Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz FollowTheORI #14498 üzenetére
Fú de erős volt a védekező oldal
Védekezők 80% mínuszba zárta[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Most olyan csaló volt a pályán hogy bárhova le tudott éledni
Még a piros zóna legbelső pontjára is
Annyira be voltunk szorítva hogy a kezdőről se tudtunk kijönni és azzal szórakozott hogy bent a bázison éledők között éledve ölt
killigman nevű [kép][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Astroboy #14503 üzenetére
Én nem ítélkezek, koca vadászatra pont jók az ilyenek
Nekem is vannak ilyen köreim, aztán meg van hogy rossz végére én kerülők
Most nézem még ezt se raktam be, ez még dec 25-én lőttem
Tuti ő is valami pro játékos[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz CptAdamica #14505 üzenetére
Igen, nem a kör elején jött, gyorsan vége is volt, meg aztán csak ezzel szórakozott hogy néha megjelent hátul
Ugye nincs sok ideje mert azért neki is számol vissza és automatikusan megöli a zárt területPárszor én is megöltem mert rám vadászott
[ Szerkesztve ]
-
Találtgyerek
veterán
-
RoliHero
tag
Sziasztok!
Chaos-ban kb 70 % körül mozog a vga kihasználtság. Többi játékmódban nincs ilyen gond.
Nem egy nagy kaland, nem zavaró. Kicsit kevesebb fps..Csak az érdekel, hogy egyedi hiba vagy másnál is előfordul?
MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
bul07
nagyúr
válasz CptAdamica #14508 üzenetére
Nem a földön éledt nem egyszer
-
Dreadloord
senior tag
válasz RoliHero #14509 üzenetére
Nekem 5600x cpu 80-90% között van, pedig 1440p ultrán játszom 6900xt-vel.
Más játékban nem látok 50% felett procihasználatot, szóval cpu limitem van, amit nem hittem volna, az 5600x bitang erős 1440p ultrára...Valszeg nálad is a cpu fogyhat el. Amugy 100-130 fpsem van, néha beesik 80 körülre, szóval így sincs akadás, de azért a 128 fő komolyan megeszik mindent.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dreadloord #14511 üzenetére
nekem is így van, hunt showdown-ban 30%ot sem éri el...
ilyen ez a frostbite motor..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nordvik 64v64 ami kiemelt játékon kívül mely módokkal játszanak még?
Belemegyek egy Conquest 128 playeresbe és 0 ember van… Xboxról játszon, cross-play ki van kapcsolva. -
- = Zk = -
félisten
válasz KD6-3.7 #14513 üzenetére
crossplayt ha bekapcsolod is ez a helyzet?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KD6-3.7
őstag
válasz - = Zk = - #14514 üzenetére
Nem próbáltam, viszont Xbox One és Series S/X tud közösen játszani?
-
RoliHero
tag
válasz Dreadloord #14511 üzenetére
Igen, simán elképzelhető.
Ami furcsa, hogy csak ebben a játékmódban csinálja. Többi 128 fős módban sem esik így be a vga használat.MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
bozont
veterán
válasz RoliHero #14516 üzenetére
Mondjuk itt eléggé összetömörül az a 128 ember. Valószínűleg ezért terheli le jobban a processzort mint más nagyobb mapok, ahol jobban eloszlanak a játékosok. De majd megnézem nálam mit mutat, a 3060Ti nem sokkal lassabb. Én mondjuk 1440p-ben játszom.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
meg nézzem én is? 4,8on ketyegő 9900KF-em van.....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
RoliHero
tag
válasz - = Zk = - #14519 üzenetére
Igen nézd meg kérlek. Kíváncsi vagyok rá.
MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
- = Zk = -
félisten
Chaos-ban
ezt hol találom?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
IntelKiller7
veterán
válasz - = Zk = - #14522 üzenetére
Legfelül a Heti küldetés az.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
- = Zk = -
félisten
nekem 75-88%....
fps-em is óvatosan feleződik... 70-80FPS között ugrál...
RT on off az mindegy neki.... alap esetben on, és performancenemtudom, ezt mennyire befolyásolja, hogy kicsit kikéne fújni a radit...
[ Szerkesztve ]
-
RoliHero
tag
-
KD6-3.7
őstag
válasz IntelKiller7 #14521 üzenetére
Crossplay megoldotta, most már megy minden játékmód.
-
bul07
nagyúr
válasz Gyula84 #14531 üzenetére
Tankba lehet ilyet hozni ahhoz nem kell csalás, gyalogosan hát
Bár elnézve a másik oldalt még gyalogosan is meglehetett volna( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
laposonly11
senior tag
Kinek csinálja azt a játék hogy 2-3 perc játék után ledob bármely szerverről, sőt az Origint is offlineba dobja?
Ordo est anima rerum.
-
Fitzgerald
veterán
válasz laposonly11 #14534 üzenetére
Neked...? Routert újraindítottad?
-
laposonly11
senior tag
válasz Fitzgerald #14535 üzenetére
Na bazz, már nem csinálja, pedig 3 napig., egész hétvégén nem tudtam emiatt játszani, folyamatosan ledobott, de most már nyomom a köröket...
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
laposonly11
senior tag
válasz Fitzgerald #14535 üzenetére
ÁÁÁááá elszóltam magamat, a harmadik körben, megint leszakadt a netről. De látom EA fórumokon ez másnál is téma, mert más Battlefield cím rendesen megy nálam, de másoknál is gond nélkül, csak a 2042 veszti el mindig a netet.
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
RoliHero
tag
Ismerősöm megvette a játékot Allkeyshop-on xbox series s -en játszik.
Le is töltötte a játékot és amikor rányom a startra ezt dobja neki:
Meg azt mondja, hogy azt írja vegyen xbox pass-ot.
Mi lehet a gond ?Nekem még nem volt konzolom nem tudom ott hogyan működik.
-
RoliHero
tag
válasz IntelKiller7 #14539 üzenetére
És azt át lehet állítani, hogy menjen a játék ?
-
IntelKiller7
veterán
válasz RoliHero #14540 üzenetére
Nezzetek meg az xbox menuben a halozat ful alatt, hogy mit ir
ha Moderated vagy Strict akkor tuti ez a baja.
Gondolom Wifin probal csatlakozni.
Upnp-t vagy dmz-t kell aktivalni a router beallitasai kozott es akkor jo lesz.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
laposonly11
senior tag
-
RoliHero
tag
Előfizetés volt a gond. Nem tudtam hogy külön kell az is, hogy menjen a multi. Előfizetett és már megy is neki a játék
Köszi Nektek a segítséget !MSI B450 Tomahawk Max* Ryzen 7 5800X*RX6700XT Nitro+* Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz* Acer Nitro VG271UP
-
Topikgazda
válasz laposonly11 #14542 üzenetére
PS-en is fizetős a multi a fizetős játékokra, ilyen téren nincs különbség.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
laposonly11
senior tag
-
IntelKiller7
veterán
válasz laposonly11 #14545 üzenetére
Ps4 óta ugyan úgy fizetős.
-
laposonly11
senior tag
válasz IntelKiller7 #14546 üzenetére
Hogy ro***na rájuk, főleg hogy konzolon alig van már excluzive, de ha van is, 2-3 év múlva így is úgy, is kijön PC-re, (pl. most kidobták az Uncharted összes részét egy csomagban,) a hardver lényegében AMD-s PC, konzolnak álcázva, számomra így a nagy konzolok halottak. Egyedül a Switchet ismerem el konzolnak, Nintendoban sosem csalódtam, mindig is tudtak egyediek és különlegesek maradni.
Ordo est anima rerum.
-
@rglaaf
veterán
válasz laposonly11 #14547 üzenetére
Ezt most ugy irod mintha pc-n ingyen ebéd lenne minden
Konzolosok a játékokon és az előfizezéseken fizetik meg a felárat pc-n meg a hardvereken fizettetik meg a gaminget.PSN:BiZzare_0 ️
-
IntelKiller7
veterán
válasz laposonly11 #14547 üzenetére
Nézőpont kérdése. Ha botlban veszed meg a Liveot(kb 22e Ft) vagy GamePass Ultiamtet (kb 50e Ft)
De, ha kicsit is konyítasz ehhez az egészhez, vagy facebookon látsz ezzel foglalkozó embereket, akkor tudod, hogy simán kihozható olcsóbban is.
Pl veszel eneban 1 12 havi Xbox Live Goldot kb 10-11e Ft-ért, aktiválod, utána, ha tudod akkor ellövöd rá a 300Ft-os 1 vagy 3 havi Xbox GamePass Ultiamte trialt, és 12-13 hónapra meg is van 11-12e Ft-ért az 50+ ezres előfizetés.
1 évig bármikor hozzáférhetsz az összes Xbox címhez, amik Day1 akár játszhatsz is ameddig akarsz. Az összes EA Play-ben megtalálható játék is a tiéd, trialla együtt. És a GamePass is tartalmaz kb 500+ játékot.Ha ez nem ér meg neked havi 1000Ft-ot akkor így jártál.
-
@rglaaf
veterán
Tegnap toltam pár kört crossplay-ben konzoloskent hát mit mondjak vannak furcsaságok marskman rifle-vel olyanokat beadott messziröl csak pislogtam,közelharcban a pc-sek könnyebben ledarálnak no problem viszont olyan brutál lagok voltak mint állat konzol only még egyszer sem volt ilyen
PSN:BiZzare_0 ️
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest