Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok!
Ezzel a zoom buggal lehet kezdeni valamit? minden második körbe kb előjön.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
bul07
nagyúr
válasz rvn_10 #14303 üzenetére
Nálam is vannak random hibák
Nálam még mindig megvan ezvideó
([link])
De van hogy körökig nem jen elő aztán elég neki ha betölt a pálya és kilépek de van csak akkor jön elő ha teljesen lefut a körMeg sikerült ilyet is látnom a pályán
Amúgy észleltétek hogy a csapatszállító helit/repülőt egyre kevesebben használják
Az új tankkal kiválóan lehet rájuk vadászni, és akár rettentő messziről is leszedi
És úgy hogy én nem szeretem ezt a tankot így alig használom
Egy dombtetőn valahol hátul kiválóan lehet vele kempingezni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bozont
veterán
Mikor indul a 6. hét? Nem találtam róla pontos infót.
-
bul07
nagyúr
válasz bozont #14305 üzenetére
A heti küldetés oldalon megy a visszaszámlálás
Régen csütörtöki nap volt mostanra kedd lett
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
rvn_10
senior tag
válasz rvn_10 #14303 üzenetére
Még mindig nem találtam sehol semmit folyamatosan zoomol minden puska és semmit nem tudok tenni ellene kb csak ha kilépek a játékból.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
Topikgazda
-
IntelKiller7
veterán
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #14311 üzenetére
ez a retribution mód elég klafa, bár nagyon jólenne ha lenne infantry only módja... meg úgy sokmindennek...
jó gém lenne ez, csak az official szerók elég korlátoltak" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz - = Zk = - #14312 üzenetére
Jaaj, olyan rossz, hogy az infantry teljesen háttérbe van szorítva.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sz. Géza #14313 üzenetére
a tdm is csak ideiglenes....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
IntelKiller7
veterán
válasz - = Zk = - #14314 üzenetére
A TDM már végleges. Ott van a Rush & TDM menüpontban.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
i7 4770S, 16GB DDR3, GTX 1650 a gépem. Elég ez a multihoz? Most elég jó áron van Epic Storeban
IT Phone :) Gábor
-
Topikgazda
-
akerbis
aktív tag
Kösz, akkor maradok a 4,1,V-ben.
IT Phone :) Gábor
-
Dtomka
veterán
válasz IntelKiller7 #14315 üzenetére
Végre, ez 1 jó döntés.
-
Dreadloord
senior tag
Game passal játszok, de játékon belül felajánlja az ultimate bővítést 25 euróért. Ha megveszem, akkor amíg fizetem a game passt tudok ultimate verzióval játszani? (alap játék sincs meg)
Az ultimate mindenhol ilyen 50 euró, de gondolom akkor kapnám meg az alap játékot is, vagyis nem kellene a game pass előfizu, így meg igen. Vagy félre értem?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Mostanában többször tapasztaltam azt, hogy eldobom a C5 -öt és már rányomtam az indítóra 1x vagy 2x mielőtt lelőnek de nem adja be.
Én meghalok és a töltet nem robbant fel.A frissítéssel jött valami hiba?
Tapasztalatok ilyet?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
IntelKiller7
veterán
válasz Dreadloord #14321 üzenetére
Igen, de semmi ertelme, mert meg 1 Seasont fogsz ingyen megkapni, aztan ennyi volt.
Ha van annyi BFC-d akkor vedd meg a Season Pass-t belole es kesz.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #14315 üzenetére
neeem ,nekem ott írja " available for a limited time"....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
IntelKiller7
veterán
válasz - = Zk = - #14324 üzenetére
Hetek ota ott van..
-
bul07
nagyúr
válasz blaca83 #14322 üzenetére
Szerver késés is okozhat ilyet, aki lelő sokkal előrébb jár mint te, és te szemszögedből nyomkodod a gombot szerver részről bocs host részről mert itt nincs rendes szerver már halott vagy így nem robbant
-
blaca83
őstag
Igen, a folyamatot én is ismerem de eddig ez nem volt ennyire feltűnő számomra.
Mondom mostanában járok így sokszor, régebben nem tapasztaltam.Ezért kérdeztem, hogy ez most egy frissítés hozadéka lehet vagy csak ilyen sz@r szervereket fogtam ki?
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
-
bul07
nagyúr
válasz blaca83 #14328 üzenetére
Lehet valami host(szerver) oldali hiba lesz, és amíg nem lesz tömeges mint legutóbbi amit elismertek, vagy javítanak rajta vagy nem
Mint nálam ez a hiba [link] ami azóta is megvan, random módon
Ez is tuti host hiba, de tojnak rá mert lehet keveseket érint[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Valami biztosan nem smakkol, mert fedezék mögé húzódva is kapok be találatot vagy éppen becsúszok valami mögé és kb: 2 másodperccel később pedig beadja a másik félnek és már fedezék mögött halok meg.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz CptAdamica #14332 üzenetére
CPU - 202
SIM - 45/1,6
GPU0 - 210/4,8
MP/S - 770A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
A speedtest.net szerint 16-20-as pinget mutat de a UPC szokott szarakodni nálam.
-
blaca83
őstag
válasz IntelKiller7 #14336 üzenetére
33ms a ping
-
blaca83
őstag
válasz CptAdamica #14339 üzenetére
Ezt ma is tapasztaltam egyébként, hogy olyan mintha csúszna a kép a nethiba miatt de a pingem jó.
Én már több mint egy másodperce fedezék mögött vagyok vagy behúzódtam amikor pirosodik a kép és az ellenfélnek beadja a killt.Hitbox-on nem mókoltak mostani frissítéskor?
-
blaca83
őstag
válasz CptAdamica #14341 üzenetére
Van, hogy megjelenik piktogram de a pingem akkor is kb: 53..???...
-
astrojoe12
tag
Most komolyan kérdem, mikor lesz már ennek vége? Megint itt egy szünet, amikor játszhatna az ember, erre megint ingyenes az egyik multihack program és megint itt a qva sok csaló.
Áll egy helyben és a leg gagyibb pisztollyal kilövi az összes heli és repülő pilótát. Level 4 és pisztollyal kilövi a másfél kilométerre lévő pilótákat.
A másik meg sérthetetlen... nagy szerencsém volt, öt méterre tőlem kiemelkedett egy heli és rpg-vel fejbe lőttem a pilótát. Simán tovább repült, miközben átment rajta még egy rakéta... valami 98/0 volt, amikor kiléptem inkább...
Most ott tartunk, hogy a szünetekben, amikor lenne ideje kicsit játszani még egy családos embernek is, rendszeresen ingyenes az egyik előfizetős multihack. Direkt nem írom le a nevét, már sokszor leírtam, de nem hiszem el, hogy nem lehet ezeket a kalózokat elkapni és börtönbe zárni. Több ezer ember szabadidejét teszik tönkre.
[ Szerkesztve ]
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
CptAdamica
veterán
válasz astrojoe12 #14343 üzenetére
Jó és most ezzel mit kezdjünk? Nem mi írjuk a hack-et, nem is támogatjuk, a csalókat meg nem hiszem, hogy könnyű elkapni, ha annyira könnyű lenne az ilyeneket lefülelni, akkor például már ncore sem létezne. (Kicsit más területi példa)
Megyen!
-
Topikgazda
Én már vagy két napja minden délutántól késő estig játszottam és egy csalóval se találkoztam...
Szerintem te valami nagyon benézel.De jóval korábban is jó ha havi 1-2 alkalom van ilyen, amikor erősen kilógóan gyanús tényleg csalóba futunk.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
IntelKiller7
veterán
válasz FollowTheORI #14345 üzenetére
304 oram van mar benne, de en meg nem talalkoztam ilyen csaloval.
Mondjuk tuti velem van a baj mert a korabbi reszekben is csak alig alig.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
whiteman0524
aktív tag
válasz IntelKiller7 #14346 üzenetére
Én se szoktam találkozni ilyenekkel. A múltkor mintha láttam volna valakit, de akkor is az elmúlt évre vissza tekintve egy kezemen meg tudnám számolni hogy hány csalót láttam. És hetente olyan 4-5 nap minimum szoktam játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
Még csak 683 órát játszottam (azért írom csak mert 1000-2000 volt a korábbi részekben) de ilyet nem tapasztaltam ebben a részben. A BF4 ben igen. De remélem csak tévedsz mert ha igazad van akkor ez tényleg rossz hír nekünk, egyszerű csalást elítélő játékosoknak.
-
Astroboy
őstag
"megint ingyenes az egyik multihack program"
"rendszeresen ingyenes az egyik előfizetős multihack"
...
Ezt honnan tudod ilyen jól?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz IntelKiller7 #14346 üzenetére
Nekem kb 30 órám...
De lehetetlen "egyelőre" pozitív statot mennem. Mire belejönnèk, vège a kőrnek. 200 ticket... Huss ..
Hiányolom az "infantry only" szerókat...
A fenti "csalós" kirohanással egyetèrtek, megèrtem. Valahol ki kell adni a gőzt. Ennyi belefèrhet sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest