Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz IntelKiller7 #14100 üzenetére
Szerintem a fegyvereket kérdezte.
-
-
BRABUS113
aktív tag
válasz Redneck #14099 üzenetére
Igen van, Server Browser között keress szervert. Én csak a szerver keresőt használom.
#14098Találtgyerek Szerintem az AK-24, én ezt használom 2X 3X-el, az új M4-t még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Steam: BRABUS113 ||| Uplay: BRABUS_113 ||| EAplay: BRABUS113
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Mostanában van olyan hibája a játéknak, hogy random bezáródik a program? Ma kétszer csinálta."az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz IntelKiller7 #14102 üzenetére
De az meg SMG, távolra nem igazán jó.
-
Fitzgerald
veterán
válasz astrojoe12 #14104 üzenetére
Nem tudni ilyen, széleskörű hibáról. Instabil ram/proci OC miatt szokott általában hibaüzenet nélkül asztalra kidobni.
Ha nem játszottál aktívan a november 22.-i update óta, és húzva van a proci, akkor lehet az a gond (sokkal magasabb lett a cpu utilization nov. 22. után). -
- = Zk = -
félisten
jó gém lett.. vagyis... jobb mint volt...
de hogy ennyi dilettánst hogy hozhat össze a játék
kevés alkalommal hoz össze olyanokkal, akik ÉRTIK is a lényegét az adott "körnek".... tiszta WoWsszerk.
M416 elég klafa lett G3A3 nincs tervben? haverom kérdi[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
R3laX
addikt
válasz - = Zk = - #14109 üzenetére
Engem is most qrt fel, egészen tiger uppercut szinten. KB 10 körön keresztül csak olyanokat sorsolt be, akik azt sem tudják merre induljanak.
Ezek a guggolgatások is tiszta dedó, ha lelőnek. Nem tudom hol tanulták, én 2000-ben 13 évesen sem szórakoztam ilyenekkel (COD!?), de ha élőben találkoznának a könyökömmel, az máshogy jönne le.
A hungarian doctors everywhere-t sem hagytam ki, mert alig van egy pár sajnos. Jól felcsesztek most . Hétvégi sofőrök, maradjunk annál, majd belejönnek .
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
Nagyon sok uj van most. Es nagyon nem vagjak, hogy mi a szitu.
Miota free EA Play-el azota kb 90%-ban loseolok..Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
R3laX
addikt
válasz IntelKiller7 #14111 üzenetére
Persze a lényeg, hogy sokasodnak legalább. Gyúrjanak rá.
Én mára rápihenek inkább: [link]
-
CptAdamica
veterán
válasz IntelKiller7 #14107 üzenetére
Akarod mondani, hogy csak COD-ot játszol, kezeljük már helyén a dolgokat, kösz!
Megyen!
-
pandras83
senior tag
mit lehet tenni, ha már a főmenüben kifagy ez a remekmű? nvidia driver update után is fagy. korábban nem volt ilyen gondom.
[ Szerkesztve ]
Cyberfuck Patchrunner
-
IntelKiller7
veterán
válasz CptAdamica #14113 üzenetére
Fu ma nem vagyok formaban.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Találtgyerek
veterán
-
CptAdamica
veterán
válasz IntelKiller7 #14115 üzenetére
Majd legközelebb!
Azt hiszem megtaláltam az első gyanús emberkémet: FXM-33AAMissile Ő is kishelivel jött ellenem és bakker elképesztően fura volt, hogy állandóan úgy ölt meg, hogy engem kilőtt, viszont a gép megmaradt és pár nanosec alatt már repültem is ki a fülkéből. Egyszer felettem volt én kicsit alatta, elkezdtem dobálni a gépet, hogy ne találjon el és akkor is kb 2 lövés voltam és repültem ki. Mondjuk 2x én is kilőttem, de elég érdekes.
Megyen!
-
Dtomka
veterán
válasz Találtgyerek #14098 üzenetére
AK 24 -et erőltettem, de mióta SFAR-M GL -re váltottam javult a statom. Az a legjobb assault fegyverek egyike de lehet a legjobb.
Az alábbi videó miatt váltottam:
Battlefield 2042: Top 5 BEST Assault Rifles! (RANKING FROM WORST TO BEST)#14114 pandras83
Ha a "remekmű" kifagy akkor nálad a remek géppel lehet vmi probléma. Voltak nekünk is problémáink, de az egy update miatt volt. De azóta minden ok a játékkal. Tehát a te készülékedben lesz a hiba.
Dobj 1 gém repairt, esetleg töröld a cahche fájlokat amelyeket a játék tárol. OC- ha van tedd alapra.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #14117 üzenetére
Nekem Renewal-on volt hirtelen megjelenő player a semmiből D1-D2 épületben a lépcsőháznál. Kár, hogy nem néztem meg ki az. Nem gondoltam, hogy cheater-ezni fogok ... Ki is akasztott este .
-
Találtgyerek
veterán
-
KillBorn
senior tag
A mai körnél is (próbálgattam a hud meg egér beállításokat, azt teszteltem) de tegnap szinte az összesnél, ilyenek voltak a meccsek: van 300 ticket előnyünk, azt a kör felétől kezdve, varázsütésre az ellenfél mindenhonnan belő, akármit csinál a csapat elveszítjük a meccset. Pontok a mieink, tartjuk őket, nem tudnak foglalni, 2 perccel később minden pontot kb. egyszerre elfoglalnak, a bázis melletti pontnál szenvedünk. Kör végére a felső ~20 játékosuk ilyen 3 k/d-val végez. 700-400-ra vezetünk azt a végére nekik marad 200 körül. Sorban az összes meccs ilyen.
[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
- = Zk = -
félisten
miért nem tudok szervereket a kedvencek közé tenni?! szürke a "follow host" opció
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dtomka #14128 üzenetére
megoldódott valahogy.... egyelőre?!
-
bul07
nagyúr
Csak engem boldogít ilyennel
Breakthrough van gond
Elindítom a játékot belépek lemegy a kör, aztán újabb kört indítanék, erre kapok olyat mint a képen van
Viszont ha indítok egy CQ-t akkor újra be tudok lépni Breakthrough nem dob hibát
Már tegnap is csinálta, de most folyamatosan minden pálya vége után ez vanEz az irányítható rakéta még egy ember esetén is jó móka
Hatótávon belülre kell menni, lerakni a Insertion Beacon-t
Majd a két rakéta rálő, majd megölni magunkat és leéledni a pontra, megint lerakni a Insertion Beacon, megint kilőni a két rakétát, és így tovább
Egy szem játékos el tudja kergetni hátra bármilyen páncélostHa meg akár még egy valaki lövi akkor vége van a páncélosnak
Most is szétkaptam kettő páncélost, meg a többiek még többet amit sebeztem folyamatosan
[kép]
[kép][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Takax12
csendes tag
Sziasztok!
Az ingyenes hétvégén kipróbáltam a Steamen keresztül, a játékot, és mivel megtetszett 19,...Euróért (Standard Edition) úgy gondoltam, hogy megveszem, de azt már az EA-n keresztül csináltam, mivel korábban már vettem ott játékokat.
Lényeg, hogy megvettem, letöltöttem, és nem tudok játszani vele. Rákattintok az indításra, kiírja, hogy Lounching game.... aztán előugrik az Anticheat ablak, megy a kék vonal, aztán visszadob az EA felületre. Tegnap újra raktam a Wint (Pro 10), raktam fel friss nvidia drivert (527.56 game ready driver), így sem megy.
Kipróbáltam már a Játék felületén felajánlott "Repair" funkciót is. Azzal sem lett jobb.
Help - App recovery - clear cache, ez sem segített.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? -
lofagi
addikt
válasz Takax12 #14131 üzenetére
Itt van egy leírás ,H miken lehet végig zongorázni. Próbáld meg.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Topikgazda
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz FollowTheORI #14134 üzenetére
És ez mibe fáj?
-
CptAdamica
veterán
Azt hiszem 1000 BFC a teljes season, az 10 ojró, megveszed bármelyiket, utána a season-ben kapsz 1300-at, abból tudod mindig venni a következőt.
Megyen!
-
IntelKiller7
veterán
válasz CptAdamica #14136 üzenetére
Pontosan. Ha játékon belül veszed meg akkor még 10% le is jön belőle. Így 3200Ft kb az 1100 BFC. Én megvettem az első szezon végén, aztán azóta ingyen megvan mindig a SP.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz IntelKiller7 #14137 üzenetére
Tehát ha már összegyűjtöttem a játékban 1000 BFC-t, akkor abból is meg lehet venni?
Vagy csak a 10 ojróért?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Sz. Géza #14138 üzenetére
Azt én nem tudom hogy meglehet e de
Ha mostani S3 "sorából" is szereztél már meg BFC-t ha megveszed a S3 "sorát" akkor csak annyi BFC jön be ami hátra van még, így nem biztos hogy meglesz a 1000BFC a S4 "sorára"De cáfoljatok meg ha rosszul gondolom
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lofagi
addikt
Ha megveszed a seasonpasst akkor mindent megkapsz vele együtt.
Sokan vannak úgy pl,H nem biztos,H végig tudják majd tolni a 100as szintig, így csak egy bizonyos idő után veszik meg. Csúnya lenne ha nem adna meg mindet az adott szezonban.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #14141 üzenetére
Oké
De
Úgy értettem hogy
Ugye kint van a S3 abban is van ingyenes BFC, és ha azzal együtt lett meg a 1000, akkor ha most megveszi a S3-as listát akkor megkapja ami nincs feloldva, na de ha S3 lévő ingyenes BFC-vel volt meg neki a 1000 akkor nem jön vissza a 1000 hogy fussa a S4-reAmúgy engem halálosan nem érdekkel semmilyen skin, sokan fizettek a BF5-ben is ilyenért, és minek, emlékszik még valaki arra hogy milyen skin volt ott, vagy át tudta ide hozni vagy volt bármi haszna
Semmi értelme az egész skin dolognak( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
IntelKiller7
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz IntelKiller7 #14147 üzenetére
Azzal nem könnyű, de sorozatlövésben közelről elég jónak mondható. A sniper vagy a 3 lövetű opcióval nem tudtam érvényesülni. De nagyon sok múlik a reflexen
Én most a másik scifi fegyverrel próbálom teljesíteni a max kieg. feloldást, de nyílt téren esélytelen ezért a BC2 ismert mapján a házban megbújok vagy "behookolom" magam és meglepetészszerűen lecsapok
Tehát közelharcot és a sunyulást bevetve 1x ez is meglesz, de mikor a statom k/d -je 2 alatt van akkor előveszem a SFAR-M GL -t.#14149 IntelKiller7
Jelenleg ha jól emlékszem 900 BFC-m van
Igen jól
Én az alábbi skin-t terveztem megvenni: (a BFV-ben is megvettem bár pikk pakk észrevettek )
A kérdésem inkább másra költsem a "lóvét"?
Amúgy miért teszitek off-ba hiszen témába vág amiről "beszéltek"[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest