Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
A játék célja a lerohanás, minden eszközzel.
Majd beállunk mondjuk arica kezdőn a bejárathoz, és köveket dobálunk,nem?
Nyugodtan vigyed a tankot, helit, tőlem felszedheted a HMG-t is, 3 csavar fogja.
Ha mondjuk a Ti klánotokat vesszük, valószínű, ha Te bejutsz a tankig támadóként, két másik jcsr-es már az alatt élesítette is az m-comot, tehát még spawn killről se beszélhetünk, ha lövöd a leszületőket, mert az m-com hatástalanítását akadályozod meg.
Más a helyzet, ha csak bementek, beültök ketten a két m-com között egy tankba, és szórjátok az áldást, az m-com meg ott röhög, senki sem élesíti.Logitech hardware tester
-
ciry
őstag
válasz gabipaci #14537 üzenetére
A kezdő pontról UAV-ozót a legtöbb helyen nem tudják megölni, arra még rá lehet kenni, hogy bázis, a többire nem.
Nincs ilyen, hogy főbázis, mellékbázis. Van határ, amiket azért húztak a tervezők, hogy az attackerek meg tudják kezdeni a támadást, a többi csak mesterséges, kempervédő dolog.
A defenderek is leszületnek, őket viszont nem baj, ha szétdarálják, pedi az az ő bázisuk.KL: egyik hülyeség szüli a másikat ez van.Én kértem, hogy legyen egyértelmű minden, vagy legalább a bárhol késelés, c4-ezés engedélyezve legyen, de sajnos nem jött össze.
Tőlem amúgy, azt lopsz, amit akarsz, olyan sokszor úgy sem jönne össze.
Ha a balance miatt vagy megsértődve, jelzem, csak miattad pakolták át a fél csapatot akkor, csak te eltüntél és mire visszajöttél a gyengébb csapatban voltál megint.
Természetesen, én nem lopkodom, nem lövöldözöm erős fegyverekkel stb. nem is azért írogatom, mert csak ezzel tudok pontot csinálni. Úgyhogy csak szólok, most sem miattam megy a vita."Csak semmi buzulás!"...
-
KL
tag
Nem sértődtem meg, csak hát néha felrántom magam az egyenlőtlenségeken. Azt is belátom, hogy kurva nehéz, illetve lehetetlen az imént tárgyalt szabályok mentén normálisan adminolni, de az ilyenek miatt meg nem akarok idegeskedni.
A másik, meg hogy egy 32-es szerón már akkor képtelenség előre jutni támadóban, ha csak 6 ember nem teszi a dolgát egy csapatban. A PH! szerveren a játékosok egy jó része már felfejlődött annyira, hogy mondjuk ne lehessen átvágni 3-4 emberen magadat, ha a többiek nem harcolnak.
Hiába döntöm el, hogy nem megyek előre, nem fog érdekelni, mindig azon veszem észre magam, hogy esek-kelek az mcom közelében. Ilyenkor meg sajnos elkezdem a kempereket osztani akkor is ha első helyen állok (mint ahogy a múltkor meg lett említve), hátha ráveszem őket a harcra. Ezt meg nem toleráljátok.
A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...
-
gabipaci
őstag
"Van határ, amiket azért húztak a tervezők, hogy az attackerek meg tudják kezdeni a támadást,"
Ezt majd elfogadom, ha nem lesz tele a játék tervezési bakikkal. De addig számomra ez is csak egy bug."A defenderek is leszületnek, őket viszont nem baj, ha szétdarálják, pedi az az ő bázisuk"
Ha a defendert kempelik, akkor összeszorítja a fogát, és nem szület le 1 percig, m-com elbukik, és masszívan, egységesen védhetik a következő két pontot, mivel van vagy 25mp késleltetés a két csapat mapmuzdulásában.. A támadó mit csináljon? Disconnect."Természetesen, én nem lopkodom, nem lövöldözöm erős fegyverekkel stb. nem is azért írogatom, mert csak ezzel tudok pontot csinálni. Úgyhogy csak szólok, most sem miattam megy a vita."
Na épp ez az, amiért nem értem hogy harmadjára miért vitázol ugyanazon, amit Te el sem követsz..??
Én a Te játékstílusodban semmi kivetnivalót nem találok, az meg, hogy Te engedékenyebb admin vagy, az a Te dolgod. Ha meglesz a patch, és vele az adminmap rész, úgyis változik sok minden. Rakok be anyázás szűrőt is, és korlátozom a cg/m95 userek számát. Feltéve ha értelmesen lesz megoldva.
Logitech hardware tester
-
KL
tag
válasz gabipaci #14558 üzenetére
Létszámfüggő (PH!-n egyértelműen így van). Nem tudom pontosan hol fordulhat meg az arány. Egy 16v16-ban a támadónak van nehezebb dolga rushban, gyakorlatilag mindenhova jut elég védő. Pl. egy 6v6-ban a támadó könnyebb helyzetben van már (ha azt az utópisztikus állapotot feltételezzük, hogy senki nem kempel), egy adott pontra összpontosítva helyileg jelentős létszámfölényt tud létrehozni.
A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely a teljes megsemmisüléshez vezet...
-
Joe-T
tag
Én azt útálom legjobban amikor a támadók élesítik az m-comot a védők ott állnak nem messze az élesített állomástól és nem megy be egyik sem kikapcsolni! Inkább ott állnak és várják, hogy valaki önfeláldozóan megpróbáljon cselekedni, mert ha őket lelövik oda a csini stat!
Sajnos a tegnap esti játéknál is volt rá példa!Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
ciry
őstag
válasz gabipaci #14556 üzenetére
Na épp ez az, amiért nem értem hogy harmadjára miért vitázol ugyanazon, amit Te el sem követsz..??
Védem a játékosokat, annyi.
Valparaison a 3. pontról a védők m-comjait szét lehet lövöldözni a bázisról a tow-val(vagy mi a faszom a neve), szét is szoktam, már ha hagyják.
Ha nem, akkor se büntizek, mert így korrekt.
Patch meg a büdös életben nem lesz"Csak semmi buzulás!"...
-
Fortissimus
őstag
válasz gabipaci #14558 üzenetére
szerintem pedig vedokent nehezebb, legalabbis az en statisztikam azt mutatja:
attacker w/l ratio: 3.2 defender w/l ratio: 0.35
bar az is igaz, hogy en csak hc-t jatszok, max 24-es szerveren''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
HS 2142
őstag
Sokkal fájóbb, hogy ha odamész és megpróbálod, gyakran csak pár ott elhunyt ellenfél/cimbora felszerelésével leszel gazdagabb....
A Tow-os "trükköt" én is alkalmazom ha úgy alakul, mert bár snipernek zsíros célpont vagyok, általában nem segíti ennyivel csapatát, hogy engem hatástalanítson (akár mortarral, akár mesterlövész puskával).
24 főnél szerintem is támadni könnyebb, bár én 32-eseken megyek. (Ha pl 3-as ph is lenne ilyen népszerű 24 emberrel (esetleg HC), lehet hogy azt választanám, de így jobb híján az 1-esre megyek fel.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Joe-T
tag
válasz HS 2142 #14564 üzenetére
Nekem is előfordult már, hogy csak a fegyvereket cserélgettem az élesített mcomnál!
A tegnap esti játéknál viszont nem volt ott egy elhunyt csapattárs sem, de néhány lépésre a villogó mcomtól öt védő állt és mégis nekem kellett háromszor akkora távot befutva kikapcsolnom azt a vackot! A többiek meg sem moccantak az mcom irányába!Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
ciry
őstag
válasz Fortissimus #14563 üzenetére
Def: 2,48
Att: 0,82
Szinte kizárólag 32-es sc."Csak semmi buzulás!"...
-
Bavid
senior tag
Nemtudom mit kell ezen ennyit problémázni, rushban 1 fő bázis van aztán ahogy megy előre a vonal én nem tekintem azt bázisnak, ha úgy érzem hogy érdemes visszamegyek (pl tank elé c4ezni...) és amúgy meg az ellenfél a béna ha nem veszi észre hogy hátra mentem ill. a 2. kill után nem öl meg. Amúgy meg ha sokan hátramennek simán nyer az attacker mert 12 emberből 3 hátul van akkor a 9 nem tudja feltartani a 12 támadót akik a frontvonalon is tudnak éledni ha van annyi eszük hogy sqadban menjenek.
-
Źşë'
addikt
velem is megesett ez az ominózus eset, el is lett magyarázva a dolog az adminoknak akkor, és sztem jogtalanul ítéltek el minket... de sebaj, nem megyek fel PH szeróra. Nem bántásból írom de eléggé kukacoskodó egy két ember, és bizonyos dolgokat elég rosszul ítél meg. Csak azért kirúgni v megölni (még ha nem számolja fel a killt akkor is, mivel megalázva érzi magát az ember) egy uavost mert a bázist támadta, mit támadjon a moby dick-et a balatonban?! Szummázva, akinek hatalom kerül a kezébe az nem rest azt használni, és komolytalan-nem egyértelmű figyelmeztetés nélkül killezni v kickelni valakit...
nem tudom ki írta már h ott kell maradni és kitisztítani az elfoglalt bázist (és ezt alá írom, mert erre számítani kell) Ez is milyen már, majd elkezdenek futni felfelé a defenderek Valparaiso mapon mihelyst az ellen lerombolta az mcmot, azt a támadok meg majd hátbalövik őket. Végül is van benne logika
igaz legtöbb vita magából a játék nyomiságából fakad, nincs mit tenni v megszokja az ember v leteszi... és én is rászoktam a lesz*rom tabira, ha nem fekszik a helyzet, bejövök a megfelelő kaszttal és megoldom ha tudom a problémám. Csak legvégső esetben lépek ki.
csak annyit mondok, tudni kéne játszani, egy uav helit kilőni, akár sniperrel akár csapattaktikával... mert nem nehéz! (csak példa a sok közül)"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
r-chee
őstag
Szerintem nem kell ismerni a blogomat, mert egyéretelműen BASERAPE-ről beszélünk, ha valaki bármilyen céllal bemegy a támadók bázisára, vagy mondjuk egy köpésnyire tőle szedegeti le a kijövő enemy-t.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
BandiHUN
veterán
válasz gabipaci #14530 üzenetére
1 haszna még van,ami nem volt emlitve...a füst.
Igaz,hogy az is lassan tölt újra,de legalább egyszerre 3 gránátot lő ki,és elég nagy felhő keletkezik tőle.
A dolog hátránya:rá kell készülni az uav-ozásra vele,mert tanknál szerintem sokkal többet ér a másodlagos fegyó pl,mint a füstfelhő,mégha ez utóbbi le is löki a tracerelést is,de ha nincs,aki javitsa a tankot,ideig-óráig segit,és a füstben a sofőr se lát semmit,csak a spotolásokra hagyatkozhat.
Persze ha m-comra megy a dolog,azt látni mindig,és "érzésre" is meg lehet szórni,de az tracertávon kivülről is megy.
És rosszpont:sajna hc-n sem öl/sebez az uav füstgránát,pedig a gl helyett felrakhatóval hc-n egy lövés az ellen testre isEgyébként én is szeretem az uav-ot,szoktam irtani is vele azért mindig legalább 1 főt+spot+bejáratrobbantás a többieknek,tank ellen azért nehezebb,mert kell vagy 2-3 találat,és az másfél perc,akkor már többet ér az első vonalas védők/fedezékük kilövése,a tankot letudják hamarabb a gusztisok,ha odaférnek hozzá.A füst pedig elterelésnek is remek,mert az éppen nem támadott m-comra lőve a másikat otthagyják,és fentről jól látja az ember,hogy melyik felé indult a csapata,sőt egy gyors bejáratrobbantással már meg is van a "csapda"
Egyébként ajánlatos az elején tüzelés stb nélkül,feltünésmentesen a védők bázisának végéhez repülni,kevesen néznek hátra-fel
Egyébként szvsz abakannal a legkönnyebb leszedni,könnyen belőhető,mennyivel kell elé lőni,ha gyorsan mozog,akkoris elég 1 tár max,ha áll,akkor 2-3 dupla is elég neki,menet közben max automata csipával lehet gyorsan lekapni.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz r-chee #14571 üzenetére
Sajnos csúnya szokás mostanság,hogy defuse helyett elrejtőzni igyekszik minden védő,avagy max a keritésig mennek ki,és bandában várják az első hullámot,közben rájuk spawnol,akit kilőttek...
És sajna általában ez akár 20-25 ticket minusz,mire a támadók ezt áttörik,és egyáltalán ltávolba(nem be!)jutnak a védők kövi bázisához.
Igaz kezd mostmár divatba jönni a csoportos átfésülés is.Mondjuk én múltkor kickeltem egy srácot emiatt,mert 4 killt csinált a bázison,elrejtőzött,és a spawnig jutott,egyszer lelőtt kijjebb,de a kövi kill már a spawnon állva vaolt,de végignéztem a másik 2-t is,ez azért szerintem nem "ottmaradt" magatartás,ha valaki direkt a spawnra mozdul rá a map tolódása után,miután elindult az első hullám támadó,akkoris,ha nem utólag jött vissza a bázisra.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gabipaci
őstag
válasz Doki-HUN1978 #14567 üzenetére
Persze, ez egy teljesen új szabály, kb három órával ezelőtt találtam ki.
De szerencsére r-chee admintársam a jövőbelátó képességével ezt már leírta a szabályzatban három hónappal ezelőtt...Logitech hardware tester
-
r-chee
őstag
válasz gabipaci #14574 üzenetére
Így van, én már anno a jövőbe láttam .
"Tilos a az ellenség járműveinek ellopása. Kivételt képez Rush módban a map következő részének megnyitásakor az ellenség (korábban saját) bázisán rekedt játékos tank ill. egyéb jármű eltulajdonítása."
Asszem nem kértem ki erről admintársaim mindegyikének véleményét (kérdeztem egyáltalán bárkit is? ), de szerintrem ez így van rendjén. És így is lesz .
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
BandiHUN
veterán
válasz r-chee #14575 üzenetére
kicsit gonosz szerintem azért ez is...
Merthát a sokkal jobb védők szoktak olyat elkövetni,hogy ha nem rámolják is le a bázist,akkor be c4-ezik,stb a tankokat.
Szerintem ez sem fer,mert a támadók ott állnak egyszem jármű nélkül,ha direkt erre utaznak a védők,ésha van egy jó tankos is odaát,már nagyon fel is boritotta a dolgot.
Egyébként kérdés:ha az ellenfél ellop egy járművet,a védők kapnak helyette másikat,mielőtt az előzőt szét nem lövik?Mert szerintem nem...mégegy pofon a támadóknak,ha igy van.Elviszik a tankot,becsattognak a bázis végére,és lövik a bejáratot,kész a sz..ás a támadóknak.A védők meg saját bázison 2-3 engivel javitják,akiket esetleg mortarral lehet kiszedni.Márha a tanktűz látótávolba enged bárkit is.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
ciry
őstag
válasz r-chee #14575 üzenetére
Bravó!
Egyébként is kb. 3 admin ült össze és kitalálta ezeket a dolgokat, olyanok, akik alig játszanak.
Nézzetek azért új admint, mert én ilyen "nem kértem ki erről admintársaim mindegyikének véleményét" dolgokban nem hiszek.
Egy gonddal kevesebb."Csak semmi buzulás!"...
-
BandiHUN
veterán
egyébként miért szivod úgy mellre?Hisz ha jobban belegondol az ember,alig és ritkán kell bármiért 1 szólásnál többet elengedni.Még a gusztionly-sok is letették első szóra a hurkatöltőt.
A támadó bázison randalirozás is ritka,és ritkán hatásos,de a heliugrások miatt gyakorlatilag a taktika része is,persze látszik,ha valaki nem azért megy a védőkhöz,hogy m-comoljon,de még itt is van egy kérdéses rész,ha ugye be tudok ugrani,de egyedül,persze,hogy nem ugrok neki senkinek,elbújok,várom a többieket,hogy spawnoljanak rám.
Persze ilyenkor az ember nem csinál semmi figyelemfelhivót.
A Nelson-on meg mindennapos,hogy kitámadnak a védők,sokszor jut az ember spawnközelbe,mert pl.egy ellent kerget...persze más kérdés,hogy nem táborozik a spawnnál le,hanem elindul vissza pl.a másik oldal felé.Én inkább még mindig azt tudom felróni,hogy kint van R-chee oldalán,hogy:
"- A szervereken csalásnak, káromkodásnak, személyeskedésnek, másik egyén vagy csapat teljesítménye ill. sniper, tank stb. fegyver használata miatti hőbörgésnek helye nincsen!"
De mégis megy a Nelsonon a no gustav,mert nincs jármű,sőt máshol is láttam már ilyesmiket admintársaktól.NEM a CG-Only emberekre gondolok,hanem a ne lőj emberekre cimű felhivásra.
És még mindig nehezményezem,hogy nincs odairva,hogy RPG és AT4 mehet,nem egyszer volt olyan,hogy a beirás után hiába tracereztem a tankot,mert nem mert senki semmi raksivetőt használni,mert szóltak,hogy nó CG...
Várom az új,bővitett szerverleirást,pár frappáns mondatba össze lehetne gyúrni ezt a pár szabályt...Persze betéve,hogy a többi raksi szabad...
A GL meg hurkabőr,de én is gyűjtök azért a platinára,de ennyi erővel legyen tilos az assault,mert ledobok egy ládát,és elhajigálok 100granyót,ami többet öl,mintha gl-eznék,sokkal gyorsabban kap az ember másikat.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gabipaci
őstag
A szabályokat én írtam le annó a 6074-es hozzászólásban. A félreértéseket elkerülendő...
Lehet nem értetted r-chee szavaiban az iróniát. Mindegy.Igazából nem érdekel, hogy ki mondja vissza az adminkodást, és ki nem.
Ha szorul a hurok, a kettesen is lekapcsolom a biztosítékot, majd utána az egyesen is.Semennyire nincs szükségem egy olyan szerverre, ahol fejetlenség van.
A szerver vagy olyan mínőségben üzemel tovább, ahogy van, vagy jobb lesz, vagy megszüntetem. Ebből egy percet sem engedek!
(csak az összehasonlítás kedvéért, egy átlag admin eddig 9-ezer forintot adott a szerverek bérlésébe, én ha a kiadásból levonom a bevételt, marad 40ezer minusz, köszönhető a pontos, megbízható fizetéseknek...talán érthető, ha nem szeretném a pénzemet hülyeségre költeni)Arra semmi szükségem, hogy az adminjaim egymás torkának ugorjanak, főleg nem itt nyilvánosan.
A szabályok le lettek írva, egymás után az adminok rábólintottak, kivéve téged.
Attól függetlenül az adminok a szabály betartatására próbálnak kényszeríteni mindenkit (illetve azt a pár embert, akinek erre szüksége van)
A szervereinken nem jellemző a kick, vagy a ban. Szólni szoktunk előtte, aki értelmes, kap még egy esélyt.
Mivel az én felelősségem valamilyen szinten az admingárda összetartása, arra kérlek, hogy ne r-chee viccesnek szánt (amit én indítottam el) hozzászólása alapján dönts az adminkodásod sorsáról. De azért arra is megkérlek, hogy csak akkor maradj velünk, ha a szabályainkal egyetértessz, és együtt is tudsz élni velük.
Ha ez segít a döntésben, a szabályok semmit nem változtak az első naptól fogva, hiába próbáltad elérni. Es nem is fognak a no rules irányba változni.Viszont ha meglesz az adminmap, ezt az egész baserape/camp dolgot el lehet felejteni, nem kell figyelni. Figyel majd a program.
Köszönöm a figyelmet, és az eddigi munkádat.
Hogyan tovább?Logitech hardware tester
-
BandiHUN
veterán
válasz gabipaci #14579 üzenetére
Én csak annyit kérnék,hogy legyen már egységes a szabályzat élőben és R-Chee oldalán is.Nincs bajom a CG full tiltással a Nelsonon sem,stb...de akkor ez legyen kint,én is eszerint voltam,hogy szóltam,aki full alkalmazta,de azt sem jó megkapni,hogy miért nem szólok,mert az előző adott mapon valamelyik admin valamiért szólt...
Megmondom őszintén,bár nagyon ritkán cg-zek eleve(Nelsonon meg medicelek),de én pl.nem szoktam szólni a nem notóriusoknak,hacsak nem emlegeti valaki,hogy nagyon használják,elfogadom,hogy becsusszan 1-1 ilyen kill is,főlegha látom,hogy amúgy bontogatják a házakat.
Egyébként az RPG-vel nem tudom,bug-e,de számtalanszor járok úgy,hogy kilövöm a 4 raksit a tracelt tankra,nem akad el a lövedék semmiben,mégse robban a tank,és nem kapok sebzést se.Pedig felülről is hatni kéne 4 RPG-nek azért.Viszont CG-vel ilyen nem jellemző,az működik.RPG-vel is jó a manuál oldalról,2 raksi és pusztul a a tank,ha fullos is.
az AT4 meg lassú és nem traceres,házra lőve meg hiába omlik a fal,a mögötte levőt nagyon ritkán viszi el.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gabipaci
őstag
válasz BandiHUN #14580 üzenetére
hogy miért nem szólok,mert az előző adott mapon valamelyik admin valamiért szólt...
Igen, ezt utálom én is a legjobban.
Ezért kérem azt, hogy csak az adminkodjon nálunk, aki maximálisan egyet is ért, és betartatja a szabályokat.
A CG nem tiltott hivatalosan, mivel 3 hete, mikor ez a dolog már kezdett kényes lenni, akkor már annyira közelnek gondoltam a patch-et, hogy nem akartam szabálymódosítgatni, mert a patch... majd a nagy patch... utána úgyis kell szabályozni megint mindent máshogy. Csak a patch még nem ért ide azóta sem.R-chee, írd bele légyszi a blogodba, hogy CG-vel nem kell túlzásokba esni emberek ellen, illetve nelson bay-en tiltott.
köcce.Logitech hardware tester
-
HS 2142
őstag
válasz gabipaci #14581 üzenetére
Én ugyan nem használok CG-t, de szerintem ezt a Nelson Bay-es paragrafust nem lehet nagyon ellenőrizni, vagy ha igen lehet valaki nem tud róla (majd csak max amikor a kick reason látja), meg ott sok M-COM házban van, amit a mortar után rakétával a legkönnyebb szétbontani (még ha sokan nem is így tesznek és inkább kacsavadászatot rendeznek helyette).
Amúgy nem értem miért pont CG, ha valaki meglátja, hogy tiltott átvált RPG-re....
(vagy M136-ra és így nem kerüli meg a szabályt mégis ugyanott vagyunk, a CG már nem is olyan erős mint anno)I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
gabipaci
őstag
válasz HS 2142 #14582 üzenetére
De, sajnos a cg nagyon erős.
Az rpg járműre lehet hogy többet sebez, de a cg nagyobb területet rombol le.
Ezért nem akartam szabályozni, mert csak patch utén lesz 4 soros az üdvözlő képenyő szövegrésze, és oda majd be tudom írni a szabályokat.
De látod, az egyik oldalról az jön, hogy szabályozzam be, és 5 perc múlva már az jön, hogy ne szabályozzam be...Logitech hardware tester
-
medvezsolt
senior tag
Nevetséges amit eltudtok vitázni. Tudjátok miért vitáztok? Mert mindenkinek más az izlése és sosem lesz közös megállapodás semmiből. Ez az adminkódásos, klánosdi csak az emberek idejét rabolja el. Szerintem bármelyik szerverről is legyen szó, csakis a látványos csitereket kell kirakni. Nincs senkinek se joga megvonni valakitöl a játék adta lehetőségeket (Fegyverek, bázisok letámadása - legyünk olyan ügyesek hogy ne tudják lerohanni). Az sajnálatos emberi dolog, hogy valaki CG noob, az az is marad hidd el. És ha kidobod akkor lesz más valaki, azt is kidobhatod. De úgy is lesz még megint más, hiszen több millióan játszák ezt a játékot. Ergó az idődet fecséreled az ilyen jött ment kisebb volumenü idióta szabályozgatásokkal.
Sorry, ha valakinek a lelki világába tapostam
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Zolás
addikt
válasz HS 2142 #14582 üzenetére
Az RPG lassú és a területi sebzése kisebb. Ha adott területen 4 ellen van 2ő meghal ha rpg és4 ha CG van. Az M316-ot meg célozni kell vagy félremegy. Persze lehet vele egyenesen is lőni csak mig el nem kezded tölteni nem szabad elmozditani az egeret. CG-vel egyszerübb kinézel-bumm-elbujsz ujratöltöd.
Ja és az rpg-nek íve van ha messzire lövöd a cg meg szinte egyenesen megy. Tehát messze van az ellen és gyorsan oda kell durrantani=CG Instant kill
Doki-HUN1978 na ez a kép egy sört megér[ Szerkesztve ]
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
BandiHUN
veterán
Egyébként néha tényleg nehéz dolog...de én mégis azt mondom,hogy nincs gond egy kevés szabályozással,a baserape és a spawnkill nem hiszem,hogy BÁRKINEK ne esne rossul,max a stathuszárok morognak,mert lehet jól aratni.de az meg menjen máshová,ritka nagyon az ilyen.
És tényleg az van,hogy az extrém használóknak van szólva csak,és megértik,nem kilépnek,stb.
Én elfogadom a CG tiltást is a Nelsonon végülis,gondolom,aki kitalálta,kellően indokoltnak érzi,de én sem szeretem,ha azzal lőnek ki sorozatosan szabad téren,de tényleg nem szól érte 1-2 kill esetén senki,nincs az,hogy jajj valaki kezében megláttam,nem lőtt,de kick.
Nagyon ritka,hogy bármiért 1 mondatnál több időt kelljen az embernek adminkodni,akit meg kickelni kell,az meg úgyis csakazértis.
Jó a szerverfegyelem,ha a balance ok,akkor a játék is remek,de ez úgyis körönként szinte más,és nem is darabfüggő,hanem hogy épp kik vannak fent inkább.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
PókerFész^^
tag
hi publiklámák, nektek van warozó csapatotok is? már mint a mélyen tisztelt phnak
áj láv szifon
-
gabipaci
őstag
válasz Doki-HUN1978 #14588 üzenetére
Kerestem itt panaszkodni wolfit németországból, de nem találtam, pedig mind a 14500 hsz-t végigolvastam, így nem tudom hogy miről beszélsz.
Azt meg végképp nem értem, mit kell a képen nézni...
De egy sört megért, már meg is ittam.
Világosíts fel légyszi, mi látható a képen.
KösziLogitech hardware tester
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz gabipaci #14592 üzenetére
A Wolfi csak vicc volt...
Gondoltam nem kell magyarázatot fűznöm a képhez, hiszen már előtted megértette Zolás is, hogy mit ábrázol a kép. (és aki fél óránál többet játszott már életében a játékkal az is kitalálja)
Ha esetleg mégsem menne,javaslom kérdezd meg az admin társaidat mit ábrázol, ők biztosan segíteni fognak!
(Bár kétlem, hogy magadtól nem jöttél volna rá)[ Szerkesztve ]
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
gabipaci
őstag
válasz Doki-HUN1978 #14593 üzenetére
Figyel, nem szeretnék teljesen hülyének tűnni, de tényleg nem értem, hogy mit kell azon a képen nézni.
Logitech hardware tester
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz Fortissimus #14595 üzenetére
Igen, és nem a meccs elején, mivel már csak egy m-com figyel.
Azt meg ugye nem vesszük be zirka egy perc alatt?!"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
gabipaci
őstag
válasz Fortissimus #14595 üzenetére
én ezt nem látom a képen.
azt látom, hogy valószínűleg bepattantam egy tankba, amit egy támadó hátrahagyott, és még megölni sem volt időm, mert ott tobzódik körülöttem. Épp hogy volt időm annyira feljavítani, hogy ne pukkanjon szét 10 méter után.
És ha jól tudom (mert a szabályokat én írtam, így jól tudom) az nem tiltott.De gratulálok a tényfeltáró képhez...
[ Szerkesztve ]
Logitech hardware tester
-
belaazallat
addikt
válasz gabipaci #14594 üzenetére
Te vagy a tankban(Bradley), ami az ellené volt.
Doki-HUN1978: Ez még nem bizonyíték, hogy hátra ment a tankért. Lehet hogy egy csapattársad elhagyta, vagy beragadt és közben hozta el.
Szerk: Gabi megelőzött.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
BandiHUN
veterán
válasz PókerFész^^ #14591 üzenetére
még pár baromságon morcizás,és publiklámák se lesznek...
1 waron voltunk,az is conquest volt,amit 1.nem nagyon játszunk,át is lett téve Rushra a 2-es szerver is,2.mostanában elég kevés a PH! előtag az 1-es szerveren,konkrétan okot nem tudok,remélem majd páran kommentálják,mert furamód fotózkodni meg meg tudtuk tölteni a szervert.
Tehát ebben a formában kétlem,hogy elmondhatnánk,van ilyen csapat,bár adott esetben szerintem össze lehetne rántani 8 embert,ha időben el lenne kezdve a szervezés.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz gabipaci #14597 üzenetére
Azt sajnos nem sikerült megörökítenem, mikor a hegyre vezető úton elmentél mellettem a tankkal.
Mire felértél a hegytetőre addigra fogtam fel, hogy ez bizony nem saját ember volt és spot-oltam rád egyet. (ekkor tartottál a dombtetőn és még nem tudtam, hogy Te vagy az)
Ezért látszik a tank a map-on a neveddel.A képet pedig ezután készítettem... 2010.05.21-én pontosan éjfélkor.
"A szórakozottság a zsenik erénye"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest