Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz mikrosuttii #62050 üzenetére
Erre a commander "Vehicle drop used". Erre van valami ....trükk azon kívül, hogy melléjük dobom és könyörgök chat-be, hogy üljenek rá?
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
wagi
senior tag
Tudnátok írni pár aktív magyar szervert?
-
Nxn908xxx
őstag
Most valamit javítottak a játékban/driverben mert teljes fullscreen módban Dx-ben most nálam úgy fut mint mantleval. Azért mondom hogy fullscreenen, mert ablakos módban -20fps, bekapcsolt Vsync-el úgyszint. De legalább haladtak valamit ezzel is.
-
general
addikt
válasz mackosajt #62049 üzenetére
mackósajt! hosszú idő után benézek egy játéktopicba, erre egyből 2 régi harcostárs!
a heliket nagyon visszasírom, itt már nagyon nem ugyanaz. a jó kis TV rakéta...
nem tudom, itt hogy megy a helizés, csak azt látom, hogy száz upgrade kell, hogy érjek valamit, ott meg "csak" gyakorlás kellett.
na de azért benézek, mit tud, néha kell egy kis szórakozás. TS-re is benézelk majd! -
marilllyo
veterán
válasz spanglee001 #62059 üzenetére
Ez az egy hiányzik. Na jó megkérdezem...srácok nincs kedvetek egy gyors locker körön rácsücsülgetni?
-
eugabesz
őstag
válasz gali777 #62064 üzenetére
Csak tudnám kinek??? ...mert engem hagyjanak ki a felsorolásból.Mikor megvettük,kb. nem ezt akartuk...(vagy legalább is reménykedtünk,hogy nem ilyen lesz)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Az mitől van, hogy a Bf3-nál, 4-nél is lagokat tapasztalok, meg-megröccen a játék, valamint a NFS Rivals-nál is ez van. Más játékoknál nem, variálgattam a drivereket is. Semmi változás. Esetleg az Origin szerverekkel van baj???
-
mackosajt
addikt
válasz general #62060 üzenetére
Csak feltétlen bökj meg, ha én ott lennék, vagy írj ránk.
Azután iszunk még egy pohárral, és ráfogjuk, hogy a bf2 jobb volt.
aki utóbbi mondatom nem érti, nem baj.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
BullKoxa
őstag
-
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
enemy107
senior tag
Sziasztok
Ma én is megvettem a játékot. Lehet, hogy lesz majd kérdésem, ha nem gond.
http://cpu-tuning.joruska.com/
-
spanglee001
addikt
válasz enemy107 #62073 üzenetére
Az origin játékpanelt tessék kikapcsolni. A játékadatoknál x64 játékindítót megadni. Ha laggol mint állat, az azért van mert vagy nvidiád van radeonod sajnos ezeken a típusokon így fut
kovy: jah olyanis van? akkor levagyok maradva
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
Bjørgersson
félisten
válasz spanglee001 #62076 üzenetére
Ezek szerint Intel grafikus lassítón célszerű játszani?
Persze, a processzorokba integrált kis kaksik.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
enemy107
senior tag
válasz spanglee001 #62076 üzenetére
Játékpanelt kikapcsoltam, BF3-nak sem használt nekem. Köszi az infot.
Majd meglátom mennyire lagol, a Battlefest alatt kipróbáltam, tűrhető volt. Mind1 mert úgyis NOOB vagyok.bucketb0b: ok, de HSZ-t gyűjtögetek.
http://cpu-tuning.joruska.com/
-
KYZRR
őstag
válasz Bjørgersson #62077 üzenetére
Annyira azert nem katasztrofalisak, 280x elott ugy azzal szerencsetlenkedtem (3570k), es BF3 720p-ben 40FPS-el futott.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
AAtt1la
aktív tag
Látom az aknás assignment-hez 50 fog kelleni,mert kb.minden másodikat könyveli csak el.
-
marilllyo
veterán
válasz Bjørgersson #62077 üzenetére
OMG. Most 2 évig Santa baby avatarral nyomod?
-
Mappa
addikt
Na ez a nem gyenge sima pisztoly kés szerveren. Egyből BAN
MaTpr0F - Play fair, not allowed grenades, ennyi volt a nagy szabályzat, még a bow is engedve volt. Hungarocellcápa admin.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
westcoastog
veterán
Mantle-el tök jól fut, meg a mostani beállításokkal, ha nem állna le hibával a játék..
Dx11-ben meg úgy megtud akadni mint a csuda, fene megeszi az egészet.[ Szerkesztve ]
-
urbi73
senior tag
válasz westcoastog #62086 üzenetére
Egy 7770 - nel nálam pont fordítva volt . Ennek a Mantle hülyeségnek , amúgy se sok értelme van , sokkal fakóbbak a színek .
-
-
urbi73
senior tag
válasz westcoastog #62088 üzenetére
Jól gondolod . . Sajnos fejleszteni kel ahhoz a gépet hogy élvezhető játékot kapjunk . Én 7870 - re cseréltem a 7770 - et . Ez kb kétszer erősebb kártya lenne, de így meg a procim lett kevés , épp hogy kihajtja a kártyát .
[ Szerkesztve ]
-
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #62083 üzenetére
Ha már itt tartunk, kit ábrázol az avatarod
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz westcoastog #62092 üzenetére
Egy 750ti fullhd medum 70+FPS akadásmentesen
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
BullKoxa
őstag
válasz westcoastog #62088 üzenetére
én csak a bf4 miatt húztam fel win 8.1-t ,tegnap nagyon jól ment a Mantle-val. ma pedig a karim dobálta az órajeleket, este még ránézek mi a helyzet , aztán lehet marad a Dx-s változat . Win7-n akadt ha Manten volt (
i5 + mante nem jó a 7-s winben ).[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz kisza25 #62093 üzenetére
Az bőven elég lenne.
Majd egyszer.(#62094) ko-ko82
Én már nem tudom mi van, sikerült úgy belőnöm a játékot hogy ne legyenek hirtelen akadások, teljesen jól futott, de ha így random leáll hibával akkor nem lehet vele mit kezdeni, dx-es beszaggatással meg megint nem lehet mit kezdeni. -
bul07
nagyúr
Akkora fos ez a játék hogy nem igaz
Megjelenés óta nem tudták megoldani ezt az EXE hiba nyavalyátPálya vége ellőt ép jön is kép fagyás és exa hiba
Ki lesz az a hülye aki megveszi a további bf játékokat, hogy én nem az biztos
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pohár
félisten
-
bul07
nagyúr
Aha akkor én senki vagyok
Játék indítás után, vagy ha mást fegyver akarok beállítani , vagy csak egyszer gondolja magát és jön a exe hibaJó nem azt mondom hogy 10percenként , de két három óra alatt vagy kétszer előjön
A többi hibáról meg nem is beszélve, van hogy éledés után benyel a talaj
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest