Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kh@oSz
aktív tag
Végül megvettem a PE-t. Most, hogy tudnám külön letölteni a DLC-ket? Az origin progiban megjelent a PE is az alapjáték mellett, de nem tudok az új pályákra menni mégsem A PE-n nyomtam egy frissítést és letöltött 1,6GB-ot majd telepítette is, de nem oldotta meg a problémát. Továbbra is ez az üzenet fogad.
Ilyenkor mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
neko18
senior tag
De nem is értem miért kell ilyen idegesítő procedúrán végigmenni egy olyan íjért ami nem egy railgun vagy ilyesmi Kibaszott idegesítő a havas pályán fehér dobozokat keresgélni x km^2-en....Ráadásul csak a jó isten tudja hogy mennyi idő alatt van respawn a dobozoknál, meg éppen mennyi dobozka van egy conquest pályán...
Komolyan én már abban is elbizonytalanodtam, hogy valamit elszúrok és azért nem találok egy kis dobozkát sem
kdxsv
-
aram01
nagyúr
válasz spanglee001 #61850 üzenetére
nagy lélegzetet melyik gombbal kell venni?
de balek kérdések, mi?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
stoon
addikt
-
Kh@oSz
aktív tag
válasz birorichard #61903 üzenetére
Köszönöm! Megtaláltam!
-
Jeollam
aktív tag
[ Szerkesztve ]
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
laposonly11
senior tag
válasz bucketb0b #61890 üzenetére
Igen képzeld, pl. egy ún. recon kaszt pl. hardcoreon ölni tud bokorba bújva egy lövéssel, nem kettővel 1000 méterről, úgy hogy közben a kill cam nem fedi fel a helyzetét, és bespotolni sem lehet hogy aztán a heli meg vadászgép kifüstölje 5 másodpercen belül... mivel így lenne élethű, a több apróságról hogy a pisztolyok és pdw k is hasznosak nem pedig paintball gyengeségűek és hogy bizony nem lehet a saját emberünket meglőni mert bizony belehal, + az energia páncél sem tölt vissza mint holmi sci-fiben, az megmár csupa olyan nyalánkság amit egy "nemnormal" módhoz szokott játékos fel sem tud fogni, mert ugye az a jó ha egy tár kell az emberbe hogy kifeküdjön és végig tudok núbkodva úgy szaladni nyílt terepen, hogy közben beszopok egy tanklövést, sniper shotot, és egy gránát is megkarcol de végül még túl is élem?!
Te szándékosan cukkolsz?!
Ordo est anima rerum.
-
bucketb0b
őstag
válasz Daffchy #61912 üzenetére
Ezekben mi a csalás áruld már el?
(#61913) laposonly11: valóságban nem kapsz retardált csapattársakat akik azt sem tudják mit kell csinálni vagy direkt lelőnek/elütnek, spammelik a gránátot és te meghalsz. De ha neked az bejön akkor hajrá, további jó bujkálást a bokorban sniperként legalább meg van a háború feeling (bár ezt mifelénk kempnek csúfolják)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
laposonly11
senior tag
válasz bucketb0b #61914 üzenetére
Valóságban nem is de legalább a játékban igen, általában a legtöbb HC szerver ledob 3-5 teamkill után szóval nem igazán járnak fel oda retardook, de még nekik is ott a kellő időben lenyomott "sorry" után a forgive/punish opció. Nem tudom hogy sniperként mióta "campelés" a bújkálás, de lehet hogy te azon emberkék közé tartozol akik biztosan sniperként CQ mapokon is karabéllyal rohangálnak a gyalogok után!
Észrevettétek hogy csak a noobok dobálóznak ilyen kifejezésekkel hogy camper, c4 noob(persze miután volt olyan balfasz hogy hagyta a tankját megközelíteni) rpg noob(ezt akkor is bevágják amikor helijét vagy gyalogját 50 méterről szeded le) stb. meg ehhez hasonlóak?!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
bucketb0b
őstag
válasz laposonly11 #61917 üzenetére
Igen az, hogy pl. én foglalom Golmudon F-et tankkal és fent ül egy c4 sniper amiről én nem tudok és meg c4ez az nyilván nem kemp az ő részéről.
Az, hogy megyek tankkal a pályán bárhol és nekem jön egy c4 quad az nyilván nem noob c4es hanem én vagyok a balfasz, mert hagytam magam meg c4ezni A 3ban nem volt helyzet, hogy megc4ezzenek, mert volt használható proxy, itt nincs, mert kivették, mert "op" a tank így is. Amikor 100 felé figyelsz akkor áruld már el, hogy akadályozod meg azt, hogy ne osonjon mögéd egy c4 (igen valószínűleg kemper) support/sniper?
Ezt azért te sem gondolod komolyan. -
fornettisuti
veterán
válasz bucketb0b #61918 üzenetére
1. Ha egyedul mesz tankrambozni es megc4eznek, te vagy a nub.
2. Ketszemelyes a tank, a gunner dolga pl. A jihadquad eliminalasa. Az nem az ellenseg baja, ha nincs gunner a tankban. A tank/lav rambok miatt tiltott sok helyen c4bike es hasonloak. Pedik csak bele kellene gondolni sokkal fairebb, mintsem a tank, ami full op.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
eugabesz
őstag
Hát ööö...szerintem meg mindenki ugyan azt a játékot vásárolta meg,hogy ki mire használja,szíve joga.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Enton
addikt
válasz laposonly11 #61913 üzenetére
Ez jó:
"+ az energia páncél sem tölt vissza mint holmi sci-fiben"
És tényleg ilyen ám.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
bucketb0b
őstag
válasz fornettisuti #61919 üzenetére
A jelenlegi játékos állományban nem véletlenül mennek az emberek inkább egyedül a tankkal, mint gunnerrel És az, hogy Op a tank nincs több kérdésem
-
iMaverick
addikt
válasz laposonly11 #61917 üzenetére
de lehet hogy te azon emberkék közé tartozol akik biztosan sniperként CQ mapokon is karabéllyal rohangálnak a gyalogok után!
Most nem kötekedésképp, de agressive sniper-ről még nem hallottál? Én is "azon" emberkék közé tartozom, de nem karabéllyal, hanem általában a bolt action-nel rohangászom a többiek után... Legrosszabb esetben DMR. (A Carbine-ok és shotikat még most akarom majd felhozni az 1.es szolgálati csillagra...)
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
@rglaaf
veterán
ha annyira op miért nincs már vagy 50k killed vele? tudom jön a szokásos duma... utálok jármüvezni, nah mind1 nyomasd tovább a c4-ezést aztán sirj tovább hogy op a tank ha pofán lőnek vele
PSN:BiZzare_0 ️
-
bucketb0b
őstag
válasz Daffchy #61925 üzenetére
Én is csak kérdeztem és ezt most csak írom, semmi offense.
Próbáld ki élesben mikor csak nyomod a gombot kicsit az egeret húzd középre (ergo kontrollálod a szórást), de mindezt úgy, hogy felveszed. Majd nézd vissza a videót egy kicsit később (pár óra esetleg fél nap-nap elteltével) és rájössz, hogy alapjáraton nem sok recoil van a fegyvereken -
Daffchy
őstag
-
LLD
aktív tag
Te a full op tankoddal linkeljél már légyszíves 4-5 20 k/d feletti kört.Lehetőleg 64 fős szerverről ahol feltudsz idegelni egy zászlófoglalásnál 5-6 enemy engineert.Gondolom nem jelent nehézséget elő keresni mert simán megy mindenki annyit az op tankjával.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
Helmoras
őstag
Nem tudom van-e itt az IRAM szerverről illetékes, ha igen neki címezném a postot, érdemes lenne beállítani egy team balanceot, nem a létszámra gondolok. Amikor valamelyik team sokkal erősebb bemixeli a csapatokat, sokkal jobb meccsek is tudnának lenni, az utóbbi héten többször is voltam fent ha pl. Az iram 6-9fő egy másik relative nagy létszámú 3-4+ klánnal együtt volt simán nyertek mindig a 800-1000 ből 600 fraggel conquesten.
-
-
sixpak
nagyúr
Hi. Tudom volt már, de akkor sem értettem ...szóval át akarom rakni a BF4-et az egyik ssd-ről a másikra, hogyan álljak neki?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
eugabesz
őstag
válasz Helmoras #61934 üzenetére
A balance a játék kezdete óta finomítás alatt van,de még nem sikerült egy mindenkinek tetszőt összehozni.(gyanítom nem is fog sikerülni,mert nincs rá mód..) ..az,hogy egy csapat játékosai egy oldalra próbálnak szerveződni,meg nem újdonság egy csapat orientált játékban..értem én,hogy op,ha két klán van már egy oldalon,de szerinted ki nézi,hogy így van-e??Mi is játszani járunk fel...
sixpak:Másolni próbáltad már??
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
sixpak
nagyúr
-
eugabesz
őstag
válasz sixpak #61940 üzenetére
Átmásolod,elkezded letölteni,s megmutatod az Origin-nek hogy ott van a játék.Mondjuk nekem még egyszer sem sikerült,de sokan állítják,hogy így kell...szerintem urban legend...
-
marilllyo
veterán
Mit tudtok civakodni.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
kissd01
tag
válasz sixpak #61943 üzenetére
Elkezded letölteni,majd 1%-nál megállítod (pause ) a letöltést. Bemásolod azt a battlefield mappát ami már megvan oda ahova elkezdte tölteni az újat. Felülírod. Újra bekapolcsolod a letöltést ( resume) Ellenőrzi a fájlokat és elvileg mehet is. Ha van dlc-d akkor segítek abban is mert már egy kicsit frappánsabb.
-
nagyúr
Nem kell ez a letöltöm megállítom rész... csak simán át kell másolni, uninstallálni rendesen a régi helyről és telepíteni az új helyre, meg fogja találni a fájlokat akkoris.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Gyula84
veterán
nekem külön ki van mentve vinyóra, majd újratelepítésnél az ssd re rakom és elindítom a létöltést az egyből ellenőrzésre megy és kész is és a dlc ket is megcsinálja
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
pohár
félisten
válasz sixpak #61940 üzenetére
ez tudtommal már elég régóta urban legend, amikor még ez élt, nem nagyon korlátozták akkor sem az embert
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sixpak
nagyúr
Akkor jó, már töltöm is le a 60 gigát....főleg annak fényében, hogy nem jött össze a dolog.
Pedig 4 perc alatt átmásolta, nyomtam egy uninstallt és mivel más lehetőség nem volt, elkezdtem volna letölteni, majd leállítani....de el sem indul a letöltés....letöltés előkészítése megy 10 perce.
Mindegy, törlöm az egész buzi Origint és letöltök mindent újból.Szerk.: elindult....gépészkedek tovább akkor...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest