Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Elméletileg ma hajnalban(1órátol pár órán keresztül) az Amazonon 25$ lesz
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
breakout123
aktív tag
válasz spanglee001 #23699 üzenetére
Igen, minden csillagozott mezőt kitöltöttem.
Az nem lehet gond,hogy ez az első játék amit originen keresztül veszek, valamit nem állítottam be vagy ilyesmi?
[ Szerkesztve ]
Origin: malysztor
-
LamaCube
addikt
válasz urbi73 #23694 üzenetére
Pozitívumok-basszus már itt ülök 10 perce és ezen gondolkodom
Negatívumok-sz@r hangok, sok mapon eltűnő hangok, néha kifagyás, 1 tárat 2 m-ről belelövök az ellenbe és ő ezek után is megöl, ezeket talán javítják, Nekem a legnagyobb negatívum, persze ez nem csak a játék hibája: Rohadt sok kempelő és a feladatot nagy ívben lesz.ró csipás és a bázison tobzódó inkább várok 5 percet csak járműbe ülhessek idióta.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
dashed
senior tag
válasz LamaCube #23703 üzenetére
A legjobb mikor fedezekbol kibujva meglatom az enemyt, kb 50 meterre tolem.. Belelovok egy tarat zero sebzes, majd visszabujok es 2-3 mp-en keresztul kapom a talalatokat. Mikor megint kibujok kb 2 meterre van tolem es meghalok. Az ilyenek tudnak nagyon felvidittani es lenditeni a jatekelmenyen
(30-as ping mindkettonknel)Kovetkezo szitu, meglatom enemyt, nekem oldalt allva, lovom semmi es meghalok.
Elosszor nem ertettem de aki oldalt allt nekem folyamatosan o lott le[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Én wartapes sorrund-ot állítottam, mint bf3-ban. Bf3 űberbrutál volt itt egy rakat sz@r. 5.1-es fülesem van+ külön hangkártya. A hi-fi módban meg visszhangzik, mint egy barlangfürdő.
dashed
Ó az ilyeneket már fel sem veszem
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
RichieTri
senior tag
válasz Laraxior #23686 üzenetére
sztem az SRR-kb annyira van a többitől mint a BF3-ban volt az M98B.
nekem a 338 is nagyon bejön, de nagyon lassan húzza csőre és kicsi a tár.a többi puskát nem említeném..igaz az L96-al csak párat lőttem mióta megvan,de az SRR amolyan űr-szint a többihez képest. és még a hangja is ütős
mindenképpen megéri kipörgetni!!live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Enton
addikt
válasz LamaCube #23706 üzenetére
Eltünő járműhangok nálam is előfordulnak néha, plusz attack boat server-től függően egy beragadt lövéshanggal tudom vezetni, de egy egy ki-beszállás megoldja a dolgot.
Viszont mikor minden jó, 85%-ban kb, akkor nagyon adja az egész a látvánnyal együtt.
5.1-ben dübörög körülöttem a csata.Tegnapi nap, én bent vagyok egy épüleg garázsában és hallom ahogy az ellenséges heli szépen körbe-körbe köröz, hisz itt a zászló is, én meg szépen settenked kifele hogy belerepítsek 2-3db rpg-t.
Egyedül voltam 2 rpg és repül tovább én már spottolva vagyok buktam a szituációt.Shanghai-on 10-12 emberrel védjük a toronytetőt folyton megmurdelek, mert valahogy mást nehezebb lelőni de szerencsére az egész squad ott lézeng, vissza tudok menni bármikor, megyek is.
Megremeg a szobám, mondom mi a fax??
Akkor ugrogg be hogy ez a torony dönthető. Még egy morgás, repedezik alattam a tető futok az életemért, de egy cm-en mult kb hogy nem tudtam leugrani róla és magával vitt a halálba.Na ez csak kettő olyan élmény amit másik játéktól még csak töredékében sem kaptam. Lesz is még pár ilyen bizon állítom, még ha nem is tudok sokat ölni ezek olyan momentumok amit máshol nem találni.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
LamaCube
addikt
Igen és a legjobb autó a Trabant.
Én le is írom, hogy miért, mert valamit csak fel is kellene sorolni. Környezetbarát farostlemez karosszéria, kis helyen elfér nagyon könnyű vele parkolni ennek következtében ideális a városi környezethez, nincs benne sok felesleges elektromos kütyü, így kevés olyan dolog van, amiért cserben hagyna, nagyon olcsó alkatrészek és még biztosan van nagyon sok jó tulajdonsága.Enton
Legalább te leírod, hogy mi tetszik benne.
Lara
Mint írtam a legtöbb negatívum a játékosokkal kapcsolatos a többit remélhetőleg javítják, de addig amíg ilyen agy nélküliekkel kell játszani az esetek többségében és még ezek a hibák is fenn állnak sok pozitívumot nem tudok írni. Bf3-hoz képest visszalépés a 4. Viszont kicsit codosabb lett. Ez, hogy pozitívum vagy negatívum azt mindenki maga dönti el.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Laraxior
titán
+1
Elvesznek a negatívumok nálam is, sokkal több a pozitív és értékelhető új dolog."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Snip3r_HUN
addikt
Jó volt a csapat
BattlereportIn space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
LamaCube
addikt
válasz Snip3r_HUN #23714 üzenetére
Igen, volt 2 "csapat" is a csapatodban, akik feltehetően csinálták is a dolgukat a többi csapattaggal egyetemben. Az ellenben meg copóágon voltak. Na én 10-ből 9 esetben pont az ilyen copóágon szoktam lenni. Persze ettől függetlenül csinálom a dolgomat
-
fogirobi
senior tag
December 5ig tart a dupla XP?
Így is rohadt könnyű fejlődni, miért kell ez? 1 hét alatt lépni fogok vagy 25-30 szintet így...
1 hónap múlva semmi kihívás nem lesz a játékban! -
Laraxior
titán
válasz fogirobi #23716 üzenetére
Játssz kevesebbet,én pl már két napja LVL100-as vagyok Mondjuk 200k pont kell itt már a szintlépéshez, de még boosttal is csak a felénél vagyok, 1-2 órát ha tolom
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
devilinsid3
addikt
nem mondom, hogy nincs benne pozitívum, de én inkább azt mondanám, hogy az egyetlen ebben a kategóriában
mert azért egy bfhez a járművek miatt nem feltétlenül tudsz mondjuk egy COD-ot,CS-t meg akármi mást idesorolni jelenleg/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Ybron
senior tag
Pöppet szoros lett:
[link] -
Gyula84
veterán
1ron-tjunfisk streamel
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
LamaCube
addikt
-
fogirobi
senior tag
De én szeretem az XP-t, meg az unlockokat hajtani!
Egyébként a játék sok negatívuma eltörpül, mert baromi jó, szórakoztató és látványos az egész multi!
Annak idején, amikor kijött a BF3, még az se kötött le ennyire![ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz LamaCube #23715 üzenetére
Egyedül ültem a Lavban flood zone-on, gyakorlatilag csak a benzinkutat kellett bevédeni mivel a többi pontra alig ment ellen... Ja Lv48-on dobott végre használható dolgot is a battlepack, 2 db 20-as Hunter távcsövet, egyet sr-hez meg egyet a 338 reconhoz
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
gali777
őstag
válasz fogirobi #23724 üzenetére
Akkor hajts rá az összes fegyverhez mindent kiunlockolni témára
Én is elkezdtem most, kipróbáltam már a domination módot is meg a tdmet. Nem vártam sok jót, azok után amit itt páran leírtak, hogy nem lehet érvényesülni ezekben a módokban. Én nem találkoztam még a lelőhetetlen emberekkel, a tárat eresztek bele és megfordul lelő emberrel, meg a fal mögött se halok
Én vagyok a kiválasztott? -
Gyerekek nem gondoltam volna, hogy a Flood Zone-nál fogok utálni jobban pályát de Galmud mekkora egy okádás Rush-ban...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
sixpak
nagyúr
válasz LamaCube #23703 üzenetére
Még csak egy hónapja jelent meg, de én már unom. És ennek semmi köze a hibákhoz, fagyásokhoz, hanem a sok mocskos kemper sniper féreg miatt tartok ott, hogy már nincs kedvem játszani.
Mondhatjuk úgy is, hogy a sniper patkányok kihúztak a zsebemből 23 ezret.
Persze tudom, mindjárt jönnek a hozzászólások, hogy milyen hasznosak ezek a díszbuzi kemperek.
Szerintem pedig puhapöcsű gyökerek. Persze ez csak egy vélemény, vannak akik meg a tankokat GL-t etc. utálják.
Egy biztos, ember nem utálja annyira ezeket, mint én.
És lehet jönni a sok faszsággal, de ebben a kurva játékban az "emberek" háromnegyede sniperrel kempel. Gyalázat, ami tdm-en megy.
És a 3-ban nem volt ilyen. Voltak ott is, de eszembe sem jutott a chatben megszólalni, hogy "cocksucker sniper fags"....itt meg....[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
válasz sixpak #23732 üzenetére
Kaszttól függetlenül tényleg qrva sok a kemper és a háztetők vonzák ezeket. Persze 3m-re nem látnak el, de a 50m-es épület tetején móka csücsülni te meg hiába mész az objektívára tuti b@sznak fedezni vagy képtelenek rá a távolság miatt. Most toltam egy Oblit és többször is vittem a bombát egyedül. A squad társak nem rám születtek volna, hanem a gyök kemperekre a tetőn. Felhúzás? Mi az. Persze összekaparom magam körül akit lehet, de csak arra jók, hogy felfogjanak pár golyót mert mozgás közben lőni az már túl összetett.
(#23734) Neoteric: flood-al a legnagyobb baj az a sok kemphely és a rengeteg bug és egyéb amin fennakad az ember. A tetőn nincs semmi normális fedezék, de ha lekerülsz a vízbe akkor meg az úszás miatt vagy ingyen frag majdnem. Ez az úszás meg alapból kiidegel ebben a fosban.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
TXT
őstag
Sracok, az, hogy random modon adja a battlepacks a cuccokat az ertheto. De mindenkinek beadja az osszes cuccot, beleertve a 200%-os boostokat is, mire eleri az Ivy100-at???
-
M3nyus
aktív tag
Játszik valaki Win8.1 en Asus hangkártyával?
Xonar DX vagy Essence STX? Kérnék egy Pm et
Én vagyok M3nyus!
-
Gippo
senior tag
válasz sixpak #23743 üzenetére
Sokan nem tudják, hogy hogy kell használni (én beta utolsó napján tudtam meg) A lényeg, hogy mielőtt céloznál vele (jobbklikk) a peremre (vagy sima fedezéknél fedezékre) kell irányítani és utána jobbklikk.. így beméri a távot és 3 méterrel az után fog robbani. Ergo tetőről, fedezék mögül nagyon könnyen ki lehet kaparni az ellenfelet vele.
Szerk: bocs ha már tudtad... közérdekű
[ Szerkesztve ]
-
jozefhu
csendes tag
Ajánlom mindenkinek, hogy végre lássa hogyan is kéne ezt a játékot játszani és végre megtapasztalja, hogy Ő a kurva béna és nem a jó játékosok csalnak.
P.S.: Nem, ők nem makróznak, nem wh-znak, nem aimoznak. kt
[ Szerkesztve ]
-
-
sixpak
nagyúr
Hehehe...a leghalványabb fingom nem volt róla....köszönöm, ki is próbálom később.
jozefhu: ki a faszt érdekel, hogyan játszanak mások? Ezt soha nem értettem, hogy mi veszi rá az embereket arra, hogy olyan videókat nézzenek , amikben idegenek azzal a játékkal játszanak (240p-ben ), ami őneki is megvan.
És ha meg is nézném, de látom, hogy nem vagyok olyan profi, akkor mit csinálják?
Uninstall?[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Olympos
aktív tag
...még 1 napig 5000 forintért alap BF4-et, és 12 500 forintért BF4 + Prémiumot lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest