Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- World of Tanks - MMO
- Android játékok topikja
- Magic: The Gathering Arena
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Látom, hogy most megint,- amúgy jogosan - össznépi panasznap van. Ehhez csatlakozva annyit azért megjegyeznék, hogy azokat a technikai gondokat, ami itt állandóan visszatérő gond, mint a kifagyások, laggok, stb, ezeket valamilyen szinten muszáj lesz javítaniuk, ha azt szeretnék, hogy 2023-ban is legyen vevő a BF 7? 8? 9?-re.
Engem különösebben nem izgat, hogy hányszor ölök-halok, de most kíváncsiságból azért megnéztem, 0,65 K/D arány, olyan amilyen. Viszont ezzel kapcsolatosan egy dolog az nagyon tud idegelni, ez pedig a mesterlövészkedés, amit itt már többen is leírtak. Az még is csak nonszensz, hogy egy 32 fős zászlóhuzigálós pályán 10-12-en csak ezzel mulatják az idejüket. Tudom, hogy vannak olyan szerverek, ahol ez limitálva van, de ez minimális. Ezt a játék fejlesztőknek kellene valahogy központilag leszabályozni, hogy miként erra most nincs ötletem, de így, hogy nincs kordába tartva elég idegesítő a dolog."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest