Új hozzászólás Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    nekem jól ment a szerver,leszámitva az ordenáré nagy beakadásokat néha,de kicsi nem volt,viszont láttam sok helybenfutó embert,eszerint nem mindenkinél vannak ezek egyszerre,volt,hogy az egész squadom helybenfutott,én meg szaladtam tovább.
    Viszont olyan rossz és aránylag gyakori,hogy 1 kört mentem helivel,abban volt 3 db 2-3mp-es kiesés...no itt fejeztem be 1 kör után,letettem a gépet,mielőtt 4-en halunk egy ilyesmiben.
    Az engi sebzés eléggé látványosan nőtt,viszont az m60 is,fele-harmada kell az ellenbe vala,meg is lett a platina :D
    Az abakant nem éreztem különösebben jobbnak viszont,ugyanúgy kellett akár 3-4 sorozat is.
    A csipa szerintem elég gáz...pontos meg minden,de hogy SVU-val 3 találat a toronyból ne legyen elég,az durva.
    GOL-lal adott be 1-2 találatot,az nemigen változott semerre.
    Egyébként a shotin dobtak szerintem,Mynthon USAS-12-vel olyan távokról kiszedett 1-2 lövésekkel,hogy mármár aimbot,remélhetőleg nem az volt,simán a shoti volt a meglógásra legesélytelenebb,csatt,fekszel.Ráadásul automata is az a vacak épp,kivi vagyok majd a többi dugóspuskára is.
    Jó lesz ez,a suhintós kést menet közben simán beadta :D Bár még mindig megvan,hogy az embert még késelés közben lelövi az áldozat/valakivel összelő,és mindkető kampec.
    Fedezékbe menni meg lehetetlen,kicsit kanyargolyó-érzés tényleg,el is hiszem,hogy nőtt a hitbox mozgáskor.Az FPS is szépen feljebb ment,bár csúnyult is a gém szemmel láthatóan mintha darabosabb lenne minden.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Új hozzászólás Aktív témák