Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Az összes fegyver bronzot hogyan lehet megkapni, ha az M1 Garand puskát nem is számolja? Mert azon kívül mindennel megvan már.
-
namenyicsavo
tag
[ Szerkesztve ]
Ha nincs tank, légy géppuskafészek. Ha nincs lőszer, légy bunker. Ha nincs idő....Légy Hős! 80+ alatt nem utalok előre!
-
Bavid
senior tag
Mintha egyre több csaló lenne... Épp msot jöttem le egy szerverről ahol egy srác az égbe lövöldözött pkm-el és sorra halt az ellen.
-
BandiHUN
veterán
válasz BalaNce87 #15452 üzenetére
elvileg ezt is holnap javitják...konzolon már megvolt elvileg,csak nekünk ugye késik... de konzolon úgy volt,hogy a killek nem vesztek el,amit korábban csináltak vele,és a patch után automatikusan megkapta rá mindenki,ami járt,nomeg az all bronze felvarrót is.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Dantenero72
aktív tag
Állitolag Sgn azt irtak hogy julias 6ra raktak a patchet..
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz Dantenero72 #15458 üzenetére
hát ha ez van,akkor én 5-ödikén megyek 2 hétre nyaralni... azt hittem,addig lesz egypár jó kis játék még...
És fogadni merek,hogy még mindig csak azt igérgetik,aminél konzolon már 2 körrel rég előttünk járnak amúgyis,és gondolom a konzolos patch óta eltelt időben összegyűjtött problémákra is változatlanul sz...nak...pedig mire kijön a patch,már konzolon megvan x tapasztalat,nekünk nem akar jönni se az onslaught,sem az egyedi fegyó pack se,semmi...most nem értem,ami konzolon már rég megy,abban mit ilyen nehéz pc-re portolni?Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gabipaci
őstag
válasz Dantenero72 #15458 üzenetére
Aki ott azt írta, annak a szavára elég nehéz adni...
Inkább ne is olvasd el a posztjait.Annyi van, hogy még nincs infó, hogy holnap lesz, vagy hétfőn.
De hatodikáról szó sincs.
Logitech hardware tester
-
gergo0328
senior tag
Bocs h offolok de inkább ide írom mert itt több a megbízható ember
Szval VGA-t és procit vennék (BC2-höz)
Akinek van eladó és jobb ennél: NVidia GeForce 8600GT, AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ az írjon 1 privit. -
WhiteWalker
nagyúr
ma délután nagyon király meccseket toltunk!!!! élvezetes és változatos volt a gém !!!
[ Szerkesztve ]
-
Musa99
csendes tag
válasz ForRedGlory #15454 üzenetére
ha meg lehetne oldani kölcsön adnám de már beregeltem az EA profilomhoz
-
ciry
őstag
válasz WhiteWalker #15463 üzenetére
Jaja, jó volt
1-2 kört leszámitvaDoki-HUN1978: csak nem Abakannal ment?
"Csak semmi buzulás!"...
-
Musa99
csendes tag
válasz ForRedGlory #15467 üzenetére
Nem hívnak küldik simánmajd ha megvan dobj privit és toljuk eggyüt
-
BandiHUN
veterán
válasz Doki-HUN1978 #15464 üzenetére
én nem ismi,de tegnap is fent volt,amikor baromkodtunk szintén ennyien...és szintén "furának" éreztem,mert amit tolt,az nem lvl2 szint volt,meg 0 játékismeret,esetleg lehet,hogy újrakezdő a srác,vagy új profil,vagy "hmm" valami történt az eredeti profiljával vagy mittudomén.De ha megleptem,akkor azért padlót fogott,ahogy kell.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
r-chee
őstag
válasz Doki-HUN1978 #15464 üzenetére
Ha KaToNa325-re gondolsz, tegnap találkoztam vele először, mégpedig a kettes szerveren. Még nem nagyon vágja, mi hogy van a játékban, és azt írta, eddig Counter Strike-ozott:
[21:16:53] r-chee [HUN] - Tamadok > meghalsz, ba oldalt fuggoleges menu kinyit
[21:17:02] r-chee [HUN] - Tamadok - Golf > epsz hozzam egy osztagba
[21:17:07] KaToNa325 - Tamadok > s?
[21:17:14] KaToNa325 - Tamadok > es?
[21:17:18] r-chee [HUN] - Tamadok > es belepsz hozzam egy osztagba
[21:17:41] KaToNa325 - Tamadok > ok most kezdtem a battlefildet edigg csztem
[21:17:41] r-chee [HUN] - Tamadok > ha meghalsz, ram tudsz eledni es forditva[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz r-chee #15471 üzenetére
Természetesen rá. Sniperkedett végig.
Úgy szedett sniper-ként, hogy öröm volt nézni és főleg közelről pisztollyal... 7x egymás után.
2x sikerült kiszednem összesen.Akármilyen CS-s is, így nem tolhatja tisztán! (az a meglátásom)
[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
r-chee
őstag
válasz Doki-HUN1978 #15474 üzenetére
Előbb-utóbb kiderül, tiszta-e vagy sem
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
mackosajt
addikt
lerohantattam már én is hirtelen ezt a gémómétert
[link]
valahogy eldöcögök 4 meggymagon[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
zack
nagyúr
Azért most már kíváncs vagyok. Ha el tudom adni jól az enyémet, akkor lehet megveszem a Q9650-et. 4Ghz nem lesz túl nagy visszalépés.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ADAM1337
nagyúr
Twitter Bazajaytee -től: BFBC2 Patch came back with one failure from STEAM testing.We are working to try and get a new version to them this evening.Will update more.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz ADAM1337 #15479 üzenetére
Én ezt nem is értem....mások fossák a pecseket, ezek meg egyet képtelenek összehozni. A 88. időpontot adják, és még mindig semmi. Amit meg összehoztak, azzal gondok vannak. Fasza. Kezdem azt hinni, ezen a játékon a patch sem fog segíteni, és ezt lehet hogy ők is tudják.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
SassDawe
csendes tag
Hi,
van nekem egy olyan gondom, hogy csak 1 szerverre sikerult eddig csatlakoznom, de arra tobbszoris.
Unranked volt, miota ranked mar nem megy.
Ha csatlakozik akkor megy 2-3sec leteltevel, ha teli a szerver azt is hamar jelzi, amugy 15-20masodpercig gondolkozik, es kozli: "connection to the game server has been lost..."
Koleszban vagyok, a portok ki vannak engedve, kiveve a bejovo 10000-s udp, mert azt nem akarja a halozat felelos beengedni...
A gepem tuzfala is rendesen van beallitva.
Mi lehet a gond?
KosziSkills
-
creedszl
aktív tag
érdekes ez a gameometer....fenn van a TDU2 is mikor még csak trailer van a játékról
Hulligaaan
-
Źşë'
addikt
válasz Doki-HUN1978 #15474 üzenetére
Akármilyen CS-s is, így nem tolhatja tisztán! (az a meglátásom)
CS-ben azért lehet skillt szerezni sztem. Reflexei jók lehetnek, és pontosságra sem lehet panasz, holmi gyerekes könnyedséggel lövik zsinórba a heádcsáttokat! (bár én csak vidiket láttam belőle, és quakeben jobban otthon vagyok).
ezt a vidit linkeltem már, de betolom még1x, akinek van érzéke hozzá az képes sok mindenre =) (srác picit tud, mondhatni tényleg Quake isten ahogy írta egy egyén a kommenteknél)
Ez a vidi élő bizonyíték nem ígéret) am van egy csaj ismerősöm 29éves és majdnem így tolja. Excessive+ 1.32ben, régi klánnal majdnem mi is átmentünk .32be, de sajnos közbeszólt pár ember és maradt .16 (bár ennek már jó ideje, kb 3éve), amiben csak visszafejlődik az ember. Én ezért szeretem a q-et. Gyönyörű lövések, adrenalindús játékmenet, skill, trükkök, és ügyesség -> mindez kihívás. És eljutni erre a szintre nem kevés idő. A videó után, bfben a célzás sztem elég egyszerű (qben próbálja meg ezt bárki aki kezdő, és utána össze lehet vetni a 2 játékot)."Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
BalaNce87
addikt
Még mindig kalap fos néha...
Hat golyó mellbe és leszúrnak.
Utána lespawnolok és még le se tett már kiírta, hogy dead. Volt olyan, hogy meg se láttam az embert, mire megláttam és lőnék ő már lelőtt. -
zack
nagyúr
válasz BalaNce87 #15485 üzenetére
Hasonló anomália nálam is volt, viszont nem volt mikroakadás. Monitoroztam a Fraps-szal is, hátha kevés fps-em van. Hát...1920x1080 DX10 High, összes szűrő full-ra tolva és 45fps alatt nem láttam a fraps-ot. Átlag olyan 60-70fps lehetett. Ez nehogy már ne legyen elég, mert ha még ezt is megmagyarázza nekem valaki, hogy ennyinél akadhat, azt kiröhögöm. 25fps alatt sanszos lenne, de még csak a közelében se volt.
ciry:
Értékelem a segítségeteket, és a tanácsotokat, csak elkanyarodtál a gépem hardvere irányába, holott ez meg sem fordult a fejemben, és nem azért mert nem jutott eszembe. Azért mert másnál hardveres gond volt, nem azt jelenti hogy nálam is az van. Te viszont kijelentő módban írtad, "vedd vissza médiumra, mert másnál is ez volt a gond". Ezért lett belőle vita. Nem azért mert segíteni akartál.
Az is helyesbítésre szorul, hogy nem minden 32-es szerveren van lag és a PH-s szerón se mindig. Ma pl. a PH1-es szerón nem futottam bele lag-ba, igaz 22.30 környékén kezdtem, de még fullon volt a szeró. Valami nem jó, de az biztos hogy nem hardveres a gubanc. Gondolok itt még mindig némely játékosok magas pingjére, ami okozhat ilyen gondot. Crysis Wars-ban okozott is, csak ott autómatikusan 3-4 perc után kirúgta a szerver a magas pinggű delikvenst.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Doki-HUN1978
senior tag
Nekem ebben a játékban újra kellett tanulnom lőni, pedig ezelőtt CS-ztem és BF2-ztem is relatíve sokat.
Persze valamennyi "képességet" hoz magával az ember és nem is vagyunk egyformák, de ez nekem sok volt egy kicsit. (mindig tudta hol vagyok, holott én volt,hogy nem is láttam őt és azért -valljuk meg- egy ekkora pályán 2vs2-ben nem annyira könnyű észrevenni a másikat)
Rob haveromat ugyanúgy osztotta mint engem, -csak kevesebb ideig- és mögötte több játék óra van mint mögöttem.
Figyeljétek azt javaslom, aztán a tapasztalat és az idő eldönti, hogy igazam van-e, vagy egy igazi sztár játékossal van dolgunk...
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
gabipaci
őstag
Nálunk 60 másodperc a tűrés a magas pingű emberekre nézve.
Jelenleg a pingek nem a megfelelő értéket mutatják, így 350-re állítottam.
A patch után, ha majd a valódi értékek lesznek, lejjebb veszem 200-ra.Érdekesség képpen megjegyzem, hogy nekem nem szokott problémám lenni a lag-al, de tegnap belefutottam jónéhányba, igaz mindegyik csak micro volt.
Ui: Áttegyem a ping kicker-t 3-4 percre, hogy olyan legyen mint krájziszba?
Logitech hardware tester
-
Joe-T
tag
Engem egy HUNTibor (lehet rosszul írom a nevét, de aki már játszott ellene tudja kiről van szó) nevű csóka szokott kiakasztani, mert a CG-n kívül semmi más fegyvert nem ismer! Tegnap Valparaison támadóban ötször szedett le CG-vel egymás után! Szemet hunytam felette bár bosszantott a dolog, de ha jól emlékszem Arica Harboron volt, hogy ott volt előtte az ellenfél tankja, de nem azt hanem továbbra is az embereket lőtte a CG-vel!
Lehet még nem tud leszakadni a quake feelingről!
[ Szerkesztve ]
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
ciry
őstag
Nem kanyarodtam én sehová, azonnal azt írtam, hogy: Nem a szerver laggol, a procid zsenge, ha a 32 fő a sok. Továbbra sem tudok másra gondolni, mert a PH!-s szervereken ha 15 percenként látok(nem tapasztalok!) laggokat, akkor már valami nagy gebasz van.
Arról, meg ne vitatkozzunk már, hogy a 4 mag kevesebb-e, mint a kettő, mert tényleg vicc kategóriába megyünk át(és arról se, hogy használja-e a játék).
Lefuttatom délután ezt a szintetikus tesztet, bár az az igazság, hogy az ilyeneknek nem nagyon hiszek.
Ha feleannyinál több lesz az eredményem, mint a tiéd, nyugodtan válaszd az options menüt majd ki, mikor belépsz a játékbaszerk.:
Joe-T: én már egyszer kiraktam emiatt, de jó gyerek és nem zavar az se, ha lebök, vagy azzal lő le 2 méterről, úgy, hogy ő is belehal.
Szerintem a szerver bohóca amúgy, én mindig röhögök a hülyeségein
Sokan cg-znek amúgy, de hát ez van, majd jön a patch és a korlát is, ha a többiek úgy döntenek.[ Szerkesztve ]
"Csak semmi buzulás!"...
-
ciry
őstag
Kimaradt, sajnos: Crock tegnap jcsr-es lett, jól láttam?
"Csak semmi buzulás!"...
-
zack
nagyúr
válasz Doki-HUN1978 #15489 üzenetére
Nem nagyon tudok ilyenről.
Olyan hibáim vannak ami gabipaci-nál is előjött. Ilyen mikroakadások, és teljesen random időközönként.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
Mást továbbra sem tudok írni mint a száraz tényeket, amiket már leírtam, persze ettől még szajkózhatod a magadét. 45fps alatt nem mértem 32 fős játékban. Az átlag 60-70fps volt úgy hogy high, és minden szűrést max-ra húztam. Akkor milyen options menübe menjek bele? Amit a fraps mér, azok tények, amiket te próbálsz állítani azok fikciók. Van egy kis különbség nem?
Még 1x leírom azt is, hogy nem minden nap van ilyen...tehát nem folyamtosan fennálló hibát kell megoldanom. Szerinted a procim válogat a napok, map-ek, emberek között, és néha azt mondja most laggolok párat?
Te sem gondolod komolyan amiket írkálsz remélem.Joe-T: HUN Tibor engem is idegesít. Szarik a világra és szarik a szabályokra. Ezen én nem mosolyognék, hogy mennyire jópofa, hanem kib@sznám mint macskát xarni. De persze nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
-
sh1fty85
csendes tag
Tisztelt PH Staff!
Engedjétek meg, hogy elősször is megköszönjem a kitartó és kemény munkátokat amellyel összehoztátok a véleményem szerint legjobb BfBc2 srv-t + közösséget. Nem vagyok "nagy" fórumozó hiszen az eddigi tapasztalataim mind Bf2-be, mind Bf2142, mind CoD4-be a magyar "scene" egy nagy rakás **** volt. Őszintén írhatom, hogy évek óta ez az első kibaszott jó hangulatú srv amin játszottam és meglepő módon magyar ^^ ! Egy szónak is száz a vége csak így tovább! Jó egészséget és kitartást kívánok, hogy a megszokott színvonalat fenn tudjátok tartani!
Baráti Üdvözlettel
>imba< sh1fty_hu>imba< sh1fty_hu
-
mackosajt
addikt
Felszólításra általában leteszi a CG-t, vagy kevésbé használja a Tibi gyerek.
Én viszont továbbra is azokat tenném ki, akik még mindig nem tudják az ezen irányú kéréseiket normálisan közölni a másikkal, és núboznak, meg a többi hasonló kifejezés.
Ja, és 2 mag több, mint 4... csak nem mindegy, melyik 2 magost melyik 4 magoshoz nézzük, mert ugye a van még ezen a 2 értéken kívül jó pár jellemző.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest