Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli1222
addikt
-
Terminator17
senior tag
válasz F_Zolee #32600 üzenetére
mért? 16x meg 2x simítás között látható a különbség azért
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Lewzke
őstag
válasz Terminator17 #32606 üzenetére
Aki komolyan játszik annak mindegy, hogy medium vagy high-on nyomja. A low beállítás, elismerem tényleg gagyi de a medium teljesen elegendő. Amíg az fps-t nézed nem tudsz odafigyelni a játékra, a helyedben én biztos nem figyelném állandóan az fps-t meg az élsimítást azzal a géppel.
Most egy 17" crt monitoron nyomom, medium beállítással 40-50 az átlag, kemény helyezetekben se megy 30 alá amióta DX9-re raktam.[ Szerkesztve ]
-
Terminator17
senior tag
válasz Lewzke #32607 üzenetére
én a minőségre vok specializálódva. Ez van,nem tehetek róla. Minőség,megbízhatóság,BF.
560 TI OC vel most egész faszán megy,koxin 60-80 fps de 60 alatt nem volt még szerencsére, érzem a különbséget amugy nem muszáj mérni azt. A legjobb a 70-80 fps én ott érzem magam a legjobban csak ennyi az egész csupán.Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
gergo0328
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #32609 üzenetére
vágva van.
Amúgy én most benyomtam játék mögé így nem félek attól hogy vége lesz a zenének és Alt+TAB-olnom kellene új zenéért és ráadásul még nyugtat is mert baromira ideges vagyok most!
-
v!ct0y
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #32609 üzenetére
Az a beteg aki ezt összevágta
-
F_Zolee
veterán
válasz Terminator17 #32606 üzenetére
Szerintem elég a 4x-es szűrő is és ráadásul kapsz pluszba sebességet mellé. Gondolom fulld-s monitorod van, így abban már annyira nem venni észre a 4x-es és a 16x-os közti különbséget.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Terminator17 #32608 üzenetére
Megbizhatóság és a bf egy mondatba elég durva.
-
F_Zolee
veterán
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz F_Zolee #32621 üzenetére
Nem, és szerintem rengeteg külföldi szerver van ahol kemények az ellenfelek, nyilván ki kell tapasztalni. Érdekes lenne, ha csupán csak a magyar szerverek lennének erősek a több ezer közül...
Nyilván nem fogsz órákig keresgélni ha játszani akarsz hogy kifogj egy erős bandát akivel élvezetes a játék (bár kinek mi az élvezetes, van akinek a "noob-vadászat" az) szóval semmi gond nem ellened szólt, csak megemlítettem, hogy aki tud játszani, annak nem nagy ügy lehozni egy meccset akár egy személyben is, ha ilyen ellenfelekkel hoz össze a kereső.
Gondolom nem véletlen lőtted őket halomra, hanem mert össze-vissza szaladgáltak, és nem a feladatra koncentráltak. Persze nem voltam ott, és ha profik voltak (mert mint tudjuk a rang semmi, és lehet mind újrakezdő volt, akkor lehet hogy tényleg taroltál, és húzós kemyén meccs volt
=^-^=
-
F_Zolee
veterán
válasz L-e-f-i-e #32622 üzenetére
Általában az a pár magyar szerver erős szokott lenni. Egyedül azokra vagyok visszajáró. De a legtöbb külföldi szerveren mindig csak egyoldalú játék van, csak kérdés, hogy az illető melyik végére kerül a "lécnek". Ha nincs ismerős a közelben akkor csak nyomatok egy keresést és csatlakozok, a módot és a létszámot figyelem ilyenkor. Kívülről nem tudom eldönteni milyen a mezőny bent.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz L-e-f-i-e #32622 üzenetére
Olyan server kéne ahol only rank50 akkor már lehetne tudni hogy legalább 200órát belehesszolt a gameba, hogy rájöjjön mit kell csinálni object/flag stb nem a map szélén üldögélni stb...
A sok amatör kezdőből a ... is ki van már, tudom h nem a rank a lényeg de amikor egy squadba nincs 10-es szint feletti ember akkor már lehet tudni hogy közük nem lesz a játék stílusomhoz hogy rám szülessenek élesszenek nem csak a halálba stb.. -
Terminator17
senior tag
válasz ADAM1337 #32624 üzenetére
Kikérem magamnak !!! 4 es vagyok de oda teszem magam ha szkvadba vagyok és célirányosan haladok előre
F_zolee nem full hd ba tolom 1680x1050 full hd nál valóban nem lehetne észre venni a 8x vs 16 x szűrést 4x vs. 16x ot sem annyira, csak az aki olyan fanatikus mint pl én.Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
F_Zolee
veterán
válasz Terminator17 #32625 üzenetére
Én is kényes vagyok a minőségre de harc közben nincs időm elmerülni a textúrák széleiben, hogy mennyire sima.
-
Zolás
addikt
válasz F_Zolee #32626 üzenetére
Végülis megállhatsz gyönyörködni, biztosan nem fognak leszúrni-szétlőni-felrobbantani
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Źşë'
addikt
válasz F_Zolee #32626 üzenetére
az leginkább akkor tud zavaró lenni ha messzire célzol és picit pixeles, alig lehet olykor kivenni a sok terepelem pixelesedése miatt az enemyt - fullhdban kipróbáltam, 4x esnél értelmetlen magasabbra tenni
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Terminator17
senior tag
-
Źşë'
addikt
válasz Terminator17 #32630 üzenetére
aha, full hd, 4x élsimi, és vsync on (megrögzötten)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Terminator17
senior tag
vsync mér van bekapcsolva? anélkül ugrál nagyon az fps vagy mi?
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Źşë'
addikt
válasz Terminator17 #32632 üzenetére
nem csak megszokás, mivel 60hz en játszok a túl magas fps miatt lehetnek képhibák, azokat "előzöm" meg - nem mintha olyan zavaró lenne... mondom ez nálam amolyan megrögzöttség (60 elég mindenre ebben a játékban, az az feletti fps-t meg feleslegesnek is érzem - semmi előnyöm nem származik abból) - ugrálni nem nagyon ugrál nagyjából fix 60fps, talán füstben megy le de akkor is azért mert 4x élsimi azért fullhdben talán sok is a 460gtx nek - többször akartam már tesztelni, de mindig szarik loggolni az afterburner, meg az everest :s mind1, annyira nem töröm magam h érdekelne, megy szépen, ez a lényeg
-
szacsee
nagyúr
Urak a sebzésnél kapott elmosódás, kép széle piros-fekete effektet ki lehet kapcsolni valahogy?
Ma volt egy jó meccsem, késsel beszabadultam egy 4 fős csoportba dombtetőről, 2 csipázott, 3-at le tudtam szedni, a 4. már éberebb volt. Viszont nagyon zavaró tud lenni, alig látok valamit.
F.Zolee-val is találkoztam a minap, párszor kinyírt, bár még ismerkednem kell a játékkal és magával az FPS multi-val is. Nem vagyok mai gyerek, reflexeim sem olyan jó, mint a tinédzsereknek, meg hát eddig autós játékokkal játszottam jobban.
Ha gondoljátok vegyetek fel barát listára, a játéknevem ua. mint a ph nickem. -
Terminator17
senior tag
LOL multiba kisebb a gépigény? mert ezt pár játéknál már észre vettem pl: crysis
csak mert a 470 nem vitte koxi maxin a bfbc 2 sp be, mármint voltak gondok (értem ez alatt azt hogy 40 alatti fps érték is volt) és ezért furcsa nekem ez hogy a 460 ad meg viszi ? ráadásul full hd be?Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
F_Zolee
veterán
válasz Terminator17 #32636 üzenetére
Proci is számít azért, neki meg elég jól meg van húzva...
-
Terminator17
senior tag
válasz F_Zolee #32637 üzenetére
számít persze de 3.8 felett max 1-2 fps a nyeremény tehát tök 8 hogy 4 vagy 4.2 ön járatod a témát. Nekem spec 4 ghz volt járatva. Szóval ezért állok itt értetlenül
-
apollo12
veterán
heló magyar szerverek vannak a bfbc2 hőz??
-
Źşë'
addikt
válasz Terminator17 #32636 üzenetére
crysis esetében a multinak azért lehetett kisebb olykor a gépigénye mert kisebb pályákat terveztek meg oda mint a single kampányba, ill gondolom mert nem rombolható, (dx9)
bc2ben meg a 32 játékos rendesen tudja deformálni a terepet - de még a kevesebb is ill ugye szép a fizikai modellje a frostbite 2.0nak - kiv vok bf3ban az ultra nagy terep mennyire lesz erőforrás zabálóígy van, Zolee kollega jól mondja! rengeteget számít a proci, előtte E8200@3600Mhz - eléggé ugrált, erősen ajánlott ennek a játéknak a 4 mag, most meg hasít szó szerint! ez a 460 as annyira nem gyengusz vga/sőőt!, meg van cibálva 845/2000es órajelekre, ez meg már majdnem az 560 szintje! csak ugye abban picivel több a textúrázó/számoló egységek száma - ez a vga bőven elég mindenre! ott van most a crysis 2, dx11ben azért elgogy az ereje, de azt mondom ott van a többi felső kategóriás vga! azoknak szintén! szóval majd a köv generációé lesz a dx11 teljes pompája (remélhetőleg)
[ Szerkesztve ]
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Egyet azért még rakhattak volna bele,amikor elmegy az internet,akkor legalább hogy THERE IS PROBLEM WITH YOUR CONNECTION felirat vagy valami!!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
F_Zolee
veterán
válasz }{3@Đ$}{0ot #32645 üzenetére
Erre gondolsz?[link]
-
eugabesz
őstag
válasz F_Zolee #32646 üzenetére
Persze,csak hogy ilyenkor nem a te neted megy el,"csak" megszakad a kommunikáció a mester szerverrel...
Mostanában nem foglalkoztunk annyit az IRAM szerver-el,nehezebben indul be a játék rajta,de mikor beindul,már éppen belelendülnénk,mindenkit ledob ezzel a felirattal,aztán ha viszalépsz,ugyanonnan folytatódik a játék,ahol abbahagytad...Mi ez ha nem idegesítő hiba,amit ugye ki lehetne javítani?De ennek a játéknak már megszűnt a support-ja.http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
szacsee
nagyúr
válasz WhiteWalker #32648 üzenetére
Az semmi, ez ütősebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Hivatalos Playstation Magazin Magyar kiadás
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i7-1265U, 16GB DDR4, 512GB NVMe, FHD+ IPS, HUN Vil.Bill
- ARCTIC Liquid Freezer II 360 - INGYEN FOXPOST
- LG 27UL600-W IPS 4K HDR 27"-os monitor ajándék fali konzollal eladó
- Könyv, Tolltartó, Füzet, Zsírkréta, Ceruza STB... eladó / Csere is van!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest