Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
válasz regener #47264 üzenetére
Egész egyszerűen nem azt dobja a gép...
Megfigyeltem,ha például két nagyjából egyforma erejű csapat küzd egymás ellen,periódikusan változik az eredmény,egy ideig az egyik csapatnak megy jobban,aztán feltör a másik.Vélhetően egyformán küzdenek,lehet benne placebo is,hogy látja a játékos,hogy vesztésre áll,megpróbál többet tenni a csapatért,s fordítva is igaz,lehet kicsit az eredmény tudatában kiengednek a játékosok.Nos,ezt megfigyeltem magamon is,van mikor meg sem tudnak fogni,annyira pörgősen és jól játszom,aztán jön egy "sorozat" és csak halok...bár érzésre ugyan úgy játszom,de mégis valahogyan "semmi sem sikerül" érzés lesz rajtam úrrá..
Én eddig ezt tapasztaltam...Már valami nagy dolog készül,mert sokáig húzzák a karbantartást...
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest