Hirdetés
Aktív témák
-
Gippo
senior tag
Report! Esetleg bblog radar-t nyomhattok rá - én megtettem
-
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
válasz Gyula84 #39154 üzenetére
de ez mi mar, a youtubeon kap valami uzenetet es inkabb masolgat linkeket ide, mithogy valaszoljon ott? Ugy, hogy azt sem tudja, hogy az aki irt, egyaltalan olvassa-e eztt a forumot. eleg wtf... meg az az indoklas: angliaban el es nincs ekezetes betu a billentyuzeten, ezert biztos, hogy nem o irta
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
pilu85
őstag
gyerekek lehet tolok egykis tf2-t. ennyi bugot.....nomeg hitbox
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
v!ct0y
veterán
válasz Rabbitf_24 #39165 üzenetére
-
Norb3rto
őstag
-
Mr.White
senior tag
én mindenki helyében csendben maradnék, hisz mi még mindig csak noobok vagyunk!!!!!!444négy
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
heli legends cheaterrek voltunk természetesen
Origin: p0rch_m0nk3y
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Bjørgersson
félisten
válasz p0rch_m0nk3y #39169 üzenetére
_Liquidator_159-től valószínűleg agyvérzést kaptam volna..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
fogirobi
senior tag
119 0 na persze...
-
törölt tag
válasz Mr.White #39168 üzenetére
GTAIV multiban mindig irkálják hogy noob. most utánnanéztem mi az:
A noob (újonc, zöldfülű, lámer) egy kifejezés mely a newbie-ból ered, magyarul olyan emberekre vonatkozik akiknek egy adott témakörről fogalmuk sincs, és könnyedén legyőzhetjük őket egy adott kategóriában.
Nos --ÉN --most kezdek bele a BF3 multiba, de csak alapjátékom van az is régi, egy fél napig tőti a peccset
-
SkyS1gn
félisten
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Laraxior
titán
válasz SkyS1gn #39174 üzenetére
Remélem lesz benne Tank Destroyer is, mert ha csak sima tank akkor az felejtős
Észrevétel: Tanknál a HMG és az LMG között óriási különbség, hogy a nagy kalibernek nincsen töltési ideje, végtelenségig lehet vele puffogtatni, míg a kicsi hamar besül
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
csapee
őstag
-
törölt tag
Kicsit idegesítő hogy előveszem a játékot és 10 órán keresztül tölti a frissítést
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
Origin: p0rch_m0nk3y
-
pohár
félisten
-
sensejke
aktív tag
Csak nekem nem jön be a battlelog?
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
Lethal Gene
aktív tag
se nekem.....már azt hittem, hogy megint a fosadék Digi netem...
-
sensejke
aktív tag
Akkor csak nem nálam van a baj. Pedig így hazaérve a munkából nyomtam volna pár kört.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
AkosAkos
aktív tag
De miért nem jó???!!
-
Bati0501
őstag
Már müxik!
-
Perillustris
senior tag
-
itsBence
csendes tag
Sziasztok!
Jó hangulatú 5on5 infantry csapat keres lelkes és ügyes játékosokat. Ha illik rád a leírás keress privátban!
-
TTomax
félisten
válasz itsBence #39198 üzenetére
Ez elég társkeresős volt. . . jelige?
5az5ön gruppennahmittag....wunderschön wunderbaaaaar[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
Aktív témák
Bővebb információért olvasd el a téma-összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest