Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
-
eugabesz
őstag
Valaki tőccse már fel valahová,címet privátban...(DLCMAP)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
Mr.White
senior tag
[link]
az előző hang bugot javították, cserébe kapunk másikat. -
-
Shodan
addikt
Mi a szart csináltak már megint az egész pálya tele van zöld és piros fénylő pöttyökkel
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
RichieTri
senior tag
ki van lockolva az osszes fegyo...
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Algotis
addikt
-
devilinsid3
addikt
válasz Algotis #24967 üzenetére
biztos van
a szerverkereső a barátod
[link]#24969) mackosajt ezek a mai fiatalok már semmit nem olvasnak el
bezzeg, ha hackről lenne szó egyből feliratkozó lenne#24972) Algotis de ha sokat szemtelenkedsz nem sokáig lesz
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Algotis
addikt
válasz devilinsid3 #24971 üzenetére
Végre van egy értelmes hsz.-ed is!
Köszi!
(#24971) devilinsid3 Mondod ezt te hogy szemtelen Először nézz tükörbe és meglátod ki a szemtelen. Nem én b@szogatok egy valakit már fél éve ugyanazzal a szar poénnal...
[ Szerkesztve ]
Androidos Outlookból küldve
-
@rglaaf
veterán
válasz devilinsid3 #24971 üzenetére
senki nem akar már vissza olvasni, mindenkinek kell az info a szájába de azonnal
PSN:BiZzare_0 ️
-
devilinsid3
addikt
válasz @rglaaf #24973 üzenetére
már lassan olyanok ezek a kérdések, mint az EA ígéretei
ezek után még meglepődünk az ilyeneken?
állítom neked holnap is meg fogja valaki kérdezni azt mikor tudnak játszani a China Risingal LE verzióval#24972) Algotis látom a viccet sem sikerült fél év alatt/után felismerni
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
DieHard
senior tag
Szevasztok. Nemrég vettem meg a BF4-et. Kérdezném hogy mikor lehet játszani a Kinai felemelkedést LE verzióval?
-
-
=HG=
addikt
válasz devilinsid3 #24974 üzenetére
Mikor ?
-
@rglaaf
veterán
jah hát mit tudsz csinálni ha minden patch dlc előtt-után autistává válnak az emberek
Glitch Field - China Rising (BF4)
The "safest spot" on Dragon Pass - Battlefield 4 China Rising
lassan tényleg egálba lesz az EA Dice vs Acti IW versenyben melyik cég csinál ganébb játékot 2 év alatt versenybenPSN:BiZzare_0 ️
-
DieHard
senior tag
válasz mackosajt #24976 üzenetére
Melyik az a programtervező idióta amelyik egy 64 fős szerveren minden létező és lélegző ember segge alá ad valamilyen ütős jármüvet. Anno sorbaálltunk egy kurva heliért, jetért. És még recskáztunk is ha egy btr-t megkaparintottunk.
Most másodpercenként ugrálok tank, heli, jet, tökömtudja milyen über cuccba. -
devilinsid3
addikt
válasz DieHard #24981 üzenetére
azért a 2ben nem játszott ennyi agyhalott
ha ott beültél vezetni a black hawkot jött 2 lövész a 2 oldalra.. már elkelt 3 hely
tanban szintén 2 dolgát értő katona ült
itt azért van szerintem ennyi, mert "szállj ki, ez az én tankom"
igaz én is otthagyok 1-1 embert, de legtöbb esetben azért, mert hiába javítod a saját tankod beleül és elviszi, majd a képedbe röhög..#24984) Algotis lefogom még írni nyugodt lehetsz, emiatt ne legyenek álmatlan éjszakáid
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
Már arról van szó hogy idegesítő és nem poénos. Téged meg ez cseppet sem érdekel, hogy ez engem zavar. De ha továbbra is ekkora poénnak tartod akkor írd még ki több százszor!
-
DieHard
senior tag
válasz devilinsid3 #24983 üzenetére
Sztem megveszem a BF2 szériát, és nosztalgiázok. Lövésem sincs hol a DVD. Itt irta valaki hogy 2500.
-
kvantaHUN
csendes tag
Nem tudom kinek javult a helyzet a mai javítás után... Nekem ugyan az mint eddig talán csak a hangprobléma nem jelentkezett 2 óra teszt alatt. Egyébként Iram szerveren voltam és nagyon jó körök voltak rég volt ennyire jó csatában részem, persze ehez az is kellett, hogy jo legyen a squad is. Összességében a javításb szinte semmit nem vettem észre de még így is lehet jót szórakozni ha jó a csapat.
-
Algotis
addikt
Még jó, hogy elkezdtem monitorozni.
Akkora CPU Limitem van mint az állat, így tudtam feljebb tolni a grafikát FPS vesztése nélkül(#24990) =HG= Nem, csak erre volt keret.
[ Szerkesztve ]
-
raggg
senior tag
Jók ezek az új térképek ... Kár hogy a játék fos alattuk
ragklaatPS
-
mcwolf79
veterán
Istenem de jó érzés szopatni a sok gyökér tetőn helikopterben és csak úgy natúr kempelőket az XM25 Airburst-tel
Tudom ez sovány vigasz ,de nálam eddig hibátlanul megy a böfönégy
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
DieHard
senior tag
Helibe két meleg rakéta, golyószóró melegedésig 90százalék talál. No Death. Ez ko.
-
bul07
nagyúr
Ti nem kezditek megunni az egészet , jöttek ezek az új pályák is de olyan semmilyenek
Semmi fantázia nincs bennük,csak le vannak dobálva a tereptárgyak , arról nem is beszélve hogy egyik másik oldal mindig előnyben van a pályákon, SILK ROAD is jó példa rá[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
eugabesz
őstag
Mi az a közép kategóriás videókártya, nVidia,amivel már jól futna a játék??Szerintetek....(nincs most pénzem...)
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest