Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devilinsid3
addikt
válasz Snip3r_HUN #22897 üzenetére
betaban nekem randomban vagy vitte vagy nem
volt mikor megakadt a levegőben fent, de az is volt, hogy csak simán eltűnt az éterben/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Laraxior
titán
Mi volt annak a filmnek a címe amit anno a BF3-as dogtaghoz kellett megnézni? Vagy valami weboldalát
Nemigazán ugrik be, pedig a filmre emlékszem[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Snip3r_HUN #22903 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
RichieTri
senior tag
válasz Snip3r_HUN #22903 üzenetére
hat az biiiiz gagyi film volt
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
RichieTri
senior tag
-
eugabesz
őstag
Ma délután még nem játszottam egy kört...értékelhetőt....az összes hibalehetőséget felsorakoztatta...van mikor zsinórba 10-12 meccs is összejön...nem értem én már ezt..
[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
csibe1
addikt
Ma voltam Lancang Dam-on, és elég ocsmányul nézett ki.Láttam a talaj nagy textúráit, mintha bazi nagy lapokból állt volna az egész placc.Ez a "jófajta" patch okozhatta?
Eddig nem volt ilyen gondom." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
Csaber
senior tag
válasz Snip3r_HUN #22894 üzenetére
Nem fognak idén javítást kiadni , sőt reálisan január 3 hete lehet az első lehetséges időpont...kiegészítő (mert a pénz az első)+mantle( ezt már az AMD kifizette) aztán szabi januárban 1 hetében megbeszélik ki hol nyaralt , a második héten elkezdenek dolgozni , a 3. héten kiadnak bár bugjavítást ami megszüntetni a mantle beépítése miatti hibákat ...
-
v!ct0y
veterán
válasz Snip3r_HUN #22917 üzenetére
Ja persze javítanak mindent mint a bf3 ba
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
aizen92
addikt
válasz Snip3r_HUN #22922 üzenetére
na a brit akcentus visszanyal.
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Snip3r_HUN
addikt
youtube-on trollkodják a hivatalos "only in battlefield" videókat
dumdumdumdumdumdummmmmm
Rated N for Noodles
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
ujlakany1993
aktív tag
Imádom mikor bekapcsolva marad az Xfire és kifagyok miatta.
-
suppahmarkie
csendes tag
üdv ! jászik valaki r9 280x és i5 4570 (vagy hasonló) társaságában? most lesz meg a gépem, is kiváncsi lennék ultrán, 1080p-be mit várhatok, főként az FPS érdekelne! köszi
-
boogie84
veterán
-
válasz suppahmarkie #22927 üzenetére
Közepes grafon akár a 80-100fps is lazán.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
dthadder
csendes tag
Valakinek sikerült már stabil 60 fps-t kihozni a játékból Siege Of Shanghai, Dawnbreaker, és Hainan Resort pályákon? ..mert én nem bírom elhinni, hogy totális low beállítás mellet is lemegy az fps-em 40 alá egy FX-6300-as procival, egy HD 7870 kártyával + 8 GB memóriával. Ez valami vicc komolyan...
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
-
Svájcinéger
őstag
válasz suppahmarkie #22927 üzenetére
280x + 2500k (4200-on) és tép, mint a szél 1080p-ben és highon.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Gippo
senior tag
válasz Snip3r_HUN #22922 üzenetére
Hát ez a homokvihar iszonyat jó néz ki!!!
-
prokxy
veterán
Nem sikerült megnyerni, de iszonyat jó meccs volt, eddigi legjobb tankozásom: report
szerk: ha az elejétől vagyunk kecc-cel, tuti nyerjük
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
Elmentettem anno pár kört favoritként, hogy lehet kivenni őket? BF3-ban volt egy kis csillag, de itt nem találom. :S
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
csibe1
addikt
válasz ujlakany1993 #22938 üzenetére
Az a szervert menti el a favoritok közé, nem a battlereportot.
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
-
RD4N33
tag
-
Sabre
őstag
battleriport
Ez egy jó menet volt a nap végére, csak a nyomorult repülő annyira gyorsan szétkapja a tankot,ifvt meg a naszádot ha fentről ívesen támad hogy éppen hogy szerencséd van ha kitudsz szállni és nem robbansz..
Tetszik ez a map, csak a hegyi pontoknál a végén annyira rögös volt az út hogy a tank pattogott, csúszott jobbra meg balra és belecsúsztam egy aknába és bummm.. -
nanorambo
őstag
válasz RD4N33 #22946 üzenetére
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy tényleg van benne ilyen. Kell a sikerélmény a kezdőknek is, hogy mégtöbben vegyék. Képzeld el, ha olyan lenne a "tanulási görbe", mint mondjuk a BF2.-ben. Az első 100 meneted konkrétan arról szól, hogy megtanuld a játékot. A sok p*cs 3 menet után kilépne, hogy "mekkora szar ez a játék" és dobná a kukába. Havernak elmondaná, hogy milyen "gagyi", az meg sem venné stb.stb. Ez olyan mint a codban 3 lépésért már kapsz egy plecsnit, hogy milyen kemény gyerek vagy, a hülegyerek meg örül. Ez pszichológia és igazából marketing is.
Egyébként nálam még mindig játszhatatlan a játék. Soha a büdös életben nem veszek többet Battlefieldet. Majd leárazáskor talán...
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Azért valamit csinálhatnának ezzel a commander móddal, mert kurvajó,h adom a parancsokat,de baromira nem jelöli ki senki amit mutatok nekik. Persze ezt jutalmazza is a program minusz skillel. Ezt főleg akkor tapasztalom mikor a telefonról commanderezek. Nem tudom,h van e összefüggésben, h nem támogatott készüléken játszom.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Rendszergazda topic
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- További aktív témák...