Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz adamkaa777 #7150 üzenetére
Guild Wars 2? Van egyáltalán annál újabb?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Brian_GT
őstag
válasz adamkaa777 #7152 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy jobb a GW2-nél de less rá a Neverwinterre.
- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
válasz adamkaa777 #7154 üzenetére
Igen. El is feledkeztem róla.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Brian_GT
őstag
válasz adamkaa777 #7154 üzenetére
Igen, illetve hát azt nem mondom meg fejből, hogy nem béta e még..de ha az is tuti nyílt béta mert én is felraktam anno csak még nem volt időm nekiugrani de ment szépen stb.
Azt mondják a benne lévő küldetés készítővel elég minőségi darabokat tudnak csinálni felhasználók....szóval folyamatos a friss cucc benne. Meg folyamat nézik át a fejlesztők ezeket és osztályozzák, meg te is tudod.
Szóval a gagyikat el lehet kerülni majd.Meg persze maga a készítők is folyamatosan forrasztgatják.
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Battlefield 3, DeadSpace3, PayDay2 ezekben a játékokban elvan csúszva az egér mozgás.
Megmozdítom az egeret és legalább 1/4-1/2 másodperc mire megmozdul a játékban a "kurzor".
Hogyan tudnám megszüntetni? -
Brian_GT
őstag
válasz Mustármag #7157 üzenetére
hűűűhaaa... vannak problémák azért a világban
Bocsi, nem feléd szólt csak olyanokat lehet olvasni, informatika tud csodákat okozni bár a felhasználó se kivétel legtöbbször
Hát ilyen dologban én azt mondanám első körben, hogy akad a játékod... jó az fps szám???
Ha ott minden okés akkor nem vezeték nélküli egered van??? Mert akkor vagy gyenge az elem/beépített aksi vagy bedöglött a vevő.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Mustármag
őstag
-
Laci FULL HD
csendes tag
Itt az uj gépem. LenovoIdeaPad Y500-as i5,Windows 8, Külső DVD ÍRO/OLVASÓ 8 GB RAM,2x2 GB NIVIDIA GT 750 SLI,Full HD kijelzővel de mivel ez az első Game Laptopom és még játszani sem játszottam kicsit eléggé "béna" vagyok.Még a CRYSIS 2 sem tudttam még felinstalálni a gépbe : ( Valaki segitsen légyszi vagy itt vagy privátban : ( Köszönöm szépen előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
válasz Laci FULL HD #7164 üzenetére
Szia, eredeti a játék? Hol akadt el a telepítés?
Szerk: Gratula a géphez, igen komoly darab
[ Szerkesztve ]
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Laci FULL HD
csendes tag
válasz Gomez86 #7165 üzenetére
Óh,köszönöm a Gépem dicséretét.Meg vehettem volna az i7-es Y510-as konstrukciót is de nekem az már tulzás és ugy sem használnám ki azt az Erőmüvet : ) Ugyanis én idővel majd ugyis abba hagyom a játékozást,csak most egy kicsit élvezni akarom az életet,szórakozni,játszani : )
Neked milyen Gamer Vasad van?? Ne szégyeld ha kicsit gyengébb mint az enyém,nyugodttan megirhatod.Biztos mikor vetted abban az időben még JÓnak számitott.Az enyémet már most lenyomja a Y510-as : ) Az enyém már most elavult darab : )
Az egerem 6000 dip-es Gigabyte márkáju.Nagyon kényelmes és kékesen világit mint.Gyors mint a Kék Villám a filmben.Bár ön még biztos fiatal,igy nem tudja,h milyen filmről is irok : )
Ha valaki lépésről lépésre letudná irni nekem hogyan kell a CRYSIS 2 feltenni Laptopra külső DVD iró/olvasó-val hát megköszönném.Vagy küldene amolyan oktató videó linket.Hugom kint van Angliában csak két hét mulva ér haza,ő jártasabb kicsit ilyenekben.
De két hétig nem várhat mégsem az univerzum,ki fogja addig megmenteni.Addig sok gonosz földönkivülit és sok bolygót szeretnék addig leigázni : )
Igen eredeti CD-ROM.A Westen Cityben vettem Média Mark-ban.
Az utolsó dolog amit csináltam a kibontás.De talán többször végig mentem ezen igy már 4x is rajta van a játék a gépemen,gondolom én,bár ez a szabad memóriában nem is látszik,de a Windows 8 csempéin 4 csempén ott a CRYSIS 2 : )[ Szerkesztve ]
-
Brian_GT
őstag
válasz Laci FULL HD #7166 üzenetére
Rob Scheider ... Kék Villám...jó kis film volt az.. én 26 vagyok szóval én még szép korban születtem tudom mik az igazi klasszikusok
-
FehérHolló
veterán
Az Amnesia - Machine for pigs valóban ennyire rossz lett, vagy csak nem a megfelelő helyeken olvasok róla?
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Mustármag
őstag
Friss rendszer került fel, de a PayDay2-ben maradt a csúszás.
Azért nem írtam, mert nem enyém a gép és én is lassan kapom az információt.(#7161) genndy : Köszi, elmentetem a linket, csak egyikünk se túl jó angolból így kell várni egy 3. személyt aki kibogozza nekünk.
(#7162) Brian_GT : Mondtam próbálja ki másik egérrel de, még nem kapott kölcsön egeret.
Mouse acceleration-ra találtunk youtube videót beállításhoz, de az se akar eredményt hozni
-
adamkaa777
senior tag
-
Gomez86
őstag
válasz Laci FULL HD #7166 üzenetére
Nekem PC-m van így nehezebb az összehasonlítás, de kattints a neveme és ott van minden a cuccok alatt. Jenleg én az Eyefinity-re mentem rá, így 1-2 másik fejlesztést elhalasztottam emiatt.
Mi történik akkor amikor a Crysis csempére kattintasz? Vannak mindenféle leírások, de elvileg csak annyit kell tenned hogy beteszed a lemezt, és feljön az auto-run. aztán csak next-next-next.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
800.henrik
senior tag
Sziasztok!
Most a Dirt 2 nem indul el, a Games for windows live telepítve van... Windows 8
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
VoidXs
nagyúr
válasz 800.henrik #7174 üzenetére
Bővebben mi a hiba? Gondolok itt olyasmire, mint ami nálam volt, hogy elindítom, de nem indul, feladatkezelőben feltűnik 2 másodpercre és pápá.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz 800.henrik #7176 üzenetére
Már számolom, te vagy a hatodik, akinek a Windows 7 egyik bugos .NET frissítése a baja. Csak újratelepítés segíthet.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
D5
aktív tag
Sziasztok!
Manapság mindegyik játékban elérhető a Dolby Digial Live, vagy a DTS connect 5.1? -
Brian_GT
őstag
ÁÁÁá sajnos örülök ha normális 5.1et találok. Jó azért most megjelentek mind tudják az 5.1et már...de kicsit régebbi játékokban ha van is annyira gyér az 5.1es kódolás, hogy pffff.
Úgy vettem észre ez is olyan, mint filmeknél...ami valami igényes sztár film ott nagyon figyelnek erre is, de ami gyenguska stb és nem kap majd akkora hype-ot azon nincs olyan jó.- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Brian_GT
őstag
válasz Laci FULL HD #7184 üzenetére
Hát gyakorlatilag igen...ahogy ő is írta csak next-next...tovább-tovább ha úgy tetszik...mert itt azt tudnád beállítani, hogy hova telepítsd meg akarsz e ikont az asztalra stb...legrosszabb esetben alap helyre telepíted meg felrak mindent...mármint frissít directx meg minden ami kell a játéknak, de talán te esetedben aki annyira nem ért hozzá nem is gond ez. Szóval igen elvileg lefut a telepítő és utána már alapból az ikonnal az asztalon...vagy ha nem váltottad át a windows 8at régi asztali megoldásra akkor igen csempére katt és indulnia kell.
Azt gyanítom, hogy mint írtad mivel annyira nem mozogsz benne otthon, mármint témát tekintve...hiányozhatnak a gépedről dolgok ami a normális működéshez/játékok megfelelő futtatásához kellene.
Vagy azért van valaki aki neked első körben vásárláskor rendesen felrakott mindent???- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
Laci FULL HD
csendes tag
válasz Brian_GT #7185 üzenetére
Köszönöm szépen,hogy írtál!
"Azt gyanítom, hogy mint írtad mivel annyira nem mozogsz benne otthon, mármint témát tekintve...hiányozhatnak a gépedről dolgok ami a normális működéshez/játékok megfelelő futtatásához kellene.
Vagy azért van valaki aki neked első körben vásárláskor rendesen felrakott mindent???"Huha...most kjicsit megijesztettél.De hát mi kellhet még?! Jaj nekem.Én azthittem,hogy elég a játék gamer laptop és a játék CD-ROM a külső DVD író/olvasóba.Fenébe ... mi lesz így velem.
Sajnos most igen ídőm sincs eléggé össze jöttek a sok munkák,elvagyok havazva -
addikt
válasz Laci FULL HD #7186 üzenetére
Nem kell izgulni. Ami kell a játéknak, azt föl is teszi magának a telepítésnél.
Ha meg mégse, és hibát dob, akkor beírod ide és segítünk. Csak legyen meg a pontos hibaüzenet, mert a "valamit kiír és nem indul" az kevés infó.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Brian_GT
őstag
válasz Laci FULL HD #7186 üzenetére
Nem akartalak megijeszteni Elvben ahogy írták előttem, ami kell a játéknak felrakja...vagy ha nem prüszköl érte erőteljesen...csak úgymond aki ért hozzá és telepíti magát a rendszert újra, az egy járt utat követ amit a saját szája íze szerint készít el...programokra és kiegészítő dolgokra gondolok, ami a pc használatát komfortosabbá és használhatóbbá teszi.
De ebbe most így ne menjünk akkor bele- Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Adódott egy kis problémám a Spec Ops The Line nevű játékkal.
Chapter 7-nél járok ha jól emlékszem (az után kicsivel, amikor a villanyoszlopokra emberek vannak fellógatva).
Eddig minden hibátlanul ment, szépen futott a játék. Ma délelőtt is játszottam vele. Semmi baj nem volt.
Erre ma délután amikor elindítottam, már a menüben a zászló is szaggatva lobogott, az egér is szaggatott.
Elindítottam azért a kampányt, de ott is nagyon szaggatott minden.
Újraindítottam a gépet. A probléma ugyanúgy fennált
Letöröltem a játékot, újratelepítettem, visszaraktam a mentést, de most is ugyanúgy szaggat. Mi lehet a probléma? Más játékban nem érzek változást :/
A rendszerben sem történt változás.#KeepFightingMichael
-
-
DEV_NULL
őstag
válasz Wizard of Oz #7190 üzenetére
szuper
-
DEV_NULL
őstag
válasz 800.henrik #7193 üzenetére
Games for Windows Live-val lehet valami para.
-
Anonymus X
tag
válasz 800.henrik #7193 üzenetére
Javasolt mindig letölteni a legfrissebbet a Microsoft weboldaláról, nem pedig a játékok mellé adottat használni. Win8, ha jól látom? Ha igen, az is bekavarhat, mert nem mai játékok.
[ Szerkesztve ]
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
veresmester
csendes tag
Hali!
Olyan gondom van, hogy elég szépen laggzik a FIFA 13!
Konfig:
Asrock 970 Pro3 R 2.0 - alaplap
ATI Radeon HD 7790 - videokari
AMD FX 4100 3,6 GHz - proci
8 GB Kingstone 1866 MHz (Dual Channel) - ramDriverek legfrisebbek.
Valakinek esetleg valami ötlet? (UEFI beállítás, ilyesmi)
Előre is köszi! -
800.henrik
senior tag
válasz Anonymus X #7195 üzenetére
Win 8,és a legfrissebb gfwl
A processzor füsttel működik. Ha kijön belőle a füst, nem működik tovább....
-
Brian_GT
őstag
válasz veresmester #7196 üzenetére
Mivel a géped megfelelő hozzá, én a szokásos driver gondra tippelnék ami mostanság mindig vagy az nvidia-nál vagy az ati-nál akad. Próbáld meg, hogy feldobsz egy pár verzióval előző drivert...nem tudom milyen és hol tart az ati driverek szintjén én nvidiát használok. Ha van valami verziószéria most akkor egyel régebbit próbálj meg. Arra gondolok, hogy pl nvidia 320as driverek... helyett pl 31x..driverek.
-
törölt tag
válasz 800.henrik #7197 üzenetére
És még mindig warez verzióval próbálkozol gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest