetére
sztem csak azért látod így mert a logók és jelölések szinte ugyan azok, am sztem ez a hentelés meg sziklák/dombok közül való kikukucskálás tiszta kall of dutyi / nagyon tré ez a gém mármint a cod, az új részéért elkérnének 14990- et galaxisban, de nem csak ott - és akciósan lesz 11990- kemény dolog a kapzsiság, ugye activision?!
(#32810) Fl3x elvileg a Package mappában + asszem van még egy kisebb terjedelmű mappa is (ha uninstallod akkor látni fogod h miket hagyott fenn, ugye értelem szerűen amit letölt azt nem tudja uninstallni)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Gonz0
tag
Ezt már láttátok? Mennyire menne ez PC-n?
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
Źşë'
addikt
tuti h más pcn az irányítás, kb mint a rásegítés célzás - de ez látszik is picit, leszáll és nem borul fel akkor megdönti a heli orrát és vissza is tudja hozni hamarabb, nem csapódik be a földbe..
ilyet szól a srác megveti a baserapet, meg nem is szokott erre ott köröz az enemy bázisa felett ráadásul még vissza is meg idi*ta!
[ Szerkesztve ]
-
Gonz0
tag
Nem pont erre gondoltam, én ha földhözcsapom a helit, akkor baromi nagyokat sebződik.. az irányítással nincs gondom, a tankokat eltalálom vele simán Viszont a levegőben roadkillt tuti ki fogom próbálni.. az vicces
[ Szerkesztve ]
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
madgie
titán
Érdemes megnézni a top játékosokat a statoldalakon, konzolon tízből nyolcan helikirályok. Tuti könnyített az irányítása.
-
Źşë'
addikt
igen erre pont ki is egészítettem még a szerkesztési időben - más mint a pc
(#32819) gergo0328 meg ha elütsz valakit akkor az nagyobb eséllyel éli túl mint sem hogy belehalna! átolvad a kocsin keresztül! áh pcn kegyetlen sok a bug, ami szvsz lagnak tudható be első soron
(#32820) madgie meg ugye a másik amit Tóbi is írt, pc-n előbb meghalna, kiskirályt játszik a levegőben! ő a levegő királya a "noob" kontrolleresek között
[ Szerkesztve ]
-
hibavissza
veterán
Hali!
Találkozott már valaki olyannal, hogy a szerveren nincs csak alap fegyvered, amúgy tegnap még megvolt minden, a játék is úgy mutatja mindenem megvan, a szerveren meg csak alap dolgok.....
-
Źşë'
addikt
válasz hibavissza #32822 üzenetére
vannak ilyen szerverek, sztem pont a magas rangúak végett, akiknek megvan az egész fegyverarzenál
olyan szerverek is vannak ahol ugye nincsenek járművek, mert tiltva vannak - ezeket sem értem meg soha
-
gergo0328
senior tag
válasz hibavissza #32822 üzenetére
áááá most van valami gond a játékkal mert most netezés közben hallgatom a többieket és panaszkodnak hogy csak alap fegyverek meg hogy volt 17 kill-je most meg 2/1-e van másiknak is meg harmadiknak is. Teljesen lenullázódott játék közben a statja a másik meg hogy 3X halt és még mindig csak 1-et ír ki..
-
///Krisz\\\
senior tag
Nálam van a hiba vagy nektek is ezt csinálja? Egy év mire bejelentkezek utána ha csatlakozok egy szerverhez és töltene be egyszerűen kidob azzal, hogy "loss connection..." vagy ha nagy nehezen belépek akkor kirúgnak azzal, hogy túl magas a pingem már 4 szervernél is ezt csinálta. Nem értem a dolgot, mert lefuttattam egy speedtest-et is és egy speedmeter-t is és hibátlan a netem.
(#32826) Dtomka: Na ez jó, akkor nem nálam van a baj. Mondjuk sejtettem is, mert egy másfél órája még vígan aprítottam a népet, most meg....
[ Szerkesztve ]
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Dtomka
veterán
válasz ///Krisz\\\ #32825 üzenetére
kb 30 perce szenvedek, de ezek szerint akkor nem csak nálam tüntek el a megszerzett rangok és fegyverek (49 rang)
modemet újraindítottam, aztán a gépet, de tudtam, hogy a gémmel van vmi mert a net küldött, bár a FF FunFight) szerverre elöbb fel tudtam menni...! -
-conrad-
addikt
Nem gondoltam volna hogy ennyire tápolt a heli xboxon.. pc-n esélyed nincs egy sorozattal leszedni a tankot heliből, meg sokkal nehezebb az irányítása is - van xbox gamepadom, még azzal is ha pc-re kötöm. Viszont ez a járműveket bekeretező vacak ami miatt kb. mindig talál ez csak xboxon van, nem valami perk ugye?
ui.:
nekem is lehalt minden, alap fegyverek, bár megmaradt a lvl30 de akkor sincs semmi...
Illetve még1 kérdés: ha garand-ot akarok akkor azt hogyan lehet megszerezni? nekem a CE kiadásom van meg a játékból, anno kezdésre volt 2 egyedi fegyó stb.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
nem is számolja a statot se
-
hibavissza
veterán
-
gergo0328
senior tag
válasz hibavissza #32833 üzenetére
külső nézet a C és a V pedig a hátra felé nézet. Géppuskázni UAV-ból és tankból (sofőrként) v alt W-el tudsz lőni (perk3-ként beteszed) és a jobb egérgombbal tudod használni.
-
Edem05
őstag
Ha valakit érdekel itt van az Xbox-os helikirály Stat-ja.
-
gergo0328
senior tag
-
hibavissza
veterán
válasz gergo0328 #32834 üzenetére
lehet a perket váltani menet közben? hiába választottam ki a töltényes perket a járművekhez csak a tank toronygéppuskáját hívta elő az UAV-ét nem. van valahol ezekről a perkekről valami leírás? THX
A multi része még mindig nem jó. Nem jó kampány ez az EA-nak így a BF3 előtt...
-
Def26
félisten
válasz madgie #32820 üzenetére
Mivel én nyomom boxon is (néha), tudom, hogy könnyebb a játék. Sokkal nagyobb az emberek hitboxa is. 1cm -el a feje mellé lősz és kapod a headshotot. Helivel simán kiirtod a féket. PC -n ez ugye lehetetlen, mert egyből robbansz.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
eugabesz
őstag
Jelentem az IRAM szerver valószínűleg a hónap végén megszűnik...majd ha kijön az új bughalmaz,elindítjuk abban a formátumban.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs