Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz Roleegsi #12051 üzenetére
Nem hinném, biztos lesz még rátolva valami, vagy legalább az erdős, fás részek megdobják, ilyen városi mapon nem sokat lehet cicomázni.
Tegnap kipróbáltam Ultrán, simán futott úgy is 30FPS-el minimum Persze, ahhoz kellene még egy VGA Ezen a mapon nem is tapasztaltam sok különbséget, majd a véglegesben ránézek újra."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Plezs21
tag
válasz Roleegsi #12051 üzenetére
Meg nem is értem. Mire akarsz egetverő különbséget? Ha Crysis 3-as grafot akarsz 64 fő játszó online játékossal akkor kérd el a NASA számítógép állományát mert az életben nem lesz olyan gépe még a DICE-nak sem ami képes lenne futtatni.
i5-4670, ASUS GTX 760, 120GB SSD, 1 TB, H87 PRO, 8GB RAM, DELL U2312.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest