Hirdetés
Aktív témák
-
itsBence
csendes tag
válasz scope2007 #39750 üzenetére
Hali!
http://bf3stats.com
Ha rákeresel battlelogos nevedre, a 'Teams and Game modes' résznél listázza, milyen módokkal és hány kört játszottál.[ Szerkesztve ]
-
Chris78
aktív tag
Ghost Recon Alpha promóvideoját nézte már valaki?
m.youtube.com/watch?client=mv-google&hl=hu&gl=HU&v=7-wAzlqzXH0
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
GERIlla83
tag
válasz p0rch_m0nk3y #39752 üzenetére
Nálam is a Caspian a nyerö.
Olyan hülye vagy, hogy ha te lennél Zorro "Y"-t rajzolnál a falra!
-
-KP-
addikt
mi az már, hogy bemérem viperrel a másik helit, és mikor nyomom a tüzelést nem történik semmi? nyomom százszor és nem lő. fegyvert kell váltsak és vissza ilyenkor, és utána lő. De többnyire a második bemérés az életembe került... vagy minimum kaptam én is egy jó nagy sorozatot a pofámba..
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Ez akkor jellemző, ha beméred, átváltasz és beméred újra, akkor hiába van, nem lő. Nekem akkor szokta csinálni, amikor bemérem, kilövöm az elsőt és várom, hogy kilőjje a flairt, de át szoktam váltani és vissza, hogy ne mérje folyamatosan, akkor sokszor nem lövi ki a maradék egy heatseekert, amíg nem jön vissza mellé a második is.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
kisza25
félisten
tegnap jó kis céltábla voltam, de mentségemre szóljon ti ketten voltatok azért arra az RPG-re nem számítottatok
láma kérdés: helin be van állítva pilótához a guided rocket, arra mivel tudok váltani, mert csak rocket pod és heat seekers között vált?[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
120-2 volt helivel, erre kibannolta a szerver _Liquidatort_159-t ezzel az üzenettel, pedig megfordítottuk a kört és hátra volt még 600 ticket, simán meglett volna a 200
[ Szerkesztve ]
Origin: p0rch_m0nk3y
-
Winne
nagyúr
válasz @rglaaf #39769 üzenetére
Jah, de akkor is, amikor egál a két csapat amikor csatlakozik az ember, sőt nálam tegnap olyan is volt, hogy Xirith-re csatlakoztam, ahol kevesebben voltak, és még úgy is bevert a másik oldalra... Gondolom nem azért csatlakozok valakire, mert ellene akarok játszani.
@(#39770) G4ula84:
@(#39771) kisza25: menj fel olyan szerverre, amin kevesen vannak és foglalj zászlókat, úgy gyorsan meglesz.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
@rglaaf
veterán
válasz p0rch_m0nk3y #39772 üzenetére
csodálkoztok? ahol lesz fent admin és nem akarja hogy kiürüljön servere ezt fogja csinálni
PSN:BiZzare_0 ️
-
Gyula84
veterán
válasz p0rch_m0nk3y #39772 üzenetére
Kíváncsi lettem volna mi van ha Prof-Hasenbein az enemyben van
(#39775) Anfänger
Az Winnenek szólt arra a valamire
(#39773) Winne
Nem röhög[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Chris78
aktív tag
Na Ez a jó link.
Azért nem semmi ,hogy a játékhoz 1 kisebb filmet is összedobtak. Jó lehet a költségvetésük.[ Szerkesztve ]
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
tupacamaru
veterán
válasz kisza25 #39782 üzenetére
a rakétát központosítaná egy adott pontba és gondolom nem kell külön gombot nyomni hozzá. Már ha ez a kérdésed lényegi része?
Nekem legalábbis ez jött le, mert sohasem helizek.
F_Zolee Az nem a Guided Missile?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
kisza25
félisten
ok akkor a rakéták pontosságát növeli értem már
kezdek belejönni a helizésbe ma majdnem annyi killem volt, mint eddig összesenEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
@rglaaf
veterán
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
most már tényleg elegem van... Firestormon a csapatunkból 6 csipa kempel a hegyen, az egyik ellenséges jet állandóan belénk akart rammelni mert szerinte Liquidator aimbot-ol, de ha még ez sem elég, a SAJÁT(!) csapattársunk is azzal szórakozott, hogy belénk repüljön, mikor megkérdeztem tőle mi baja, annyit írt "becouse you gay"... miért játszanak az ilyenek miért??!! a kempelő csipákat le is fényképeztem.. volna... ha az idegességtől nem nyomtam volna félre a billentyűzeten! ez már nem battlefield, tele van retardált idiótákkal, most először tényleg úgy éreztem elegem van ebből a játékból, de nem a bug-ok miatt, hanem azok miatt akik "játszák", undorító
(#39777) kisza25
ha az be van rakva, a rakétákkal nem kell olyan pontosan lőnöd a járművekre, helikre, elég ha a közelébe lősz, és ráirányítja magát[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #39793 üzenetére
100000% átérzem, sokszor az ember még elnézni hogy 1,5 év alatt sem tudták kijavítani a bugokat és élvezné a játékot és akkor jönnek ezek a retardáltak akik azthiszik ez COD!
(#39797) Ribi az összes retardált f.sszopóra akinek az anyja megvette hogy mások basztatására verje a p.csét!
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Ribi
nagyúr
válasz p0rch_m0nk3y #39793 üzenetére
Most nem teljesen értem, hogy a 6 kemper csipára vagy mérges, vagy a rammelő repülősre?
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
mindegyikre!!! a mocskos kemperek nem húzznának egy zászlót sem, ááá, a bázis felett kell keringeni, utána persze kapjuk a "kemper helisek" jelzőket chatbe, de hát mi a faszt csináljunk ha egyszer nem lehet kimenni a bázisról, mert egy zászló sem a mienk!! meg persze a büdös rammerek... mi az már hogy a saját jetesünket kell kerülgetni, mert belénk akar jönni??!! ha meg végre 5 perc után sikerült lerázni ezt a nyomorékot, jön az ellenséges rammer akin elfüstöl a TV rakéta... de ha mindenkit leráztunk és mehetnénk attackolni picit, bekapunk egy kósza TV-t... utána meg kerülgethetem a jeep-eket a bázison miközben várom a helit, hadjuk már...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest