Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabor7th

    addikt

    válasz sixpak #7359 üzenetére

    Én azt tudom mondani, hogy két napja fedeztem fel, hogy lehet hackelni és szorgalmasan neki is láttam és az a különbség, hogy a helik nem tudják egy darabig pl. használni a rakéta elhárító rendszerüket ( vagy van rá esély, hogy másik rendszerük nem működik majd ) és így egy találatot be tud vinni legalább az ember, de azért még mindig két ember kell, hogy lőjön a helire. Sajna éppenséggel azt tapasztaltam, hogy elég nehéz ebben a részben is kilőni őket egy vállról indítható cuccal, a hack ad egy pici előnyt, de egy profi pilóta megoldja így is.

    Meg gondolom, ez most még sokaknak új, majd adaptálódnak és tudják majd, hogy rögtön el kell húzni a környékről, mert pár másodperc és jön a rakéta. Most még itt amit eggyel föntebb is beraktam mutatja, hogy egyesek kicsit furán reagálnak a hackelésre.

    Itt pedig egy hackelés összeállítás:
    https://www.youtube.com/watch?v=_GxhPL4uLCE

    Látszik, hogy a helik nem tudják az elhárító rendszerüket bevetni hackelés közben. A vadászgépeknél viszont többször láttam, hogy igen... lehet százalékos esélye van, hogy milyen rendszer kapcsol ki.

    Itt meg hackelés nélküli heli vadászat... monjduk csak a sikeresek... ami mondjuk öt-ből egy, mert látszik, hogy sok tapasztalt játékos játszik.

    https://www.youtube.com/watch?v=9VFq-8V-JBI

    A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák