Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz szabozsolt87 #14047 üzenetére
Azt tudom elképzelni, hogy valahogy összekavartad a fiókmizériát és esetleg valami másik fiókra linkelted a steam-et véletlenül.
Vagy esetleg az EA fiókod van valami másik steam fiókhoz rendelve.Itt nézd meg hogy minden stimmel e:
Customer Portal (ea.com)[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szabozsolt87
tag
válasz FollowTheORI #14051 üzenetére
A kapcsolódó fiókok alatt nem szerepel semmi. Egyébként nem találom egy istenért sem, hogy hol kapcsoljam össze a fiókokat.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szabozsolt87 #14052 üzenetére
Az félig jó hír, mert akkor csak folyamaton kell rendesen végimenned.
Kivéve ha esetleg a steam fiók mégis egy másik EA fiókra van linkelve, mert akkor nem fogja engedni, amíg onnan le nem veszed... (bár ebbe meg az lehet esetleg rossz hír, hogy a BF meg arra került és azon marad).
De első körben csináld végig a linkelést oda-vissza irányba a folyamat ahogy végigvisz az eredeti fiókokkal, mert ezek szerinte nem csináldat végig teljesen (valószínű).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szabozsolt87
tag
válasz FollowTheORI #14053 üzenetére
A régi Origin fiókomhoz kértem jelszó emlékeztetőt beléptem és lám lám ott van a kutya elásva. A steam fiókom hozzá volt rendelve. El is indul a játék csak a serverhez nem tud csatlakozni.
-
Topikgazda
válasz szabozsolt87 #14054 üzenetére
Nah, csak kiderült akkor.
Viszont szerintem, akkor ez már így marad.
Az, hogy szervehez nem tud csatlakozni, már más lesz... tűzfal vagy valami más beállítás esetleg.
Viszont, ha jól értem, akkor van egy régi EA fiókod meg egy másik is... mert Origin fiók is EA fiók amúgy.
Azt mondjuk nem tudom, ha így van, esetleg lehet egyesíteni őket, legalábbis régen még tudtak ilyet csinálni. Már, ha akarod.
Vagy pedig a steam-es EA játékokat ezzel a régivel fogod csak elérni, ha így marad.
Legalábbis vannak kétségeim, hogy ha most unlinkeled és kivárod esetleg a bünti időt, amíg újra lehet kötni a másik fiókodhoz, akkor az menni fog és ott is megjelenik a BF2042. De akár még ezis működhet.Feltételek:
Platformfiókok leválasztása EA-fiókodról[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
válasz CptAdamica #14046 üzenetére
Nekem ma sikerült squadot váltani, még a játék megjelenésekor próbáltam\kerestem azt hittem, hogy ezt úgy is fogják hagyni. Vagyis nem lehet majd váltani. Tény van mit finomítani rajta.
-
IntelKiller7
veterán
1 orat kesik a frissites.
10:00kor toltheto![ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Topikgazda
-
IntelKiller7
veterán
Escalation CQ, Rush alatt a Spearhead es a rework Manifest valtja egymast.
-
Topikgazda
-
R3laX
addikt
válasz lofagi #14062 üzenetére
Hehe , ja-ja németben lévő haverom is 10 megabittel küzködik. Szerencsére MO média szolgáltatása szárnyal, arra mindent is ráköltenek .
Mondjuk ott már intézik az adónkból a fejlesztéseket [link]
#14063 Találtgyerek:
#14064FollowTheORI:
Igen, pedig nálam mindig az Origin töltött a legjobban. Steam rosszabb volt átlagban. -
lofagi
addikt
Nah kérem, a járművesek örülhetnek, elég szép átdolgozás lesz ez is.
Below Radar
Coming later in Season 3 will be Below Radar, where flying an aircraft below 30 meters from the ground will make you immune to any lock-ons from vehicle-based weapons.
Köszönjük szépen!!![ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Találtgyerek
veterán
-
IntelKiller7
veterán
válasz Találtgyerek #14069 üzenetére
Ja meg ures szerver.. :/
-
Találtgyerek
veterán
válasz IntelKiller7 #14070 üzenetére
Én mindig a kicsi CQ-t nyomom. Ott mindig gyorsan talál szervert és fullon megy.
06-3o/9759I39
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #14066 üzenetére
Végre valami jó
Bár sokra megyek vele ha egy szem tank páncélos van 32emberre
Előző részekben simán tudtam járművel nyomulni de ebben a részben már örülök ha LATV4 is jut.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
szabozsolt87
tag
válasz FollowTheORI #14055 üzenetére
Minden esetre köszönöm a tippeket már előrébb vagyok mint pár nappal ezelőtt.
-
almos94
aktív tag
Sziasztok!
Megnéztem a napokban több LevelCap és jackfrags videót is a játékról. Mindkettő youtuber szavára adok, ha BF játékról van szó. Megtetszett a játék a videóik alapján.
Korábban próbálkoztam a bétával, az nagyon-nagyon nem jött be. Megjelenés után néztem videókat, nagyon nem jött be abban a formában a játék.
Most viszont szívesen megvenném, Originin 20eu az ára, úgy érzem ennyit megér és amit fejlődött az elmúlt egy évben az nekem is tetszik.
Annyi kérdésem lenne felétek, hogy mi a helyzet a botokkal? Nekem tavaly az volt a legtaszítóbb a játékban, hogy feltöltötte a szervereket botokkal. Én multiplayer játékban nem szeretek botok ellen játszani.Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
bul07
nagyúr
válasz almos94 #14074 üzenetére
Ha csúcs időbe játszol délután kora esete akkor lesz teli szerver
Ha viszont hajnalba kora délelőtt játszol akkor lehet Ai is a szerverenMondjuk szerintem december most más lehet van mindig elég játékos
De majd januártól megint kevesebb leszMásik hogy gyalogos harcot szereted vagy a járműveset
Pl Breakthrough módba alig van már jármű, helikopter meg szinte egyáltalán nincs már(még mindig nem voltam minden pályán így nem mondom biztosra)
De amúgy is ha kifogsz egy kicsit értelmesebb ellenséges csapatott semmit nem érnek a járművek, legyen az bármilyen mód
De ha tiszta egy bit a másik csapat akkor még talán lehet aprítani őketHa viszont "cod szintű" gyalogos harcot szereted akkor nincs gond a járművek nem fognak zavarni
................
Amúgy minap toltam Breakthrough és Breakaway pályán, második pontnál tudtam egy tankot vinni véletlen, elkezdtem menni a pont felé, és mire lettem figyelmes először 5db irányítható rakéta jött felém, aztán második hullámba már 6db, esélyem se volt, és ez ment egész kör alatt ahogy jött a mi tankunk egyből 5-6db irányítható rakéta tartott felé(#14075) Bennyboy
Azért ehhez tudni kellene mikkor szoktál játszani, mert délutáni csúcsba( vagy hétvégén) csúnya is lenne ha lenne Ai a körben
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
CptAdamica
veterán
Mindig nyomod itt a halandzsát. Gondolom megvan, hogy a BF main játékmódja a CQ és ott van bőven jármű, az, hogy a BT-ben, meg a Rush-ban kevesebb van, mert 2 pontra összpontosulnak általában a harcok, az nem azt jelenti, hogy COD a játék. Gondolom azért vesznek ki járműveket, mert próbálják balanszolni, menjél az EA fórumra, aztán írd meg, hogy neked ez így nem jó.
Más:
Elvileg a közelgő eseményhez kapcsolódó skinek, az még jó kérdés, hogy megvehetőek, vagy megszerezhetőek lesznek.Meg egy Mackay skin:
Megyen!
-
lofagi
addikt
Kinek hogy tetszik az új átdolgozás a Manifestnek?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Astroboy
őstag
válasz CptAdamica #14080 üzenetére
Alap, hogy hegytetőn nem reszelünk, még megfázik a lompos.
-
bul07
nagyúr
válasz CptAdamica #14077 üzenetére
Bőven.
Hát bőven jármű a BF3-4 és talán még BC2-ben volt(persze nem minden pályán)
De ebben a játékban, hát nagyon nem
Van egyáltalán olyan pálya játékmód ahol 3-4tank van egyszere a pályán egy oldalon.
(Még bf5-ben is volt olyan pálya 32emberre volt kezdésnél min 5tank 2repülő)Engem hol érdekkel hogy miért veszik ki, csak mit lehet tapasztalni hogy a kezdeti állapothoz képest azt a módott teljesen megcsonkították járműben, meg mondjuk pályában is.
Olyan ez mint egy kátyúsá váló utatt nem megjavítják hanem telepakolják harmincas táblákkal, kész a megoldás, ja hogy ez csak nekik megoldás hogy ne keljen vele foglalkozni."Cod szintű" játék azt értettem hogy nincs annyi jármű hogy zavarja a gyalogos harcot, mert ha jön is egy és kicsit is tud játszani a csapat se perc alatt vége a sok elhárító miatt
És után lehet tolni tovább a "cod szintű" gyalogos harcot
Tehát a járművel szerett lenni ez nem az ő játékka, nem lesz olyan mint az előző részekben[ Szerkesztve ]
-
astrojoe12
tag
Mi a különbség a conquest és az escalation conquest játékmódok között?
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
IntelKiller7
veterán
válasz astrojoe12 #14085 üzenetére
Sima CQ-n minden palya rotalodik. Escalation-ben meg az uj map es a rework Manifest.
-
Sz. Géza
aktív tag
válasz CptAdamica #14084 üzenetére
De ő csak bréktrózik és az nem olyan mint a konkveszt, mert kevés a jármű!
Nem érted? -
bul07
nagyúr
válasz CptAdamica #14084 üzenetére
Bőven???? Ez kinek mit jelent
32 emberre jutt annyi mint a régi játékokba?
Mondhuk a két legtöbb jármű rendes új pályákon, hát nem hiszem.Aztán ott van ha jutt is a sok elhárító miatt szinte élvezhetettlen, persze ha az ellen csapat használja is,
Minap játszottam csúcs időbbe hát volt olyan kör hogy tele volt a csapatom fogalmattlanokkal, senki nem lőtte az ellenséges járműveket, persze így joghal hihette a másik oldalon mondjuk a tankos hogy hú de jó járművezni.
Na ha azt felvette akkor aki megnézi hiheti azt hogy milyen jó járművezni, peddig csak gyenge volt a másik csapat.Véleményembe beleírtam hogy melyik módról beszélek nem az egész játékról, CQ több a jármű de ott is csak a másik csapaton múlik, mert pár gyalogos akkár a pálya másik oldaláról is kivágezheti a járművet ha akkarja.
Szerencsére kevés összedolgozó squad van.
Amúgy szana széjjel lehetne trolkodni ezt a nyomi játékot, öten felemnnek egy szervere és az irányítható rakétával már akkor szétkapják a járművet mikkor megjelenik a pályán, simán kivitelezhető lenne
És akkor lehetne írni hogy lehet bőven lehet jáművezni, persze mert a végére senki nem vinné mert nem lenne értelmeTényleg ilyenbe benne lennétek?
Januárba majd összehozhatnánk, és valaki meg felvenné egy drónnal.[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
David Sirland is back!
Nah kérem, ez nem rossz hír a jövőt nézve.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
IntelKiller7
veterán
válasz lofagi #14090 üzenetére
munkassaga:
MP Producer for #BattlefieldV
Producer for #Battlefield1 Incursions
Premium Producer for #Battlefield4 Dragon's Teeth & onwards
Producer for #Battlefield4 Year 2 content
Live Producer for #Battlefield4 CTE
via bfbulletinBattlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
42861
senior tag
Sziasztok. A fegyverekhez tartozó T1 Mastery-ket hogy lehet megcsinálni? Látom, hogy 1200 ölés kell hozzá, de nekem minden kill számláló megáll 360-nál. Van valami trükk itt még?
-
Redneck
nagyúr
Kipróbáltam végre a gamet XSX-en GP-ben, és tetszik, főleg mert van Noshar Canals is! Kicsit túl gyors, a TDM itt is kaotikus, az UI meg a sok csiricsáré faszság nekem too much PC-s öreg rókaként, de nyomom majd.
Az aim accelerationt kinyomtam és felvettem a senset 35-re vagy 40-re, így azért jobb. Tudtok tippet adni, hogy mit érdemes beállítani kontrolleren? Így is nyertem egy kört, de érzem hogy jobb is lehetek.Persze a gyakorlás, és a jobb felszerelés kelleni fog.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
R3laX
addikt
Elkezdtem feloldani a BC2, BF3 LMG-ket, ne mindig csak a kevésbé OP fegyverekkel szívassam magam. Ez egész jó kombó így standard verzióval spórolva . Hitech metál.
#14090 lofagi: Frankesz, én mással már nem is játszom, ez jól leköt. Grat nekik amúgy a Manifest-ért, tök jó lett, csak összerakják.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
válasz Találtgyerek #14096 üzenetére
Miota modositva lett, vegre celozni is lehet vele.
Nem rossz, de van jobb fegyver is.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Találtgyerek
veterán
-
Redneck
nagyúr
Xboxon van hardcore mode vagy valami módosított szerver, ahol nem kell egymásba annyit lőni?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
IntelKiller7
veterán
válasz Találtgyerek #14098 üzenetére
Mackay talan. A kampoval el tudsz erni olyan helyeket, ahonnan meg tudod lepni az ellenfelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest