Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
TCE NOOBS!
Ma este 8-kor gyülekező TS-en, aztán közösen kenjük el a népek száját!
Bár gyiku úgyis ellenben lesz, mert utál minket! Kovi meg MX4 noob, de ez már nem újdonság!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
addikt
-
nagyúr
válasz syabi001 #62937 üzenetére
Ezzel énis így vagyok... Van rengeteg multis játék amit megvettem és ideig óráig szórakoztató volt. Titanfall, Left 4 Dead, Counter Strike, Call of Duty-k... most is toltam velük kicsit mert szabin vagyok és ááá... nem nekem való. Mindig a BF4-hez térek vissza. Ez vált be ezt szeretem... és engem még a hibái sem zavarnak annyira. Szinte az "én gyerekem" így elnézem neki (de tényleg nincs vele nagy bajom, és jól is fut).
Pedig amugy relative kevés órát rakok még ebbe is... de azt a keveset is csak ezzel tudom jó szórakozással eltölteni.
(#62951) prokxy
Privibe dobd már át a TS adatait. Köszi.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
@rglaaf
veterán
Az mitől lehet hogy néha kifagyok és a feladatkezelőben azt látom hogy a lemez 100%-on van?
PSN:BiZzare_0 ️
-
nagyúr
-
Enton
addikt
válasz @rglaaf #62956 üzenetére
Ha bf4-en kivül semmi más nincs ami így felzabálá a dolgot akkor egy újjabb fícsör a listában, esetleg az azóta történt változásokat visszacsinálni és ha akkor nem csinálja megvannak a lehetséges tettesek.
SSD? HDD? Virtuális memória van-e, mennyi?[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
kisza25
félisten
válasz #16729600 #62955 üzenetére
tegnap nekem is megfordult pont a fejemben, hogy meg kell tanulnom jetezni, minden más járművel elboldogulok, jettel repülni "tudok" csak ölni nem nagyon, vagyis másik jet-et/helit,
Aki szeret jetezni mondjon nekem rá egy loadoutot pls
pendre54: én egész nap tartottam a frontot, csak este nem voltam
VAN der BOSS: mostanában én is elég gyakran kikerülök a játékból[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
WaterWawe
őstag
Srácok, felraktam a BF4 Plugin-t, már vagy 5x, de mégis azt írja a Battlelog hogy rakjam fel. Valakinek valami ötlete hogy ez mi?
-
Ybron
senior tag
Mi a Phantom Operative dog tags gyors megkeresésének a kulcsa?
-
Ybron
senior tag
válasz daveoff #62965 üzenetére
Jaja, már próbálkozom, csak gondoltam hátha valaki tud valami ügyes trükköt.
Illetve ha valaki felveszi előled, utána még generál a játék másikat ugyan abban a körben?
Ha pedig generál és ugye random helyeken van fixen és ha én beállok oda ahol várható, elképzelhető hogy beadja elém? -
syabi001
csendes tag
válasz FollowTheORI #62954 üzenetére
Emlékszem a Bf 1942-nél, haverommal nem hitük el amit láttunk. Annyira több volt mindennél már akkor, hogy félelmetes. Ez az érzés a mai napig megmaradt, annyiféle tényezőtől függ egy-egy tűzharc kimenetele, hogy azt más játék egyszerűen képtelen hozni. Az a helyzet, hogy sokan nem tudnak felnőni a játék által megkövetelt szellemi szinthez és ez sokszor nagyon fájó tud lenni, ekkora játékosszámnál. És sok a hiba, de egy.egy pálya a Bf-ben, ha felszeletelnénk, simán elmenne a codban akár három mp pályának is, plusz a rombolhatóság.
I love this game
-
laposonly11
senior tag
-
Enton
addikt
Szerencsére keresőben gyorsan találni csak keresésre való szervereket ahol admin kidob kill-re.
Esetleg betöltöd telefonra ezeket a képeket:Aztán játék közben szépen végigjárod a pontokat, pár kör után fejből menni fog.
Nekem egy napomba telt egyet találni, de vannak sokan akiknek nincs még egy se több napi keresés után se.(#62962) kisza25:
Szerencsére engem már régen sújtott ilyen kifagyás, inkább server time-out meg ilyenek.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
pohár
félisten
válasz WaterWawe #62963 üzenetére
felrakod, frissíted a BL-ot, aztán kész is... vagy Ctrl+F5, ha nagyon nem akarja bevenni
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ybron
senior tag
válasz breakout123 #62974 üzenetére
Oks, köszi mindenkinek a segítséget!
-
Ybron
senior tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #62982 üzenetére
Már csak egyet kell megtalálnom, eléggé gyorsan ment eddig.
-
laposonly11
senior tag
Csajomat idegesíti ha játszom, szerinte ettől leszek hülye(mert ugye néha ki ki ugrik egy kis vazzeg ha nem jól megya mecss), anyámat idegesíti ha játszom, most ordította le a fejemet hogy keressek inkább másodállást...van gyógyszer a nőkre vagy, ezzel kell együtt élnem?!
Ordo est anima rerum.
-
westcoastog
veterán
válasz laposonly11 #62984 üzenetére
Szerintem ezzel együtt kell élned.
Már ha nem dobod ki mindkettőjüket a játék miatt.
#justgirlthings[ Szerkesztve ]
-
LLD
aktív tag
"van gyógyszer a nőkre vagy, ezzel kell együtt élnem" THC Ha ez drasztikus akkor marad az elfoglaltatása főzés,mosás,takarítás...házi kedvenc stb.anyukára nincs ötletem talán apuka rá a gyógyír!!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott."
-
zzola
titán
Ismerős, bár nekem feleségem van, nem anyámmal élek és babettám sincsen!
Érdekes, amióta konzolon játszom, hirtelen eltűntek a hiper-szuper-überf@sza játékosok, nincsenek 350/5-ös mérkőzések! -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Inkább játsszál a csajoddal,ne evvel a fossal.....xD
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
syabi001
csendes tag
https://www.youtube.com/watch?v=FIePskOAGx4
-
Kucsek
aktív tag
Sziasztok!
Akinek kell egy kis Dog Tag kereső szerver Search Dog Tags No Kill aztán aki csak íjászkodni szeretne Bow Only
[ Szerkesztve ]
Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
prokxy
veterán
Ma lehet a fejlesztőkkel gémelni, ugye?
Be kéne vhogy jutni egy ilyen szerverre és alázni!Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
general
addikt
srácok, világosítsatok már fel, mint egy újszülöttet, lehetőleg cinizmus nélkül, hogy ezek a dogtag-ek mire jók, miért kell gyűjtögetni? (a dögcéduláról van szó, ugye?)
illetve egy kérdés, van értelme tartogatnom Battlepackoat, vagy nyissam ki mindet, és hajrá? látom, hogy vannak benne cuccok, amik olyan fegyókhoz jók, ami még nincs meg, de érvényét veszítheti valami, ha még nem tudom használni, vagy jó lesz az?
igyekszem felvenni a tempót, meg a rohadt sok infót, tényleg nem volt ekkora felhajtás BF2-ben. .)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz general #62994 üzenetére
Üdv!
Biztos, hogy a dögcédulával kapcsolatos véleményem miatt sokan nekem esnek, de én kb. 2500-3000 órát öltem eddig BF-es játékokba, de egyetlen percig nem foglalkoztam vele. Nekem van egy egyedi darabom, oszt ezzel tökéletesen elvagyok.A bőröndöket meg nyitogassad szorgalmasan, amit ott megszerzel, azt később bármikor fel tudod használni, ráadásul vannak XP Boostok, azokkal meg gyorsabban haladsz előre a ranglétrán, ergó hamarabb lesznek meg a fegyvereid.
[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
bucketb0b
őstag
Macskád legalább van?
Amúgy nehogy belemenj abba, hogy nincs konzolra csalás és azért nincsenek überpro statok. Hidd el ott is vannak csalás nélkül is überek csak az FPS nem konzolra való dolog, ennyi. Konzolra a sport játékok valók inkább, mint sem az FPS online szinten. -
DeadMeat
nagyúr
Gyűlik mán a nép a homokozoban? 11 perc es gyüvök en izs..
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
konzultáció
tag
Sziasztok! Nekem a Battlefield 2 nagyon tetszett, sokat játszottam vele... A hármat is ismerem. Kérdés: Van-e a bf4-nek olyan singleplayere mint a bf2-nek? Szóval nincs stroy csak botok ellen játszani. Elvileg sokmindent visszaraktak ami volt a kettőben Pl. commander mod. A bf2-nek volt a legfejlettebb AI-ja amit én ismerek. Mostanra már annál is sokkal fejlettebb lehet, szóval szívesen játszanék egy szuperfejlett AI ellen. A BF3- nál voltak olyan dolgok, hogy pl. az összes ember szépen fogta magát és felment a hegyre sniperkedni a firestromon aztán két ember foglakozott azzal, hogy el kéne foglalni a pontokat. Ilyen probléma a botoknál nem lenne + a másik meg amikor felnézek ide szinte mindig azt látom, hogy baj van a szerverekkel, rossz a játék, megszakadt az internet kapcsolat. Én örülnék olyan módnak, hogy nem kell net. Van ilyen? Eleve nem szeretem ezt a kötelező net kapcsolatot, mikor le kellett szoknom a játékokról az élet nagy kötelességei miatt akkor kezdett ez az egész kötelező net bejönni. Reméltem, hogy nem sikerül nekik, de látom mégis. Nem kellett volna hagynia ezt a játék közösségnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borderlands 3
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen autót vegyek?
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...