Hirdetés
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz NorDezs #4585 üzenetére
Sokan meg fogják kérdezni, meg éri a pénzt rákölteni. Hát, ha szigorúan nézzük, akkor ugye eleve a BF2-re nem érdemes ennyit költeni. De. Akinek már megvan az alap, netalántán az SF is, akkor a Booster pack-ok közül EZ SOKKAL (!) jobb (szerintem), mint az EF. Pár szó. (szerintem)
A Midnight Sun, az érdekes helyszín. Alaszka, Valdez kikötője! Csak, éppen a tankereket felejtették le, sajnos, meg nem ''érezni'' a hideget! Hó alig-alig. Viszont, olajfinomitó nagy tartájok dögivel. Ami jellemző erre a részre (AFury), hogy ''lelassították'' a játékmenetet. Aki játszott az EF-l, az tapasztalhatta, hogy repülővel elég kicsinek hatottak a pályák. De itt sokkal lasabb gépeket alkalmaztak, mint pl. az A10-s, szép, komótos a sugarashoz képest. A kis heli sajnos talán nem annyira jó, mint anno volt a DC-ben. Bár, sokkal fürgébb, mint a többi heli idáig, de max 3 fő repkedhet vele, az más kérdés, hogy a légvédelem erőssége miatt ez inkább reális is, mert van olyan pálya, Operation Roadrage pl., ahol több mobil AA is van, és természetessen, a fixen telepített is megvan. Ergo, csak óvatossan! Ráadásul, a MS pálya szürkületben játszódik. Jelenleg relative kevesen játszanak vele, de azért, néha eléggé összeverődik a ''csapat''. Tegnap pl. többször is, konvojba álltunk fel, tehát éppenséggel 2 mobil AA, egy tank, és biza, ''lezártuk'' azt a pályarészt! Az Operation Harvester-en pedig 3 tankal álltunk fel. Igaz, vélettlenül kerültünk össze, de együtt maradtunk elég sokáig. Érdekes, hogy több érmet is begyűjtöttem, igaz, az aranyról lecsúsztam mindig. Ja, és nem snipáztam. Igaz, erre nem nagyon alkalmassak a pályák, amíg kevesen játszanak, mert ugye, azok főleg páncélozott járműben ücsörögnek. Majd ha a 64-s mappon nem 30-an nyomják, akkor a snipákra megint szép idők következhettnek.
Ja, a Valdez kikötője pályán eléggé furcsa volt, hogy próbáltam felrobbantani 3 hidat is, de meg sem kottynat nekik az 5 C4 sem! Egyszer meg shimán szétlőttem a commanderünket, mert felmászott utánnam egy helyre, és a progi nem jelezte, hogy ''ki'' az illető. Másodszor, ahogyan felért, már hasalt is, és rámfogta azonnal a fegyót! De megnyugtattam, mondtam, Bocsi.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest