Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roleegsi
tag
Sziasztok.
A grafika az már végleges? Mármint amit a Beta-ban láttunk? Mert én nem sok különbséget látok a 3 és a 4 között... :S
Battlefield 3 és CS GO acc: Roleegsi
-
Laraxior
titán
válasz Roleegsi #12051 üzenetére
Nem hinném, biztos lesz még rátolva valami, vagy legalább az erdős, fás részek megdobják, ilyen városi mapon nem sokat lehet cicomázni.
Tegnap kipróbáltam Ultrán, simán futott úgy is 30FPS-el minimum Persze, ahhoz kellene még egy VGA Ezen a mapon nem is tapasztaltam sok különbséget, majd a véglegesben ránézek újra."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Plezs21
tag
válasz Roleegsi #12051 üzenetére
Meg nem is értem. Mire akarsz egetverő különbséget? Ha Crysis 3-as grafot akarsz 64 fő játszó online játékossal akkor kérd el a NASA számítógép állományát mert az életben nem lesz olyan gépe még a DICE-nak sem ami képes lenne futtatni.
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
-
SkyS1gn
félisten
válasz @rglaaf #12052 üzenetére
E3-nál idősebb volt mert ott meg az alphában sem volt zászlóközelben húzócsík... olyan július - augusztusi build lehetett.
Csak én látom akkor sokkal szebbnek mint a 3?
Már a víz önmagában is messze szebb, meg regagál mindenre ami belepotyog, aztán itt nincs viharTech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
biggamer
veterán
Köszi ... mert én csak az egészre voltam kíváncsi egyben : " Hi ... szerintetek mikor fogják kidobni a gamét az összes kiegészítővel ???
Amilyen a Battlefield 3 Premium Edition volt. "
Akkor várunk.Neoteric köszi.
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
LamaCube
addikt
válasz SkyS1gn #12058 üzenetére
Szerintem a városi mapok főleg ilyen toronyházaknál nem mérvadóak grafikai szempontból. Pl. bf3-ba a Ziba tower lett volna a béta annak idején, akkor lett volna fika.
Nekem se tetszett ez a map. A hangok meg egyenesen katasztrófák, nekem ez a legnagyobb csalódás.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
F e Z o
veterán
Az vajon miért van, hogy ha elkezdene frissíteni a BF4 beta, félpercig semmi majd dob egy hibaüzenetet, hogy letöltési hiba, próbálkozzak később. Ma 4x próbáltam frissíteni, mégse sikerül.
H2O über alles!
-
Laraxior
titán
válasz F e Z o #12065 üzenetére
Talán, mert nincs már beta
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
lofagi
addikt
válasz F e Z o #12065 üzenetére
Off: Röpke 6 óra késésbe vagy.
A grafikához annyit fűznék hozzá,h igen első blikkre az ember talán nem vesz észre akkora nagy különbséget,mint mondjuk anno a bc2 után a 3-rá való váltáskor. Viszont ha jobban körülnéz akkor már észre lehet venni. Fegyverek kidolgozása, katonák mozgása, víz, dinamikus füst, üvegszilánkok, egyre több rombolható tereptárgy. Lcd kijelzők mindenhol. Hatalmas por a rombolás után,sok kis apró dolog amit mind számol,megjelenít. Ezek az apróságok mind-mind erősen hozzá tesznek a játék élményéhez. Azt pedig nem szabad elfelejteni,h az ördög a részletekben rejlik. Azt mondom,h igen is komoly változás van a grafikában még akkor is,ha ez sokaknak kérdéses.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz Malachi #12071 üzenetére
Mondjuk én nagyon hiányolom azt,h kevés az a tárgy ahol át tudsz lőni, nekem egyik legnagyobb feelingem volt cs 1.6ban simán kiszedtél embereket falon keresztül. Mondjuk volt egy esetem. Obliteration, a kínai oldal utolsó lerakónál pont le akarták tenni a bombát és azon a vékony falon keresztül eleresztettem egy tárat és sikerült kiszedni a plántálót. Ezek óriási feelingek, legalábbis nekem.
Más: a meccseket nem lehet visszanézni spectátorból,mint anno cs-ben? Még nem néztem a spectátori lehetőségeket.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Colos1
őstag
válasz Colos1 #12003 üzenetére
Már reggel kerestem ezt, de nem emlékeztem, hogy hol olvastam. A Wikipédián van...
Idézem, hogy az M1 Abrams milyen célzórendszerrel vagyon felszerelve. Ebből is látszik, hogy lehetne még nehezíteni a tank használatát."Az M1 Abrams tűzvezető számítógéppel van felszerelve, amely többféle adatforrást használ. A pontos célzáshoz három fő ballisztikai adatra van szükség: az ágyú állásszöge, a lőszer fajtája és a cél távolsága. Ezek kiszámításához többféle érzékelőt használ az irányzó: lézertávmérő, szélsebességmérő, statikus dőlésszög-mérő, külső hőmérő és barométer, tachométer (a cél sebességének és mozgásának megállapításához kell). Szükséges még a lőszer típusa és hőmérséklete, a harckocsira jellemző egyedi beállítási adatok és a lövegcső állásszöge. Ezekből az adatokból kiindulva a tűzvezető számítógép megoldást javasol az irányzó számára. A találat esélye ideális esetben 95% felett van. Az irányzó és a parancsnok egyaránt kezelheti az ágyút."
Azért el tudom képzelni, hogy a parancsnok felkiált: "Ott egy cél vazze..." Erre az irányzó elkezd szelet, páratartalmat, hőmérsékletet, légnyomást, távolságot, lőszer hőmérsékletet meg állásszögeket mérni, ezt beadja a számítógépnek, amelyen ha szerencséje van nem fagy meg a windows, aztán mire lőni tudna, egy kopasz kiszedi C4 -es személygépjárművel
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Laraxior
titán
válasz Colos1 #12075 üzenetére
A BF3-ban található M1128 Stryker-en még gyroszkóp szenzor is van, ahogy halad a terepen, úgy állítja a csövet, hogy az mozdulatlan legyen, egyáltalán ne zavarja a célzást az, hogy 100-al repeszt közben a cél felé
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Atla
senior tag
Na mondom kiprobálom az uj pályát,erre kiderül hogy vége!
Valaki leírná pár mondatban milyen volt az obliteration?? -
Sami22
aktív tag
Jó. A bc2- es rusht juttatta eszembe. Vagy a 2142-es Titan módot. Ha két jó csapat találkozik, akkor bizony nagyon élvezetes meccsek kerekedhetnek. A feladatok miatt kisebb helyre kerülnek a játékosok, pörög minden, pláne, ha épp nálad van a bomba.
Origin: HunGreg92. PSN: HunGreg92
-
TechArtist
aktív tag
Most visszamenve a BF3-ba, ritka unalmas, olyan semmilyen, se íze se bűze, lagymatag.
A grafika szerintem elég szembetűnően javult, a hangok kb. ugyanolyanok, mint voltak, a gránát "füstölése" (és dobási távolsága) nem jön be, a gránátjelzést szerintem jobban megoldották a 3-ban. Az RPG sebzése lehetne kicsit több tankokon. Ami még szerintem jó, hogy a recon-kaszton erősítettek, 3-ban totál gyenge, pl. egy tank ellen kb. semmit nem tudott tenni, bár még így is azzal leszek legkevesebbszer valószínűleg. (Bár az m82a3 elég csábító, főleg ha unlock-olható [nem csak megtalálható valahol] és nem gyengítenek rajta.) Heli irányítása is jobb lett, remélem a jet irányítása is javul legalább ennyit. Persze ami még szintén jelentős pozitívum, az a hitbox, össze sem lehet hasonlítani a 3-éval, ami nem kicsit érezhető. (Kört nyerek többször is egymás után?! WTF? A 3-ban a top 3 is viszonylag ritka volt. )
Szóval ja, nekem összességében eléggé bejön, persze közel sem hibátlan, de 10 ropit megér, a prémium meg még ráér, szóval van idő eldönteni, hogy (az is) megéri-e.
-
kissadam22
tag
sziasztok meg szeretném rendelni a Battlefield 4-t .de nem tudom hogy melyiket lenne érdemes előrendelni. Limited Edition vagy Delux vagy Prémium..... között mi a különbség mert árban is van eltérés. köszi
-
boogie84
veterán
válasz kissadam22 #12088 üzenetére
Deluxhoz kapsz fémdobozt is. Amivel még csak ki sem tudod törölni.
Az a kérdés h ki veszi a pcgurutól majd 18K-ért a teljes játékot? (BF4+Prémium) Előre megéri megvenni? Ki tudja milyen lesz a végleges?(#12090) Colos1: Ez a giroszkóp.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
Colos1
őstag
válasz Laraxior #12077 üzenetére
A tankokban is van stabilizátor, csak nem tud bármekkorát stabilizálni. Legalább is BF3 -an, ebben nem néztem. Nézzétek meg, ha belementek egy gödörbe, akkor állítja a csövet. De csak egysíkú van benne, oldalirányban nem stabilizál.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Stunts666
őstag
válasz TechArtist #12087 üzenetére
"Az RPG sebzése lehetne kicsit több tankokon."
2 lövés hátulról és vége...
-
Colos1
őstag
válasz boogie84 #12089 üzenetére
Nem, a giroszkóp csak egy alkatrésze a stabilizátornak, amely egy hidraulika által stabilizálja a lövegcsövet.
Repülőkben is van giroszkóp, de nem stabilizál semmit, csak a műhorizontot.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz TechArtist #12092 üzenetére
Épp ez a lényege, kicsit körözz
2-3 engi hamar szétkapja ha figyelmetlen a tankos!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
urbi73
senior tag
Szerintem egyértelműen kötelező vétel , bár sok minden nem tetszik benne . Pl a heli gyógyulása a levegőben nagyon gyorsan történik , ez hülyeség . A hangzás az gyenge , sokkal jobb a 3 - ban . A hajon lévő fegyver hatástalan a hellivel szemben , aránytalanul gyenge . Sokakat nem játékra ösztönöz , hanem a tetőn kempelésre . Bár ez nem a játék hibája . Már hack is készült a béta megjelenés , második napján , . Ezzel jól lenne ha tudnának kezdeni valamit majd , ha megjelenik a játék . De hátha javítanak rajta .
-
-
bul07
nagyúr
Én most gondba vagyok mert ipon-nál nov. 4 lett a kiszállítás időpontja (most írtam nekik hogy akkor mi is a helyzet)
Tehát
ipon nov.4. LE verzió 8.429 Ft(ebben a futár is benne van)
vagy
meexgames.hu DE verzió 11.480Ft (ebben a futár is benne van), bár itt a kiszállításra semmi biztos nincsDe szerintem maradok az ipon-nál nov,4. ellenére , és hogy miért nov,1.-én dolgozok , 3-án temető látogatás 170km távolságba , így max másodikán este tudnék vele játszani , azt meg kibírom nélküle( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Plezs21
tag
válasz urbi73 #12096 üzenetére
Az tuti nem így lesz a véglegesben. A hangzás másabb, nem gyengébb. Nagyon jó hangzása van ennek is. Persze is függ min hallgatod. A hajó viszont 2x4 AA rakétával is felszerelhető szóval a helik nem nagyon akarják majd megközelíteni.
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest