Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Allien

veterán

válasz NorDezs #4585 üzenetére

Sokan meg fogják kérdezni, meg éri a pénzt rákölteni. Hát, ha szigorúan nézzük, akkor ugye eleve a BF2-re nem érdemes ennyit költeni. De. Akinek már megvan az alap, netalántán az SF is, akkor a Booster pack-ok közül EZ SOKKAL (!) jobb (szerintem), mint az EF. Pár szó. (szerintem;))
    A Midnight Sun, az érdekes helyszín. Alaszka, Valdez kikötője!:DDD Csak, éppen a tankereket felejtették le, sajnos, meg nem ''érezni'' a hideget!:DDD Hó alig-alig. Viszont, olajfinomitó nagy tartájok dögivel. Ami jellemző erre a részre (AFury), hogy ''lelassították'' a játékmenetet. Aki játszott az EF-l, az tapasztalhatta, hogy repülővel elég kicsinek hatottak a pályák. De itt sokkal lasabb gépeket alkalmaztak, mint pl. az A10-s, szép, komótos a sugarashoz képest. A kis heli sajnos talán nem annyira jó, mint anno volt a DC-ben. Bár, sokkal fürgébb, mint a többi heli idáig, de max 3 fő repkedhet vele, az más kérdés, hogy a légvédelem erőssége miatt ez inkább reális is, mert van olyan pálya, Operation Roadrage pl., ahol több mobil AA is van, és természetessen, a fixen telepített is megvan. :O Ergo, csak óvatossan! Ráadásul, a MS pálya szürkületben játszódik. Jelenleg relative kevesen játszanak vele, de azért, néha eléggé összeverődik a ''csapat''. Tegnap pl. többször is, konvojba álltunk fel, tehát éppenséggel 2 mobil AA, egy tank, és biza, ''lezártuk'' azt a pályarészt!;) Az Operation Harvester-en pedig 3 tankal álltunk fel. Igaz, vélettlenül kerültünk össze, de együtt maradtunk elég sokáig. Érdekes, hogy több érmet is begyűjtöttem, igaz, az aranyról lecsúsztam mindig.:B Ja, és nem snipáztam.:DDD Igaz, erre nem nagyon alkalmassak a pályák, amíg kevesen játszanak, mert ugye, azok főleg páncélozott járműben ücsörögnek. Majd ha a 64-s mappon nem 30-an nyomják, akkor a snipákra megint szép idők következhettnek.:B
    Ja, a Valdez kikötője pályán eléggé furcsa volt, hogy próbáltam felrobbantani 3 hidat is, de meg sem kottynat nekik az 5 C4 sem!:((( Egyszer meg shimán szétlőttem a commanderünket, mert felmászott utánnam egy helyre, és a progi nem jelezte, hogy ''ki'' az illető. Másodszor, ahogyan felért, már hasalt is, és rámfogta azonnal a fegyót! De megnyugtattam, mondtam, Bocsi. ;]

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |

Aktív témák