Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
helló
egy böngészős játékot keresek, egyelőre műfajfüggetlen az ügy bár az mmo és az építgetés nem igazán az esetem
regisztrálós valami, ergo több gépről mehet
infóóra, két dota meccs között vagy épp kényszer fb beszélgetések alá
ha meccsek vannak benne akkor legvégső esetben max 20p
online multiplayer pvp
nem tudom, létezik-e ilyen
no bigpoint, no pay-to-winBagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
VoidXs
nagyúr
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
alpihun
senior tag
Mentve és mentve. Kösz és kösz.
Valami nem fps?Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
törölt tag
Nekem is jöhetne jó stratégia
-
alpihun
senior tag
válasz FehérHolló #7506 üzenetére
igazából valami pörgősebb mobára vágyom
tehát meccsek meg minden, de meccsen kívül is fejlődsz
és böngészőakár ilyen awesomenauts-féleség is
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Segítség kéne nekem, ugyanis nem tudom elindítani a GTA 4-et!
Most telepítettem fel, utána lefrissítettem ( 1.7 ), majd indítanám, de az indításkor feljövő Launcher ablakban be kéne jelentkezni a Social clubba. Ide hiába írom be a jelszót, nem tud csatlakozni. A böngészőben megnyitva a social clubbos honlapot, gond nélkül be tudok lépni, de a játék nem tud csatlakozni. Megnéztem a tűzfal beállításait, ott engedélyezve van neki a hálózat elérése, mi lehet a baj?
A Launcher azt írja, hogy offline játékhoz nem kell bejelentkeznem, de hiába kattintok az offline play-re nem történik semmi, csak bezáródik a bejelentkező ablak és kész. -
Nxn908xxx
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy milyen játékok vannak már 8 szálra optimalizálva? kettőt tudok: ACBF, BF4.
Ezen kívül tudtok még olyanokat amik képesek kihasználni a 8 szálat? -
DeFranco
nagyúr
válasz #65675776 #7514 üzenetére
Tudnál erről írni egy kicsit bővebben? Úgy emlékszem, hogy minden rendben ment ott is, meg is győztem azt hiszem, amikor jöttek fel az alfa-béta-omega jelzések (az előlegről) és itt is próbáltam minden módon... még egy nagy fegyvert is eldobtam, hátha az a gondja, hogy nincs hely az inventorymban.
Neten sem találtam semmi jelet arra, hogy van ilyen kimenetel, amikor csak a "megtartom" opció választható, főleg, hogy nem ez a legjobb döntés, hanem az, ha átadom...
[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy van-e olyan program ami mindig kiirja az időt? Most arra gondolok hogyha játékba vagyok és ott kiirja, hogy ne keljen mindig lemenni tálcára.
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
törölt tag
válasz DeFranco #7515 üzenetére
Mint említettem régen volt. Szterintem mentésem sincs akkorról. Social Enhancer-t meg nem is fejlesztettem ki. De az achit tudom, hogy megadta érte, ergo a quest meg lett oldva. Ha esetleg valami modot raktál a crossbow-ra, akkor nem fogod tudni átadni.
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
-
energy4ever
addikt
Melyik jatekokban van beepitetett benchmark?
VGA-s teszthez kellene, parat tudtok ajanlani?
Amikrol en tudok, hogy van bennuk benchmark: Dirt 3, GTA IV, Tomb Raider 2013, Metro Last Light.Koszi elore is!
-
JoolsNOS
veterán
válasz energy4ever #7519 üzenetére
Sleepeng dogs. Sniper elite. Resident evil 6. Lost Planet 2.Ami most éppen eszembe jut.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
addikt
Just Cause 2, Batman AC, és szerintem minden Crysisben is van.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
törölt tag
Quake3
-
batman91
őstag
Sniper Elite V2, Company Of Heroes, World In Conflict, Stalker Call Of Pripyat.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Milo629
aktív tag
Mafia 2
-
BMS
őstag
Sziasztok
Pc-re keresek kártyás játékokat amikkel lehet online játszani,úgy hogy a lapokat lehet gyűjteni is(inkább ilyen szörnyes yu-gi oh féle)
illetve melyik a legújabb pc-s yu-gi-oh-s rész?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Sziasztok.
2 vagy 3D-s mászkálós,pontgyűjtögetős játékot tudnátok mondani nekem,ami nem olyan bonyolult?
Super Mario,Adventure Island szerű játékok vannak manapság?Online köszönöm nem érdekel. -
-
-
-
Pityu89
senior tag
Üdv mindenkinek!
Mostanában nem nagyon játszottam, de most kedvet kaptam.
Kijött manapság olyan játék ami a 30as években játszódik? Mafia, L.A.Noire és hasonlót keresnék. Bármilyen stílusban, ami a század eleji kort varázsoljam a monitoromra?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Pityu89 #7535 üzenetére
Bioshock 1-2. Sci-fi de abszolút korabeli amerikai hangulatban ragadt világ.Bocs, mégsem, inkább '40-es '50-es
[ Szerkesztve ]
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz perge666 #7537 üzenetére
passz, nem tudom milyen példányod van... én csak eredeti játékkal játszom, ez is steames, ez szépen fut mindenféle macera nélkül, eszembe sem jutott kapcsolgatni a padot, nem szoktam, most kattintottam át egyszer, mert a crysis nem volt hajlandó ignorálni, hogy nekem padom van, és a hinteket nem a billentyűkkel írta ki, hanem a gamepad megfelelő gombjaival - pedig billentyűvel játszottam
ez mondjuk nem sokáig volt probléma, mert kb. a 2. fejezetnél untam el az életemet is a krízisben, így megy a kukába, kár volt megvenni, egyáltalán nem erre számítottam... újratermelődő ellenfelek ezen a szinten? na ne már...
-
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Ilyen CS GO-s problémáról tudtok valamit?
Tehát a gond az, hogy kiválasztok egy szervert betölti és kidob majd bezárja a CS-t, ha pedig arra megyek, hogy ő keressen egy szervert akkor pedig csak keres és sosem talál.
Miután bezárja bead a steam egy ablakot, hogy steam hiba és töröljem ki az appcache-t majd indítsam újra a gépet és a steamből megnyitva a játékot jó lesz. Jó is volt 5 percig aztán visszaállt.Mi ilyenkor a teendő? Töröljem le és töltsem & telepítsem újra?
.
-
Chabi
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Nagyon uj vagyok a gamek terén hiszen most kaptam egy laptop-ot. És az lenne a kérdésem hogy szerintetek viszi e a call of duty ghost-ot?
Dell Inspiron 15r 5537
Intel core i 7 1,8 ghz, 8GB DDR3L 1600 mhz, amd radeon 8850M (nem biztos h ilyen de 8xxx az tuti) 2GB. Nem tudom milyen paramétereket írjak még le, de szerintetek viszi?
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm.Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
Chabi
aktív tag
válasz FehérHolló #7545 üzenetére
Köszi.
Akkor gondolom a black flag- en sem kell aggódnom?Sony Xperia M4 aqua+ Dell Inspiron 15R 5537 Silver (FHD), Intel core i7-4500U 1,8 Ghz(2 Cores, 4M Cache, up to 3.00 GHz), 8 Gb DDR3, Amd Radeon HD8850M 2Gb, 1000 Gb Hdd (5400 rpm)
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest