Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
Üdv
Segítsetek pls...Szeretném kipróbálni a BC2-t multiban. Kaptam is munkatársamtól egy eredeti lemezt, mert neki nem jön be a stuff. Meg van serial kód, füzet meg minden. Viszont ha Mp-t akarok játszani, akkor be kell lépnem az EA acc-al. Ha meglévő sajáttal akarok belépni, akkor kéri a serialt. Beütöm, de nem enged be. Ilyenkor mi a történet, mert munkatársaméval nyilván nem tudok belépni. Vissza kell vonatni az ő acc-ját a BC2-ről vagy mifene
előre is kösz
-
-
-
szacsee
nagyúr
válasz Rav3n02 #33302 üzenetére
Steames a BC2? (ha dirt3-al is tolja, akkor lehet arra gondolsz)
Ha igen akkor a steam acc adatait is el kellene lejmolnod, ami meg steam szabályzat szerint nem megengedett. Ha jó haverod és megadja a jelszó / felhasználó kombót, akkor steamguard-ban engedélyezi (mailcímére kap levelet és megossza a kódot), hogy a te gépeddel játszhass. (addig Ő ne lépjen be a steamre). EA acc adatait is el kell kérni attól függetlenül, hogy steames, vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
Terminator17
senior tag
csá !
mért van az hogy mostanság állandoan lever valami connection hiba üzenettel? mintha nagy pingem lenne olyan az üzenet tartalma. De egyáltalán nincs nagy. Valami ötlet?Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
Mukorka
addikt
válasz Neoteric #33303 üzenetére
Túlzás hogy nem jön be a stuff csak azóta megvettem steamen is mivel egy időre eltűnt a dobozos. Ugyanazzal az accountal tudok jàtszani mindkét kulcsal de a régi nem steam kötelest is csak ezzel az accal lehet? Ez megagáz
Mindegy, akkor használja az accountomat is.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
-
Terminator17
senior tag
Ez eddig tök zsír, esetleg valaki erre választ?
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
nandor90
csendes tag
Amugy Sgt. Supra nemas mint:
Elegge vicces sokak szamara biztos ismeros....
-
F_Zolee
veterán
válasz Terminator17 #33318 üzenetére
Ez random hiba. Esélytelen megoldást találni rá.
-
Terminator17
senior tag
válasz F_Zolee #33320 üzenetére
random hiba mit takar? az a baj hogy minden szeron ahova mentem ezt nyomta.....
Terminator17 felhasználónak nagyon sok pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Asus Z170-P // I5 6600K //16 gb Curcail 2133 Mhz // 980 GTX // Chieftec modular 750 W // Samsung 2x2 TB // Noctua NH-D14 // LG IPS277 // CM 924
-
F_Zolee
veterán
válasz Terminator17 #33321 üzenetére
Ha nagy a pinged akkor az autoadmin kitehet attól, hogy te nem gondolod indokoltnak. Persze ehhez a megfelelő üzenetet írja. Le kéne kapni azt és ide feltenni, hogy okosabbak legyünk. Mondjuk ha connection lost van akkor nem ír bele semmi pingre utalót. Ezt meg nem lehet kiküszöbölni. Előfordul sokakkal.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Terminator17 #33321 üzenetére
Ha pillanatnyilag nincs feltöltésed akkor is ezzel dobhat le. Modem újraindítás megoldja (ha modemes neted van).
=^-^=
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Ma toltam egy kis rush-t african harbour-on és arra lettem figyelmes, hogy egy srác kétszer szedett ki majdnem spawn pontnál 870-essel. Nem tudtam hova tenni a fegyvert, lévén, hogy sniper-re számítottam. Majd lefutvanagynehezen a városba füstbe burkolózva lopakodtam a robbantani való felé, mire megpillantottam a gyereket, aki hirtelen megfordult és megint leszedett a 870-essel két háztömb különbséggel.
Kérdem én, hogyan lehetséges ez egy shotgun-nal úgy, hogy az xms-sel még lőni sincs időm? Ez a különbség a mezei gamer és a hardgamer között?
-
-
cellpeti
nagyúr
remélem a BF3 jobb lesz, mert a BFBC2 már nagyon nagyon unalmas
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Edem05
őstag
-
pohár
félisten
jaj ma leszedtem egy T90-essel egy helit, olyan büszke vagyok magamra
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gergo0328
senior tag
Ezek szerint aki megveszi a játékot le lesz kötve 2-3 évig szóval 10 ezer Ft-ból kijön 3 évnyi játék
-
Rav3n02
senior tag
Na tegnap nekiestem a BC2-nek. Határozottan tetszik a CoD gyerekjáték ehhez képest. Viszont ami idegesít, hogy SPAS shotival is két lövésből leszednek akár 150m-ről is, ami teljes mértékben életszerűtlen
-
Gonz0
tag
válasz Rav3n02 #33344 üzenetére
Nem életszerűtlen [link], csak tudni kell a hátterét a dolognak. A 150 méter még simán belefér.. Mondjuk a 4-500 méteres shotgun killek tényleg nevetségesek. Inkább az a baj a shotgunokkal, hogy - egy sniperhez képest - alig van esése a tölténynek, viszont ugyanolyan pontos.
[ Szerkesztve ]
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
Gonz0
tag
válasz Rav3n02 #33347 üzenetére
Valóban.. kb. 20 méter viszont nem sok marad belőle.. hidd el ha odaér ez a lőszer 100-150 méterrről is leszedi a fejed.. slug lőszernél inkább a pontosság ami problémás, az átütőerővel nincsen gond. A videó inkább a slug és buckshot közti különbséget hivatott szemléltetni..
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest