Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissd01
tag
válasz Bjørgersson #46196 üzenetére
Megcsináltam amit mondtál először egy kis fájllal. Majd egy naggyal is. Le is töltötte a hiányzókat de ugyanúgy kéri,h hogy töltsem le őket. Esetleg még valami mielőtt törlöm az egészet?
-
duc
aktív tag
válasz kissd01 #46195 üzenetére
Szia,
registry-ben be kell állítani hogy lent vannak a dlc-k is (ha a javítás ezt nem teszi meg)
1. Log out and fully exit Origin
2. Open your Registry Editor - Type in regedit on the Start Menu Search field and press Enter
3. Navigate through HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > EA Games > Battlefield 4
4. Check if there is a folder named Xpack1 under Battlefield 4
If YES -> Click on Xpack1, on the right pane check if there is a string named Installed, the Value data should be True
If NO - right-click on Battlefield 4 > New > Key
- a new folder will be created, name it Xpack1
- right-click on Xpack1 > New > String Value > name it Installed
- on the right-pane, double-click on Installed, set Value Data to True
5. Exit Registry Editor
6. Log in to Origin and Join China Rising MapsUgyanígy azoknál amik esetleg nem működnek:
China Rising: Xpack1
Second Assault: Xpack0
Naval Strike: Xpack2üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
Frozzy
őstag
valamit a mapváltás közbeni kilépéssel még mindig nem lehet csinálni ??
teljesen friss win8.1 (x64) éppen fel driverelve játszok és ugyan úgy kilép mint rendes fullos belakott rendszerrel.. ezt nem hiszem el, hogy a 4giga ram miatt csinálja
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Bjørgersson #46199 üzenetére
Nincs jó.. ha jön pecs az a baj, mert csak, ha hozzá se nyúlnak akkor is köcsög dice, mert nem csinálnak semmit. Meg különben is...
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Gyula84
veterán
amúgy jobb mindképpen a hitreg, de másnak is jobb, ha béna voltál az is maradsz ezt nem kéne elfejteni még doboz mögött is el tudtam bújni most vagyis ezzel azt akartam mondani hogy most is "egyenlőek" az esélyek meg akkor is azok lesznek
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
marilllyo
veterán
válasz Gyula84 #46206 üzenetére
Na igggen! Nagyjából ezt írtam nem is olyan régen ide, hogy ha szar a statod az nem feltétlenül a hitreg hibája. Aki a szerveren a legjobb kdr-t tartja az is ugyanazzal a játékkal, ugyanúgy játszik. Ugyanaz az -esetlegesen csúszó- hitreg érvényes rá is.
Én ezzel még várok. Szerintem DT-vel együtt dobják majd.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Nemt0m12
tag
válasz marilllyo #46209 üzenetére
Azért ezzel vitatkoznék 3 utcával alrébb haveroméknál egész máshogy fut a játék mint nálam és ugyanúgy T-homos netjük van mégis sokkal másabb bejelzi rendesen a találatot akit lő az megdöglik, fal mögött szinte nem is hal.Nálam meg kész katasztrófa, 1 találat után már csak 50%hpm van általába fal mögött halok stb stb.
-
Gyula84
veterán
válasz M@rdel #46207 üzenetére
rendes fa doboz
(#46208) Cris99
én azért tolom mind a kettőt így jobban látni mi a helyzet(#46209) marilllyo
nem láttam mikor írtad, de kb ez a helyzet kivétel azért lehet a játék akkor is úgyan az a net kapcsolat miatt meg nem lehet szidni a dice-t[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
@rglaaf
veterán
Valaki csináljon már egy screenshot-t full hd vagy az felett minden max-ra rakva rouge transmission mapon E pontnál a C-ra lenézve kb a tányér peremétől az úton köszi
PSN:BiZzare_0 ️
-
D.Orion
veterán
válasz spanglee001 #46190 üzenetére
A pro gamer-en kívül még azok szednek ki, akik egy helyben sarkon fordulnak a jet-el. Az ilyen játékosoknak a látványától is elmegy a kedvem az adott szerveren.
-
marilllyo
veterán
válasz Nemt0m12 #46210 üzenetére
+ (#46212) G4ula84 ..vagy aki tudja rá a választ. -> ...ha stabilan alacsonyak a pingek, nem ingadozik és megvan a sávszélesség...akkor lehet különbség? Én úgy gondolom, hogy nem.
Nekem most végre valahára...heteken át tartó sírás után megmozdult a szolgáltató és megcsinálták a netet. 50 fölé nem megy a pingem. Ettől függetlenül ma ugyanúgy egy nagy rakás f@s volt a teljesítményem a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz afrojack1 #46171 üzenetére
Persze, ez csak egy teszt ami most megy, szerintem semmit nem vesztesz, hogy nincs fönn a gépeden újabb 16-20 Giga a BF-hez. Természetesen amint úgy érzik,hogy jól sikerült akkor kiadják a patchet és mindenki tudja majd élvezni, prémiumosok, és prémium mentesek is egyaránt. :]
(mellesleg én is prémiumos vagyok, de nekem sincs fenn, nem mintha ezt bárki kérdezte volna )
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
marilllyo
veterán
válasz Nemt0m12 #46221 üzenetére
Hát nem tom.... ez most olyan, hogy ....megint egy dolog amit szidhatunk. Ennyi erővel akkor azért maradunk alul a játékban mert az én 32-es pingem szarabb mint a másiké ?! Hozzáteszem a net minden multi játéknál alapvető dolog. Ne érts félre nem személyeskedni akarok csak....ez kicsit már szőrszálhasogatás.
Kezdem úgy érezni, hogy itt mindenki a legjobb játékos a világon a faluban ....csak a net meg a dice meg shotgunosok miatt van 3-12-es statunk
-
regener
veterán
Dehogy, elfoglaltam öcsém gépét és itt is 4GB ram van és nem lép ki.
All:
Ez a JDAM bomba tényleg ilyen szutyok? Telibedobom vele a 3-as szintű játékost, semmi se volt a tankján, majd kiugrok hogy lőjem RPG-vel és az az eredménye hogy megse karcolta a tankot. Pedig néztem jetből jobbgombbal és eltalálta a bomba...
Battlelog forumon pedig azt írják hogy 25-öt sebez mobility nélkül, amúgy max 50-et és 5méteres hatóköre van.[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
ne kövezzetek meg, mit is kell a konzolba írni hogy lássam az fps-t? (hiába görgetek vissza nem lelem)
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Honzi
senior tag
Battlefield 4 Premium Official Video 2014
A még nem látott 2 dlcböl is van pár felvétel.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
-
sixpak
nagyúr
válasz marilllyo #46229 üzenetére
A reptereteken gyakori vendég vagyok.
A másodikat is ott csináltam és az alsókat is.
(#46240) kovy29: ty
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
kisza25
félisten
bf4-nél is műkszik az a dolog, ha újrarakom a wint originben elkezdem letölteni a játékot, megállítom és bemásolom dolog?
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kriszpontaz
veterán
Ja bocs, fentebb linkelve.
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz grandegamer #46249 üzenetére
ok thx
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest