Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz Bjørgersson #62258 üzenetére
Battle of Midway
Berlin
Bocage
El Amein
Ho Chi Min Trail
Hue - 1968
Operation Irving
Reclaiming Hue
Dragon Valley
Sharqi Peninsula
Arica Harbor
Heavy Metal
Isla Inocentes
Valparasio
White Pass
Damavand Peak
Kharg Island
Noshahr Canals(mert 90 órát csak azon töltöttem a régi CPU + VGA miatt )
Teheran HighwayHámozd ki ami neked kell, ezekre szavaztam, ja, és nincs meg a BF4, csak sok az egyfajta map, ezért szavaztam ennyire
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
marilllyo
veterán
-
breakout123
aktív tag
Omaha beachet senki nem jelölte? Én kíváncsi lennék hogy valósítanák meg bf 4-ben.
Origin: malysztor
-
Bjørgersson
félisten
válasz daveoff #62298 üzenetére
Szerintem csak nagyon kevés pálya van a 4-ben, amin a járműves harc dominál, azok közül pedig még kevesebb, ami értékelhető is. Persze ez csak az én véleményem. A 3-ban azért lényegesen jobb volt a helyzet, a Bad Company 2-ről vagy sima 2-ről már nem is beszélve.
(#62299) DeadMeat: Hüje dedmít, mennyé innen.
(#62302) CJ4567: <3
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
bucketb0b
őstag
válasz daveoff #62307 üzenetére
Nem rád értettem, arra értem akik nem használják a járműveket vagy ez op az op közben 10 órát nem játszott összesen járművekkel. Egy bf igenis a járművekről szóljon, ne arról, hogy a c4 infantry veszélyesebb a pályán, mint én egy tankkal. Ettől függetlenül kell az inf. is a játékban, de nem ekkora százalékban szerintem vagy nem kellene ekkora jelentőséget kapnia, hogy tankkal az ember nem mer bemenni foglalni, mert bárki kiszedi.
[ Szerkesztve ]
-
MaTpr0F
senior tag
válasz Bjørgersson #62310 üzenetére
Nem akarják, hogy lásd a klántagokat hackelni
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #62310 üzenetére
Jól tették.. Ne nezelodjon a mocskos csaló kutyája.. A szemeddel is csalsz tudjuk jól.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
westcoastog
veterán
Úristen de király 40-70fps-en játszani mediumon mantle-al, ezt az omega driver számlájára írom.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #62313 üzenetére
Zsír, most már 40-70 fpssel tudsz meghalni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #62314 üzenetére
Körülbelül igen.
-
SkyS1gn
félisten
"The upcoming #BF4 content should be free of charge. DICE agrees with this but EA has the last word. "
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
sixpak
nagyúr
Na, ezt az új catalystot gyorsan le kell vakarni a gépről. 10 másodpercenként megáll a kép egy pillanatra....pofám leszakad.
Más minden megy szépen...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #62291 üzenetére
járművek? azokba bele is lehet ülni?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
M^xx
aktív tag
válasz bucketb0b #62309 üzenetére
Azért mert el vannak ba*zva! Nem mondanám, hogy a battlefield kimondottan járműves játék, hisz akkor miért nem jut mindenkire egy jármű? Járműves játékoknak a world of tanks és hozzá hasonló játékokat mondanám. A battlefield részei mindig is arra törekedtek, hogy teret adjanak minden stílusnak egy helyen legyen az infantry, tank vagy heli. Ha ezt normálisan meg tudják majd oldani akkor egy jó játék lesz ez. A bf3-hoz képest (véleményem szerint) előrelépés a négy, nagyon sok mindent megoldottak amit a harmadik részben kihagytak. Nem a DICE a hibás, egyszerűen nem lehet letenni az asztalra egy tökéletes játékot egyben ennyi idő alatt, így szakaszosan a többség igénye szerint alakul, tehát mink vagyunk azok akik beleszólnak, hogy mi és hogyan legyen. A fejlesztők is azt szeretnék, ha mindenkinek tetszene a játék, de ha nem adunk tanácsokat nekik vagy olyan tanácsokat kapnak amit nagyrészt a 12-16 éves kölykök adnak nekik akkor arra fog a játék fejlődni.
Sajnos, ha az idősebb játékosok (mi) némán bosszankodunk a játék hibáin és nem a megoldást próbáljuk sugallni a DICE felé, hanem rábízzuk a tinikre a játék fejlesztését akkor kapunk egy skinekkel, rangokkal, medálokkal, battlepakkokal teli fost, a játékélmény helyett.Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #62325 üzenetére
Semmi gond, leszek ma is, igen!
Nekem elég volt 3 kör, szegény enemyk!Na, milyen az új hadipandám bipodos késsel???
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
válasz kisza25 #62321 üzenetére
Katona, kéretik nem poénkodni, a tegnap estéért kiosztottam egy havi laktanyafogságot, Gyiku harcossal egyetemben. A legközelebbi kötelezettségszegés miatt 6 hónap futkosó lesz.
Ja, a fiatalabb harcosok kedvéért, a futkosó, az annó a katonai büntetőszázadot jelentette.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
-
prokxy
veterán
válasz Bjørgersson #62332 üzenetére
Kösz! Szó szerint állat!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
AMD-sek!!
A 14.12-es driverrel megy Mantle alatt a Raptr-rel való felvétel!
Tegnap próbáltam, kb semmi változás, akadás néha van, főleg, ha vmi kiírás jön fel a képernyőn, mint pl. Commander online,de ez eddig is volt.Zöldek! Nem röhög, h a Shadowplay már rég tudja ezt BF4 alatt, nekünk is ment, csak DX-szel!
-
mackosajt
addikt
válasz prokxy #62334 üzenetére
Nem merek frissíteni, mert hallom, hogy megint mellényúltak, ráadásul a 14.4-en hibátlan a 7970 nekem, az újabbakkal meg csíkozni kezd és kifagy.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
kisza25
félisten
válasz pendre54 #62331 üzenetére
szakaszvezető úr jelentem, Gyiku közlegény és én, egy öngyilkos küldetési sorozatot hajtottunk végre, a légierőnk megóvása érdekében.
Tankkal oda "osontunk" az ellenséges AA mögé és azt orvul széthegesztettük
Ez a módszer annyira hatékony és szórakoztató volt, hogy további 3 alkalommal megismételtük, utolsó alkalommal az ellenségtől zsákmányolt AA-val és a "lopakodó" tankkal, csapást mértünk az ellenség bázisára, így mikor a 4. alkalommal is ki szerettük volna iktatni az ellenség AA-ját már 3 tank egy IFV és egy Attack heli üldözött minket
Ez után más módszert választottunk, jeepel behatoltunk az ellenséges bázisra és ott beültünk az ellenség szállítóhelikopterébe, ott türelmesen vártunk, míg lett egy szabad tank és az AA megindult a bázisról, ekkor támadásba lendültünk, saját tankjukkal semmisítettük meg az AA-t
az ezt követő próbálkozásainkkal az ellenség nagyrészt teljesen lekötve, győzelemhez segítettük a csapatot, ami nagy részben a szakaszvezető úr folyamatos előrenyomulásának köszönhető
prokxy: jó lett a harcos mackó[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
CptAdamica
veterán
Miért van az, hogy akárhány magyar szerverre megyek fel és lelövöm klán tagjait, már egyből meg a "köcsöggeci, anyád, gyökérgeci, faszálljonbeléd, buzi"? Plusz egyből közutálat tárgya vagy. Nem tudom, ha engem lelőnek, nem kezdek el egyből sírni a szerveren, hogy jaj lelőttél.
Megyen!
-
westcoastog
veterán
válasz CptAdamica #62339 üzenetére
Mi az hogy lelövöd őket, hiszen progémerek mert klánban vannak.
Írd nekik vissza hogy rohadjon rátok az összes eltett befőtt.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
CptAdamica
veterán
válasz westcoastog #62340 üzenetére
Ez jó visszavágás lesz. Amúgy tényleg agy zsibbasztó, hogy ezt kapom a nyakamba mindig, pedig nem vagyok prógémer
Megyen!
-
westcoastog
veterán
válasz CptAdamica #62342 üzenetére
-
prokxy
veterán
válasz mackosajt #62335 üzenetére
Kösz!
Nálam a driverrel semmi változás nem volt, max annyi, h már majd' 4k-ban tudom nézni a dolgokat a felskálázásnak köszönhetően. De kb. ennyi.
#62336) daveoff: nekem is a köv karim NVIDIA lesz, kicsit unom már a lagokat, meg a hülyéskedést...
szerk:
#62338) kisza25: jól elvoltatok, hallottam hírét! Ma este repeta??? Bezzeg mikor együtt játszottunk, akkor nem csináltatok ilyen mókázást!GYIKU! Ma este leszel Te is?
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz prokxy #62344 üzenetére
ez az azt követő körökben volt, hogy elmentél, mert már unalmassá vált a dolog
Gyiku volt a felbujtó, én meg általában minden hülyeségben benn vagyok
amikor megjelent a pajzs azzal is szórakoztunk egy pár kört 4-en, azzal gyilkoltuk egymást
mondjuk akik ott voltak véletlenül keveredtünk össze, előtte sosem játszottam velük, mentünk egy kört közben kiderült magyarok, aztán leürült a szerver, csak mi maradtunk aztán nekiálltunk marhulni,
A skill huszárok ne álljanak neki trollkodni, mert nekem 410-ről 250-re esett le pár kör alatt
most nézem lassan lvl500 leszek[ Szerkesztve ]
-
prokxy
veterán
válasz kisza25 #62345 üzenetére
Ilyen mókában én is benne vagyok, múltkor Zero és EMS volt a partyban benne!
Mióta tolom normálisan, azóta ismét 430-450 körül van a skillem, de jön pár szopó kör vagy ökörködés és máris 300 alá csorog, de nem állandó, majd visszamegy, amúgy meg ki nem sz@rja le!Szóval ma este tali megint!
-
afrojack1
senior tag
Szasztok skacok!
Mi újság? De rég jártam erre! szünetbe nekifeszülök én is a játéknak!SC: Herczku_Death
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest