Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan programot, vagy arra megoldást, hogy az otthoni számítógépemhez hozzáférjek egy távoli helyről, és onnan irányítsam. Az otthoni gépemen szimulációt futtatok, ami fél napig eltart, és szeretnék néha rápillanti, hogy áll, néha bele-belenyúlni, ha szükséges.
Windows 7-em van egyébként, ha ez számít.Időközben látom, hogy rossz a topik, bocsi.
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz dangerzone #84755 üzenetére
Team Viewer. Jelszóval hozzáférsz, csak futnia kell.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Hintalow
senior tag
válasz Elvagyok #84741 üzenetére
Más lehetőségem nem nagyon van szerintem sem, de nem sok esélyt adok neki, eddig úgy tűnik, hogy abszolút szabványtalan csatlakozó, a gyártók imádnak ilyeneket adni, hogy még véletlenül se legyen kompatibilis semmivel.
Amúgy abban sem hiszek igazán, hogy sokat tudnának segíteni egy számtech boltban egy hajnyíró adapterével kapcsolatban, nem sok info eszközt tudok elképzelni, aminek ilyen adaptere lehet.
És roppant dühítő, hogy az eszköznek semmi baja, csak a kaki adapternek eltörik a kábele (és ahogy olvastam neten, mindenki erre panaszkodott) és mintha direkt csinálnák olyan formájúra, hogy még véletlenül se lehessen pótlást szerezni hozzáHa a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Norbi095HUN
aktív tag
Sziasztok!
VGA Cserével kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
Nos, a lényeg hogy van a gépemben egy ATI Radeon HD 4770-es vga, ezt szeretném kicserélni egy ATI Radeon HD 5450 512MB-os vga-ra. Tudom, tudom hogy a 4770-es az erősebb de hütési problémái miatt ezzel kell most élnem.
Mit kell tennem hogy ez sikerüljön anélkül hogy tönkretenném a gépet? Azt tudon hogy dtivert mindenképpen törölni kell, de azt nem hogy hogyan. Ha valaki elmagyarázza nekem a teljes lépéseit annak nagyon megköszönnném! -
Spet
addikt
válasz Norbi095HUN #84761 üzenetére
Vazérlőpult --> programok telepítése/törlése --> AMD Catalyst Install Manager-re kettő kattintás és után követed a lépéseket, hogy unistalláld a jelenlegi drivert. Miután ez megvan gép kikapcs áramtalanít, régi kártya ki, új kártya be a helyére, gép bekapcs, új driver telepít, és utána boldogan használod
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
m0h0senator
őstag
Sziasztok,
olyan hibát produkál a gépem, hogy ha bekötök egy 4. vinyót akkor windows betöltés után minden meghajtó eltűnik csak a C marad. 2 ssd-m van raidben, egy 3,5-s 500as WD adatnak és szeretnék bekötni még egy 500as 2,5-s wd-t.
válaszokat köszönöm
An odyssey through the realm of consciousness.
-
spiritex
veterán
válasz m0h0senator #84764 üzenetére
Nem írtad a legfontosabbat, hogy milyen táppal szeretnéd mindezt ellátni. Milyen proci és milyen vga van a gépben az sem mellékes fogyasztás szempontjából.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
m0h0senator
őstag
válasz m0h0senator #84764 üzenetére
másik sata csatlakozóban működik minden.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Spet
addikt
válasz Norbi095HUN #84763 üzenetére
Ha megfelelően tetted be a kártyát a helyére, kábeleket jól kötötted be, illetve a tápod is bírja az új kártyát, akkor nem kéne, hogy baj legyen.
Ha viszont mégis valami probléma lenne, akkor vannak a fenti pontok amit ellenőrizhetsz, és ha azok rendben vannak akkor az új kártya a ludas.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A Google chrome-ba valami teljesen más webhelyet hoz be kezdőlapnak. Töröltem az összes keresőmotort kivéve a google-t.Hogyan tudom megoldani hogy ne azt a "fos"-t hozza be kezdő oldalnak?
A google alapértelmezett,s semmi más nincs beállítva rajta kívül.Nyiss a világ felé,és a világ is nyit feléd!
-
Samus
addikt
válasz Potyka03 #84769 üzenetére
Chrome->Beállítások
"Induláskor" rész
Adott oldal vagy oldalak megnyitása. Kiválasztod. Mellette oldalak beállítása. Mindent eltávolítasz, és hozzáadod a Google.hu-t. Vagy amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Shingen
addikt
Hali!
Szoktam olvasni az Lg tv topikot és egyesek szét offolják a topikot, tegnap beleolvastam vagy 40 hozzászólásba csak a vita ment semmi szakmai dolog.
Mivel a topiknak nincs topikgazdjája ilyen esetben hol lehetne vmi moderátornak jelezni ezt a dolgot, hogy pihentesse ezeket az embereket, mert szerintem aki olvassa nem a vitára kíváncsi hanem a szakmai hozzászóláskora.
köszi風林火山
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz dangerzone #84755 üzenetére
Amúgy én nem szoktam semmi külső progit ilyenre, Távoli Asztal kapcsolat, oszt annyi
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Tudnátok valami jó hálókártyát ajánlani, ami elbírja a 250/25-ös netemet, és stabíl is?
Gondolom jobb lenne mint az alaplapi integrált, vagy nincs különbség?
Van egy ilyen Topic, csak az 5 évvel le van maradva.Köszönöm
-
macera2
aktív tag
A Win 7 Ultimate 64 bit-es op.rendszerem, nem hajlandó telepíteni, az általa felajánlott Windows 7 Service Pack 1 szervizcsomag x64-alapú rendszerekhez (KB976932) nevü kiegészítést. Van valami tippetek, hogy mi a kifogása? Váltsak más op. rendszerre?
A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz macera2 #84779 üzenetére
Megvetted drága pénzért? Ne válts! Keresd meg a supportot!
-
PuMa_
tag
Szép jó napot!
Tegnap vásároltam egy új Mini hifit (Philips FX15), az igencsak régi Sharp hifim vezetékét meghosszabbítottuk itthon (összecsavar, leragaszt), ellenben az új Philips vezetékei máshogy végződnek, nem láttam még ilyet... Nem tudom, hogy miként lehetne meghosszabbítani a kábelt. Esetleg ezekhez a modern csatlakozókhoz már kapni standard’ hosszabbítókábelt? Vagy bontsam szét a végét és szimplán csavarjam össze az új kábellel – és ez befolyásolhatja a garanciát vajon? Elnézést, nem vagyok otthon a témában, ez édesapám területe volt mindig is. Előre is köszönöm a segítséget!
Gondolkozz globálisan - cselekedj lokálisan
-
törölt tag
Sziasztok!
Lehet valahol itt Magyarországon ilyen processzor tartót venni?
-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nagyon nagy gondban van a picike, azaz a gépem. Ahogy már pár napja írtam (pár száz hsz-el feljebb), a gép indulásánál, mintha elfelejtődtek volna a bios beállítások, és a ventilátorok max sebességgel elkezdtek pörögni, nem megy tovább az alaplap kezdőképernyőjétől, sokszoros újraindítás után, tápnullázás után jön be csak a gép. Azt javasolták, hogy minden kábelt húzzak le mindenről, ezt a mai nap folyamán meg is tettem. Jelenleg egy jegyzettömbe írom ezt a regényt, mert a szétszerelés után érdekes dolog történt. Éppen videót néztem, amikor minden lefagyott, nem reagált semmire, a fülem szétrobban a fülsüketítő zajtól, amit kiadott a fülhallgató, aztán ennyi. Ezután elégeltem meg és szedtem darabjaira a gépet, jelenleg gépház nélkül használom, csak a fontos dolgok vannak bekötve. Amióta írom ezt az üzenetet minden rendben van, de még várom az okos hozzászólásokat, hogy mit lehetne ilyenkor tenni. Nincs rákötve ventilátor (csak a proci hűtő), nincs rajta plusz merevlemez, illetve még a 3. ramot is kiszedtem, hadd menjen a másik kettő nyugisan dualban. A problémát ingadozó ventilátor okozhatja? Az előbb jöttem rá, hogy azért nem képes a proci hűtő ventilátorának a sebességét meghatározni a gép, mivel nem volt megfelelően rácsatlakoztatva. Sajnos nagyon rövid a vezetéke, nagy a borda, sosem figyeltem. A CPU fanhoz jelenleg semmilyen adatot nem ír ki a rendszer, forog, de írtó lassan... Nem tudom milyen teszteket futtassak le, ebben is a segítségeteket kérem.
Előre is köszönöm!
gölmétcsül ©
-
VoidXs
nagyúr
válasz Ricardo128 #84786 üzenetére
A BIOS-t akkor felejti el, ha az alaplapban tönkrement az elem, cseréld ki.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Ricardo128
senior tag
válasz VoidXs #84787 üzenetére
Nem felejti el, csak olyan, mintha elfelejtené Ugye újraindul a gép, felpörögnek a ventik, max sebességgel mennek, nem ad be semmilyen képet a monitor, megint újraindítom, megint nem jó. Gép kikapcs, táp ki/be, gép bekapcs, néha jó, néha nem, és megismétlődik az egész. Ha pedig nem ezt csinálja, és bejön a rendszer, akkor a ventilátorok a beállítottak szerint pörögnek, dátum sem állítódik el, szóval minden visszaáll rendesen. Ha az elemmel baj lenne és elállítódna minden BIOS beállítás, akkor nem "javulna" meg magától.
gölmétcsül ©
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Ricardo128 #84789 üzenetére
Ne spórolj meg pár ezrest azzal, hogy kínlódsz vele, mert ha leég valami drágább lesz... Nincs a közelben megbízható szerviz?
Hardveres gondnak tűnik, nem olyan egyszerű a hibás alkatrészt megtalálni, lehet kábel, csatlakozó, otthon meg gondolom nincs mindenből másik...[ Szerkesztve ]
-
Olajka02
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, amiben segítséget kérnék.
Hátha valaki találkozott már ilyennel, és tudja, hogy mi a jelenség gyökere, megoldása.Tegnap építettem be egy R9 290x Vapor x-et a gépembe.
Előtte egy R9 290-es Vapor x volt benne.Az új kártyával tegnap óta, random szerűen villan egyet-egyet a képernyő (inkább a képernyőn egy pici részén egy halvány csík), míg ki nem kapcsolom.
A moncsimon van hangszóró is, esetenként az is halkan a villanással együtt recseg egyet, de nem minden esetben.
Furmark és unigine alatt nem tapasztaltam ezt a problémát, általában ha a böngészőt használom, akkor jelentkezik, vagy ha a (észrevételem szerint) a kártyát nem, vagy minimálisan terhelem.Megnéztem az összes csatlakozást, megnyomogattam őket, felraktam többféle catalyst-ot (most a legújabb béta van fent 15.3 asszem).
Mi lehet ennek az oka?
Túlfeszelve van a kártya gyárilag, vagy pont határon mozog a táp teljesítménye (mondjuk ezt nem hiszem)?Rendkívül idegesítő.
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna a probléma megoldásában segíteni.Üdv: Olaj
-
misirulez
senior tag
Hello!
Vettem egy 4k felbontású monitort, de a vga-mon csak HDMI kimenet van. Melyik a legolcsóbb VGA amin van displayport? Illetve átalakítóval megoldható hogy a max felbontáson tudjam használni a monitort?
Üdv,
Misi -
Kube
senior tag
válasz Olajka02 #84791 üzenetére
Először nem értettem, de most látom hogy az "x" jelzés ott van az új kártyánál. Hát a 800-as Aurum táp elég kell, hogy legyen így én nem tápra gyanakodnék az is biztos. Őszintén szólva, én még ilyet nem igazán láttam így érdemben nem tudok mondani jó megoldást sem a problémára. Szerintem a jól bevált dolgot csináld, próbáld ki máshol is a kártyát. Vagy a régit is visszarakhatod egy kis tesztüzemre, hogy egyáltalán azzal ugyanúgy megy-e mint régen. De szerintem az új kártyát meg kéne nézned egy másik gépben, hogy ott mit produkál. Egyébként terhelés alatt vagy csak random csinálja?
No emotion, any more than a wave, can long retain its own individual form.
-
Olajka02
aktív tag
Szia!
A tápom nem 800-as, hanem 600W-os, de 80+gold minősítésű.
Úgy látom, hogy nem terhelt állapotban jelentkezik ez a képi hiba.
Ha nem lesz más alternatíva, akkor hét végére hazaviszem az új kártyát és tesztelem otthon.Köszi a hozzászólást.
Ha valakinek, van még más meglátása, tanácsa, azt is szívesen olvasom.
Üdv: Olaj
-
Ricardo128
senior tag
válasz philoxenia #84790 üzenetére
Van ismerős, akinél tudnám tesztelni a komponenseket, viszont eszembe jutott, hogy van az alaplapon hibavisszajelző led is. Legközelebbi vacakolásnál leolvasom, hogy mi a nyűge. Egyébként csak működnie kellene minden hardvernek, hogyha már órák óta üzemel a gép, nem? Mellesleg, a legutóbbi bekapcsolásánál egyből okés volt minden.
gölmétcsül ©
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest