Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Fallout, X-Com és Wasteland nem stratégia. Körökre osztott a harcrendszer, de ennyi.
Sid Meier's Civilization series, Heroes of Might and Magic series, Panzer General series, Age of Wonders series, Final Fantasy Tactics
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
mexel
veterán
Köszönöm, megnézem az ajánlottakat. A Civilization V--öt ajánlotta ismerősöm is. A többinek is utánaolvasok. Köszi!
-
default.
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan autóversenyzős, vagy roncsderby játékot, amiben és lehet fejleszteni az autót, esetleg van egy garázs és lehet hozzá alkatrészeket venni...
És nem futurisztikus, kitalált autókkal..
NFS-t ne mondjátok, azt ismeremOlyasmire gondolok, mint a Rally Trophy, csak legyen benne pénz, lehessen vásárolgatni..
Inkább ilyen régebbi stílusú autókkal ?...előre is köszönöm!
üdv
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Tudnátok nekem mondani olyan játékokat amiket egy gépen 2 személy is tud játszani, akár osztott képernyőn akár 2 monitoros. Lövöldözőst verekedőst kevéssé kedveljük inkább szuperhősős logikai stb..
-
addikt
válasz Black-core #8622 üzenetére
Lara Croft and the Guardian of Light, illetve bármelyik LEGO játék (Indy, Karib-tenger, Star Warsok, Batman, LotR, HP, van már millió).
meg ugye a szokásos link: http://www.co-optimus.com/system/4/pc.htmlCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
szami777
addikt
válasz Black-core #8624 üzenetére
Lego Marvel Super Heroes
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
default.
őstag
Köszönöm mindenkinek!
Még egy kérdés:Roncsderby ?
(régen a Destruction Derby-kel játszottam, de azóta nem találok hasonlót)
-
salmiakki
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy olyan 1 éve le torrenteztem a GRID 2-t és elég sokáig elvittem. Na akkor még nem voltam ilyen nagy játékvásárlós korszakomban mint most, szóval csak most jutottam oda, hogy eredeti példányra tegyek szert. A tervem az volt, hogy ugyan onnan folytatom, csak most már a Steames verziót, viszont amikor bemásolom a mentéseket azt írja a játék, hogy "Save data corrupt"
Előre is köszönöm a segítséget!
-
westcoastog
veterán
Ide írok az óhajommal, mást nem találtam, meg nem írok bejegyzést emiatt.
Ajánlanátok nekem játékokat miket nem unok el egyhamar?
Jelenleg csak a bf3-al játszok multiban, de az sem megy mindig, így kéne valami single player játék is.
Fent van a skyrim már december óta, mióta megvettem, de annyira unom hogy 5 percet nem vagyok képes játszani vele.
Új játékokkal kapcsolatban már nem vagyok képben, fingom nincs minek kezdhetnék neki.
Valami pörgős haladós kéne most, amit nem unok el 5 perc alatt.
Legutoljára a dead space 2-t és a batman arkham city-t vittem végig. -
Cheesus
senior tag
válasz westcoastog #8632 üzenetére
Nekem most a Dead Rising 3 a bejövős
De ezt is embere válogatja, mert ha úgy van nagyon monotonná tud válni.https://www.twitch.tv/csehla
-
-
Cheesus
senior tag
válasz westcoastog #8634 üzenetére
Ha már Batman akkor Arkham Origins? Ill igaz hogy nem hosszú, de a Valiant Hearts: The Great War se rossz.
https://www.twitch.tv/csehla
-
sptkyle
senior tag
válasz westcoastog #8636 üzenetére
Bizony, màr rég ota... Lassan az Arkham Knight jön...
Esetleg ha nem toltad még végig, akkor az Arkham Asylum is lehet hogy tetszene...Bàr sokkal inkàbb fantasy, külső nézetes akciojàtékbol nekem a Darksiders 1-2 (bàr nem mai jàtékok) még mindig favorit.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
válasz westcoastog #8632 üzenetére
Az ultimate single player, pörgős, haladós játék:
2 licence-szel lehet coopban is játszani.
Amúgy... Borderlands 2? Most jön az új rész.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sptkyle
senior tag
Baaaaz. (megint)
Jaja tényleg. Borderland jóó.
@westcoastog:
Ha meg mégsem csak single player kellene, akkor a Defiance és a Dizzel játékokat is megnézheted. (én is ezeket próbálgatom most) Előbbi kicsit Borderlands-os beütésű, utóbbi engem a Gears of War-ra emlékeztetett.
Mindkettő ingyenes."Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
CJ4567
nagyúr
Üdv,
Az a probélma áll fent a Call of Duty Black Opsban, hogy kilépés után a pályát előröl kell mindig kezdenem, pedig több checkpointon is átmentem.
Másik probléma: a The Defector küldetésnél amikor el kell vennem a rádiót, befagy a játék, miért? A játékon minden javítás fent van.No Sana No Life
-
ph2012
senior tag
Sziasztok!
A Microsoft kártyajátékaiban van egy FreeCell játék aminek a szabályait még nem értettem meg. Ennél a helyzetnél mit kell csinálni: [link]? A fekete 6-tos csomagot amit bekarikáztam miért nem tudom rátenni a 7-esre? A 7-es mögött is sorban vannak a kártyák.
Köszi a választ!
-
a000
őstag
sziasztok!
Meg tudja valaki mondani annak a játéknak a nevét, ami egy autós játék, le kell tölteni aztán olnine lehet szervereken játszani egymás ellen, és az nyer aki a pályát a legjobb idővel futja. Ilyen fura pályák voltak, forma 1-es autóhoz hasonló autókkal.
-
a000
őstag
Azaz köszi mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest