Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe-T
tag
válasz gabipaci #16939 üzenetére
1. Édekes lenne spot nélkül játszani, kicsit félő, hogy lehetőséget adna a sunnyogásra és így a támadók bázisának hátbatámadására és kempelésére (Sok esetben a spottal lehet kiszúrni, hogy valaki bent van a bázison!)
2. Sajnos néhány napja nem jutok fel az egyesre (Mindig tele van! ) így nem tudom, hogy a támadók meddig jutnak el a mapon, de mivel többen támogatják a dolgot én is igennel szavazok!
3. Így pont nagyobb előnyhöz lennének juttatva azok akiknek erőművük van. Vagy lehet tévedek?
Én úgy érzem nem lassú a gépen (középkategória), de én is tapasztalom, hogy néhány esetben mikor a pályára dob a játék már élesítik az egyik M-comot!Egy más kérdés! A szerver listában ahol írja a program, hogy mennyien vannak fent játszani, akkor a 32/32 mellé szokott írni zárójelbe egy számot. Ez a zárójeles szám a várakozók számát jelöli?
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
mackosajt
addikt
Igen, az a várakozók száma.
Érdemes várni egyébként rányomás után. Én tegnap úgy mentem be, hogy 2-en vártunk, majd a srác megunhatta, mert ahogy néztem az adminprogit, senki nem lépett be, majd egyszer csak láttam a háttérben, hogy beléptet a játék miután 1 ember kilépett.
A másik megunta a várakozást.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
HS 2142
őstag
Nem túl sokat játszottam spot mélküli szerveren az biztos, hogy szokni kellene. TS-en is mindig szoktam mondani, hogy spotoltam egy snipert A-tól 20 méternyire stb. stb és ugye a kép az többet mond ezer szónál
A ticketet szerintem az 1-esen is felvihetjük, a patch óta érezhetően nehezebb támadóknak nyerni, a betöltést viszont szerintem nem kellene lejjebb vinni.I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Gonz0
tag
válasz r-chee #16918 üzenetére
Hát, szerintem ezt a topicot többen olvassák mint origot..
Egyébként meg, nem véletlenül írtam azt az utolsó helyre. Gondolkoztam rajta, hogy le se kéne írni, mert úgyis mindenki rá fog ugrani mindenféle linkekkel.. de nagyjából már az összes tralala tele van vele, hogy kvázi minden fórum tele van szemetelve olyan, vagy ahhoz hasonló bejegyzésekkel..
[ Szerkesztve ]
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
KL
tag
A korlátozás működik külön fegyverekre is vagy csak kasztra? Az sg-n vmelyik trs-es srác írta, hogy kitiltotta a cg-t és az m60-at. Kérdés, hogy darabszámra enged-e korlátozni.
Na szóval én kb. 4-5-re maximálnám a snipereket, vagy még jobb lenne, ha nem az egész kasztot, hanem a puskákat lehetne maximálni.
Sajnos ez sem fogja feltétlenül megváltoztatni egyes emberek játékstílusát, mert van olyan, aki egy biciklipumpával is kempelne, de egy próbát megér.A patchel abszolút felerősítették a valahova befekszek és nézek hülyén játékmódot. Tegnap játszhatatlan volt, a 16 fős csapatból kb. 9-10 ember mapokon keresztül a lehető legtávolabb helyezkedett a céloktól támadóként és védőként is.
A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...
-
mackosajt
addikt
Fegyverre is, meg kasztra is lehet limitálni. Tegnap ki lett próbálva.
A játszhatatlan játékot olvastuk a log-ban, vagyis azt a részt, amikor megemlíted.
Kérhetnénk, hogy legyél ennél is visszafogottabb, amikor a csapatodhoz szólsz?http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
KL
tag
válasz mackosajt #16956 üzenetére
Persze
Csak megpróbálom rávenni őket, hogy mozduljanak. Hiába ülök le úgy a gép elé, hogy most aztán engem sem fog érdekelni, mindig nekiállok támadni, és sajnos 4-5 emberhez tudok csak csatlakozni. (Ha lenne tk ilyenkor már letarolnám a domboldalakat az biztos).
A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...
-
ciry
őstag
Ha valaki feljönne ts-re és segitene beregeli ezt a veterán dolgot, megköszönném
"Csak semmi buzulás!"...
-
Gonz0
tag
válasz mackosajt #16956 üzenetére
Szerintem a fegyver/kaszt limit baromság. De, alapvetően nem sok beleszólásom van, úgyhogy azt csináltok amit akartok. Viszont megosztanék egy érdekes történetet:
Valami sniper fegyver limit lehetett a szerveren, így amikor egy sniper leszületett meghalt és a cucca ott hevert a földön. A támadók kezdőjén folyamatosan volt 4-5 sniper kit. Amelyeket egyesével fel lehetett venni és kilőni belőle a mortarokat. Szegény védők meg nem tudták honnan kapják hirtelen a húsz mortart egyszerre.
“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
KL
tag
Kipróbálni ki lehet.
De máshogy mi módon vennéd rá őket, hogy menjenek előre? Én lehet nekiálltam volna már kivagdalni őket, de az nem túl demokratikus, mert melyiket hagyjam bent?
Codban volt olyan, ha beállítottál neki egy időtartamot és addig sem mozdult, kivágta az embert, de ez sem lenne jó, mert védőben el bírom képzelni, hogy esetleg egy hasznos pontra kempeli be magát.A Dice akkor megint ügyesen oldotta meg. A normális az lett volna, ha eléri a limitet, már választani se lehessen olyan fegyvert/kasztot.
-
mackosajt
addikt
Ez csak adminprogram fícsör, DICE nem tette bele.
Figyeli a cuccokat, aztán dob egy kill parancsot üzenettel együtt, hogy tudja a user, mitől halt meg.Tegnap éjjel is nyomta 9 csipa az állóháborút, a többiek meg ugye nem bírták, és volt aki jött TS-en, hogy kezdjünk valamit. Mi is azt mondtuk, hogy kit dobjunk ki és miért?
Ez a recon cucc ott hever halomra dolog meg érdekes.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
gabipaci
őstag
Érdekes, de én úgy tudom, hogy a BC első részében nem lehetett választani akármennyi snipert. Meg volt a limit, és kész.
A fegyverkorlátozás úgy néz ki még perkekre is működni fog.
De egyenlőre csak úgy lehet, hogy pl nem lehet kettőnél több M24, de attól még M95 lehet...
Vagy lekorlátozzuk e recon kasztot pl2-re, de akkor a rohamcsipa is beletartozik ebbe a kettőbe.Akkor olyan van még folyamatban, hogy CG/RPG büntetve legyen egy adott (szerintem 10m) távolségon belül. Megszünne a "persze CG-z két centiről te LOW" felirat.
Olyat is lehet, hogy M60 engedélyezett, de M60+mgn ammó nem használható együtt.
Az adminprogram a napokban átköltöztetésre kerül a mostani helyéről magyarországra, addig már nem állítgatok semmit.
Itt is van tétlenség figyelő, ami kidobja a mozdulatlan embereket, csak az a baj, hogy bármilyen egérmozgás, vagy billentyű leütés mozgásnak számít.
Amúgy mennyi lenne az ideális, hogy egy helyben maradhat egy sniper?Menjetek játszani, mert 123-dik helyre csúsztunk vissza a 119-ről.
Nyomjátok le 100 alá, aztán nem emlegetem többet.(én azt se bánnám, ha az összes sniper fegyvert 0-ra korlátoznánk, de abból aztán lenne felháborodás...)
[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
jean
csendes tag
Páran félreértik a spottolás kivételét . Ha a 3d spot megszűnik az azt jelenti ,hogy a képernyőn nem fog látszani a bespottolt játékos , viszont a minimapon igen . Tehát ha valaki sunnyog vagy kempel azt így is meg lehet majd találni , csak annyival lesz jobb a helyzet ,hogy nem darálják szét a bokrokat , palánkokat stb. ha mögötte vagy és épp tárat cserélsz csak mert valaki megállás nélkül nyomkodja a Q-t . Kár ,hogy a PH 2 őn lesz kivéve mert én csak az 1 re járok , szal így nekem pont semmi értelme de sebaj . Ha lesz több tickett akkor nem számít ha sok a sniper,le lehet hozni a mapot nélkülük is . Ha lekorlátozzátok a snipereket szerintem veszíteni fog a szerver a népszerűségéből . A cg-t emberre simán ki lehet venni mert abban mindenki egyetért ,hogy gusztustalan de a sniperekért nagy sírás lenne .
jcsr.Jean
-
Gonz0
tag
válasz gabipaci #16963 üzenetére
Most is van limit. 32-nél több csipa egyszerüen nem lehet a játékban egyszerre.
Mindenesetre félek tőle, hogy a nagy limitálgatásokból olyan szituk lesznek, hogy lesz két AT a csapatban, csak épp pont az a kettő aki le se tralalala az ellenfél APC-jét, ami már egy órája pirítja a népet.
Továbbra is azt mondom, hogy nem lehet (szabad?) megmondani senkinek, hogy hogyan játszon. Ha limitálva van a CG/M60/etc abból csak feszültség lesz. "Mi az, hogy neki szabad és nekem nem?!?!4444!". Meg ennél még sokkal olyanabb szövegek. Akkor már inkább legyen tiltva teljesen. De annak meg azért nincs értelme, mert akármennyi fegyvert is tiltasz ki, mindig marad egy ami az engedélyezettek közül a legerősebb. És mindig lesznek CG/M60/GL/Abakan/Krinkov/M95/stb noobok.
Szóval szerintem felejtsétek el a tiltogatást. Azt kell tiltani aki extrém módon használja ezeket a fegyvereket, ezáltal elrontva a többiek játékélményét. Minden szituáció egyedi és épp ezért egyedileg is kell elbírálni.
Tudom, hogy hiányoznak hozzá az admin eszközök, azzal kell élni ami van. Az meg nem túl sok. Bár most, hogy logba írja kit milyen fegyverrel öltek meg azért ki lehet szűrni azokat akiknek nem túl változatos az arzenáljuk (és viszonylag lassan tölt újra .
Egyébként részemről szívesebben olvasom a "persze CG-z két centiről te LOW" szöveget a chatban mint a "killed by admin"-t. Mondjuk ha vki két centiről CG-zik az azt jelenti, hogy alapból a CG volt a kezében és már nem volt ideje átváltani. Az ilyen vagy tankra ment, ami nem valószínü, hiszen a CG a legszarabb tank ellen, vagy valóban low, hiszen miért használna valaki területi sebzést ha magát az embert is el tudná találni.
-
metaldog
aktív tag
válasz Screamer84 #16921 üzenetére
Hi frissítettem a pb-t de ha sima join game-re klikkelek akkor ugyanaz a hibaüzenet jön ami beírtam de ha server search-ra nyomok akkor talál servert és ot választhatok melyikre akarok csatlakozni de szerintem ennek nem így kellene működni vagy mégis? Mert ha az elején kiválasztom hogy milyen játék módban akarok játszani deathmatch vagy stb és hogy melyik pályán akkor szintén ugyanaz a hibaüzenet: we couldn't find any games, please try again.
-
gabipaci
őstag
Egyébként részemről szívesebben olvasom a "persze CG-z két centiről te LOW" szöveget a chatban mint a "killed by admin"-t.
Ezt csak azoknak kell olvasni, aki 10m-en belől CG-zik (csak egy példa)Bár most, hogy logba írja kit milyen fegyverrel öltek meg azért ki lehet szűrni azokat akiknek nem túl változatos az arzenáljuk
Nem sok embert boldogít, ha utólag kibanolom egy napra kispistajózskát, mert CG-zett tegnap este.A legnehezebb dolog, hogy mi alapján döntsük el, ki sniperkedhet.
Ha lekorlátozzuk 3-ra, akkor az első három megy a kör végéig sniper-el?
És ha totál bénák?
És honnan tudja a negyedik, hogy már van három, és nem választhatja Ő is?
És honnan tudja a negyedik, hogy a háromból egy megunta, és a lehetőség megnyílt előtte?Szóval nem vagyok biztos ebben a korlátozásban. Vagy senkinek se, vagy mindenkinek.
Logitech hardware tester
-
KL
tag
válasz gabipaci #16968 üzenetére
Hát igen, ez valóban probléma. Viszont a jelenlegi sebzésrendszer és hitbox méret mellett, egy 32-es szerver már játszhatatlan, ha a fél csapat nem törődik a céllal. Egy kisebb szerón még a harcolni kívánó maradék előre tud menni, de itt esélytelen mondjuk 7 v 16-ban támadni (bár mostanában nem láttam 2 squadot támadni). Ahogy Jean mondta korábban, egyre ritkább, hogy végigmegy egy map. Ez persze jelenthetné, hogy javult a szinvonal és erősebb játékosok vannak, de sajnos nem ez az ok.
-
Joe-T
tag
válasz gabipaci #16968 üzenetére
Ha beleszólhatok, akkor én azt mondanám, hogy ne legyen korlátozás! A fórumot olvasva a patch óta nem igazán volt hőbörgés a CG/Csipa/GL/M60 témában!
A másik, hogyha sok a korlátozás lehet, hogy kevesebben fogják látogatni a szervert! Nehéz ügy és nagyon nehéz benne igazságosnak lenni!
Kellene tenni egy próbát és a tapasztalatok alapján mérlegelni a korlátozást! A fórumon úgy is téma lesz, ha be lesz vezetve a korlátozás és a hozzászólásokból ki fog tűnni miképpen lett megemésztve a dolog.Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
Gonz0
tag
válasz Bosszuallo7 #16971 üzenetére
-
gabipaci
őstag
Akik mondjuk a korlátozás miatt lépnek le a szerverről, azokért nem is kár.
Gondolok itt a "rohamcsipákra", akiket még rohamozni sosem láttam, csak a dombtetőn kukkolni.
Bár ez annak is tudható be, hogy ritkán játszom, és éppen pont azt csinálta... De amúgy nem azt szokta...Akkor, szavazatokat kérek.
Korlátozásról szerintem ne beszéljünk, csak tiltásról.
Sniper fegyverek tiltása? I/N?
Sniper fegyverek tiltása 12X optikával? I/N?Logitech hardware tester
-
Gonz0
tag
válasz gabipaci #16973 üzenetére
Ezt kikérem magamnak, a rohamcsipák nemzeti érdekvédelmi egyesületének nevében.
Én baromi sokat nyomulok SV98-al, pedig nem nagyon tudok 2 percnél tovább a seggemen ülni. Egyszerűen szeretem ha aki befordul a sarkon az egy lövésből meghal. Shotgunhoz meg nevetségesen kevés töltény van, szóval maradnak a sniper fegyverek.Ha már mindenáron tiltani akarsz valamit, akkor a 12x-es zoomot tiltsd. A low camper csipák enélkül úgyis lelépnek a sikerélmény hiányában.
Egyébként nem a korlátozások miatt fognak lelépni, hanem a korlátozások impotens megvalósítása miatti frusztráció miatt.
Szavazatom:
Sniper fegyverek tiltása: Nem
12x zoom tiltása: Igen“I can’t see an end. I have no control and I don’t think there’s any escape - I don’t even have a home anymore. It’s time for a new keyboard.”
-
bul07
nagyúr
gabipaci a 3D spotot nem lehet csak a járművekre engedélyezni akkor lenne is meg nem is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
mackosajt
addikt
válasz gabipaci #16976 üzenetére
Vehicle Damage/kill (assist - már ha csak segédkeztél benne)
Ne legyen korlátozva egyik fegyó se, mert nem lesz igazságos.
Mellesleg nekem volt olyan, hogy 2 m-ről adtam meg a tanknak a kegyelemdöfést... meg magamnak is, de hősi halált haltam.
Nem mellékesen amikor leszeded a járművet, és vele hal a user, akkor arra is azt írja, hogy X.Y. CG Z.ZS. , mintha gyalogra küldte volna, csak kiegészül a vehicle kill dologgal.[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
gabipaci
őstag
válasz mackosajt #16980 üzenetére
Most ezen agyalunk egészen pontosan:
CG/RPG-vel a gyilok büntetéssel jár, ezek alól kivételt képez, ha a szerver küldi a Destroy vehicle üzenetet, akkor a szabály alól kapsz 10 mp időt, mivel a destroy járhat halállal is.
A másik, az anti noob snipers, ami figyeli a sniper gyerek mozgását, és a pontjait.
Ha egy helyben alszik, és nem is szerzi a ponzokat sem spot-al, gyilokkal, akkor vesznie kell.
Az egy helyben eltöltött idő, és a pontok növekedésének ellenőrzése a terv szerint állítható lesz.
Így hirtelen ennyi.Logitech hardware tester
-
jean
csendes tag
válasz gabipaci #16982 üzenetére
Szerintem felesleges ennyire korlátok közé szorítani a játékot , mondom ezt úgy ,hogy nálam senki nem utálja jobban a sunyi sniperhadat , meg a pofámba kapott CG-t . Szerintem az a jó gyakorlat ,hogy folyamatos admin jelenlét kell a szerverekre . Tegnap este amikor megérkezett Rchee , meg Ciryboy hihetetlen fegyelem lett a szerveren , nekem tetszett ,hogy figyelmeztették töbször is a CG-zöket és volt hatása mert utána egy CG-t se kaptam a képembe . Ezt sztm. így kell csinálni , folyamatos adminjelenlét és kész , a régi bf-s nagy nevü szervereken sem voltak ilyen komoly beavatkozási lehetőségek a játékmenetbe mégis van olyan ami már 5 éve ! üzemel és minden este tele van mert mindig van fenn 2-3 admin aki lereagálja dinamikusan az adott helyzeteket .
jcsr.Jean
-
gabipaci
őstag
-
-
Sziszka_88
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok miféle bug lehet ez a BF2- ben Mikor kezdem a játékot legelső "checkpoint" után késsel kell levadászni , vagyis csak kéne...az embereket de az egeret bármerre mozgatom egy irányba mozog majd végül csak fölfele néz(nemtudom mit kéne nézni az égbolton... ) és jobbra balra sem tudok lépkedni csak jobbra , eleinte vicces de egyre idegesítőbb mert nemtudok vele játszani Nincs semmi más joy vagy egyéb ami esetleg bezavarhatna...
Üdv mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz Sziszka_88 #16989 üzenetére
ez a warez bug....
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
HS 2142
őstag
Csak egy rutinkérdés: A játékod eredeti?
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
KL
tag
Mondjuk én lazán maximálnám a kasztokat (medicet is). Az lenne a jó, ha a versenyligákban is lenne ilyen szabály, amit aztán követni lehetne akár egy pub szerveren is. A rossz csak az, hogy akkor veszi észre, hogy nincs több hely arra a kasztra, amikor megöli a szeró. Ha már nem is választhatná, az lenne a legjobb, persze biztos vannak korlátai az adminprogramnak.
Így elérhető lenne a kívánatos kaszt arány, amivel már elképzelhető egy normális "háború" pub szerveren is.
Ezt még úgy is el lehetne érni, hogy minél több embert be kell csalogatni TS-re (tudom, hogy hirdetitek), mert akkor talán a szóbeli kérésre elkezdenének a csapattal dolgozni.
Cod4-ben pl. atom népszerű volt a cb szabályok szerint létrehozott szerver.
-
belaazallat
addikt
válasz bullseye #16990 üzenetére
Érdekes módon nekem eredeti játékom van és 2-szer úgy találkoztam ezzel a hibával, hogy nem volt a gépre kötve a kormány.
Szerk:
Nem kéne azonnal elitélni...[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Joe-T
tag
Lehet meg kellene venned az eredeti játékot!
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
Joe-T
tag
Ha már ennyire bekorlátozod a kasztokat, akkor nem kellene figyelembe venni a rangokat is?
Többféle fegyver áll rendelkezésre a magasabb rangúaknak mint a kezdőknek! Míg a kezdők a dióverőkkel próbálkoznak addig egy magasabb rangú ellenfél simán bedarálja őket!Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
gergo0328
senior tag
-
Sziszka_88
tag
Magyarul akkor felejtsem el...
-
belaazallat
addikt
válasz Sziszka_88 #16998 üzenetére
Lehettél volna annyira értelmes, hogy elolvasod, megérted a topic pontos címét!
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
bullseye
addikt
válasz belaazallat #16994 üzenetére
@belaazallat
az lehet, hogy 1-2 embernek előjött már legál is, de ez akkor is tipikus warez bug.@Sziszka_88
hát izé, volt aki megvette a játékot - és nem bánta meg. Viszont az nfo elolvasása is segített már sokaknak aztán ha rákapsz, úgyis megveszed a multi miatt...[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Cooler Master 240L core white Vízhűtés!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest