Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
-
CtiveR
tag
Hali!
Most napokba ütötte fel a fejem PewDiePie videója amiben a Nintendo 64-es marioval multiznak. Brutál jó lehet ez multiba így haverommal szeretnénk játszani de valahogy ez itt el is akad. Addig eljutottam, hogy egy emulátor kell hozzá ami ebbe a videóba szerepel, melyet letöltöttem és nem volt benne a multiplayeres rom. Semmi nem volt benne és már csak a rom hiányozna Kerestem google-be de nem nagyon bízom azokba az oldalakba és így hozzátok fordulok, hogy valaki esetleg tudna dobni egy megbízható linket vagy valamit esetleg?Aláírás.
-
Kalos7
tag
Honnét lehet letölteni a passianst dekete özvegy meg az efféle játékokat?
-
nonsen5e
addikt
Üdv!
Milyen játékokat (ingyenes pref, de ha jó akár más is érdekel, műfaj első közelítésben lehet bármi) tudtok ajánlani linuxra (lubuntu)-ra aminek effektíve 0 gépigénye van (1 magos atom, 1gb ram + intel 945) és opengl 1.4-et támogat?
Wine alatt a Warcraft III-mal érdemes megpróbálkoznom, vagy esélytelen, hogy elvigye?D4: hunPH, nonsense#2596
-
flymi
addikt
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Samus
addikt
Ez melyik játék lehet? Egyszerűen nem értem a nevét. A felirat is CryEngine-ről beszél, de ez nem tűnik Crysis 3-nak
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
addikt
Nem csak Crysis készülhet CryEngine-el... ugyanolyan licenszelhető játékmotor mint pl. az Unreal Engine vagy a Source.
Szerintem nem is mondja a nevét. Talán a "Kingdom Come: Deliverance".[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
djadji
senior tag
Hello!
Azt szeretném megtudni,. hogy megoldható e, hogy két monitort hazsnálok. AZ egyiken megy egy 3D-s game, és közeb amíg tölt, várok, stb, átlépek a másik monitorra és megnézek egy cikket a böngészőben, elindítok egy videót, stb.
Most is meg tudom tenni, de amikor a böngészős képernyőn kattintok egyet, akkor a +D-t (bagy villogások közepette) leteszi tálcára, ami majdnem olyan mintha a WIN gombbal tenném ugyanezt egy monitorral.
CSak azt tudom megtenni, hogy a másodlagoson elindítok egy filmet, és az elsőn utána elindítom a +D programot. De ha már beletekerek a filmbe, a +D megy a tálcára ...
(Ha pl a 3D programban nincs is egér, nem is tudok egyik képernyőről a másikra váltani... pl CS)SZval meg lehet azt tenni, hogy egyszerre szimultán használom a +D játékot, és a második képernyőt?
(Az már csak extrém kérdés: Két monitor, multitask WIN. AKkor lehetne a 2 monitoron 2 különböző 3D progit futattatni? mondjuk 2 VGA-val?)
http://djadji.fw.hu
-
szami777
addikt
válasz Milo629 #9412 üzenetére
kb 5 évvel ezelőtt játszottam a grepolis nevű játékkal, ott se kellett várnom sokat, mondjuk ott egyszer 2 napig nem mentem fel, ki is nyírtak szépen.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Beerdrinker
tag
Volt annó a Gearhead Garage nevű autószerelős, árverezős játék. Tudtok ajánlani hozzá hasonló "mostani" játékot? Létezik ilyen?
"Where is Jessica Hyde?"
-
Samus
addikt
válasz Beerdrinker #9415 üzenetére
Car Mechanic Simulator talán hasonló.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
afrojack1
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mi volt a neve egy régi játéknak? Autós és lehetett tenger parton menni vele ami egy ugrató után a köves után voltál! Volt még benne föld út ugratóval! És egy ugratós pálya ami pár kanyar után egyenes, fel kellett gyórsulni egy nagy kipufogós kocsival, nitro meg lángcsóva, és egy hatalmas ugratóra kellett menni! És minnél nagyobbat ugratni! Mérték a távolságot!
Nagyon régi játék már asszem 2005-2007-be volt! És enyhén low grafika... Nagyon jó játék volt!SC: Herczku_Death
-
afrojack1
senior tag
válasz jonnyjoker01 #9419 üzenetére
Hátulról nézed az autót! De nem az! Nem törik benne az autó! Valami beach racing vagy valami ilyesmi a neve! (Nem monster truck-os)
SC: Herczku_Death
-
Ricardo128
senior tag
Üdv mindenkinek!
Én 3 régi játékot keresek, körülbelül a 2000-res évekből.
#1: Tankokkal kellett versenyezni, ha jól tudom hátul nézetes volt, nem lehetett benne lőni, csak menni. Ha jól emlékszem 3D-s volt. Volt benne egy kék tank is, az nagyon tetszett.#2: Monster truckokkal kellett versenyezni. A pálya szinte mindenhol sík volt, volt néhány elhelyezett épület és ennyi.
#3: Az utolsó ami a memóriámba égett, egy motoros játék volt. Tölcsérekbe kellett menni, elég furcsa utakon, volt ahol fejjel-lefelé haladt a járgány.
Igazából elég kevés esélyt látok rá, hogy ezeket valaha előkerítem, de próba-cseresznye.
Előre is köszönöm!gölmétcsül ©
-
jonnyjoker01
veterán
-
addikt
válasz jonnyjoker01 #9423 üzenetére
Nem valószínű, az nem volt sík (volt domb, hegy még víz is) és nem voltak épületek. Ráadásul azokat a poligon autókat nem nevezném monster truckoknak
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
sptkyle
senior tag
válasz Ricardo128 #9422 üzenetére
#1 : Tank Racer? [link]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Samus
addikt
válasz Ricardo128 #9422 üzenetére
#3: Elasto Mania?
-
zsolt1225
aktív tag
Ismerte valaki a larkinor nevű játékot? Ahhoz hasonlót keresnék.
Vagy. Melyik az a játék amivel a legtöbben játszanak manapság, ilyen ikariam, shakes&fidget szerű játékokra gondolok. -
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok! FOTONICA-hoz hasonló játékot keresek (mirrors edge szerű csak őrülten gyors)
Üdv. Johnny
-
Heavyrain
őstag
válasz jonnyjoker01 #9430 üzenetére
Igaz ezek közül mindegyik 2D-s, viszont nagyon jók:
-Mirrors Edge 2D (Ez elméletileg hivatalos EA-s játék,csak a weboldalukon már nem érhető el)
-BIT.TRIP RUNNER
-BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
válasz jonnyjoker01 #9430 üzenetére
2D-sből nekem a Vector tetszett. (bár nem kimondottan stílusom)
Mirrors Edge-hez hasonló még a Dying Light, de azt gondolom nem kell bemutatni... meg nem olyan pörgős mint a Fotonica.
Illetve a Velocibox-ra nézz rá... az szerintem tetszene...
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Ricardo128
senior tag
válasz sptkyle #9425 üzenetére
Tank racer! Ez mekkora volt, legalábbis számomra. Köszönöm szépen
(#9423) jonnyjoker01: Sajnos nem az, de ezt még unokatesómnál játszottam annak idején, szóval lehet ő tudni fogja rá a választ.
(#9426) Samus: Elasto Mania az csak később jutott el hozzám, de azzal is van néhány jó élményem. Nem tudom már leírni a motoros játékot, csak foszlányok ugranak be, de az is 3D-s volt már.
Köszönöm a választ mindnyájatoknak!
gölmétcsül ©
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy régi személyes kedvencet, de sajnos már nem jut eszembe a neve.
- Két rész is készült belőle
- Magyarították is anno (hang és feliratok)Kísértetiesen hasonlít a Settlers sorozatra, azzal a különbséggel, hogy a menedzselt városlakók számára kajáldát is építeni kellett, ahol kenyeret, sört, halat és kolbászt fogyasztottak, csak ezek megléte mellett voltak hajlandóak dolgozni.
Sajnos akárhogy keresgélem.....a google nem a barátom.
Hátha valaki játszott vele és eszébe jut.
Köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Kerestem neten, de nem találtam róla infot.
Melyik Need for Speed-ben volt a Peugeot 206? -
flymi
addikt
Üdv!
Érdekelne egy játék amit Originen keresztül vásárolnék bankkártyával.
Valaki csinált már ilyent? Az Expiration rovatban mit kéne beállítani? Azt vágom, hogy lejáratot jelent, de miét? Ez nem tiszta még...
Előre is kösz a segítséget!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
flymi
addikt
Ja, hogy a kártyáé! Bakker...
A first name a kereszt vagy a vezeték név? Mivel angolék (f)ordítva írják ugye...
Ojróba adja a vételárat, de mikor leemeli pénzt, ami forintban van, azt hogy váltja át? Bocs a láma kérdésekért, de még nem vettem játékot így...
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Kölökpálinka
csendes tag
Hello!
Néhány évvel lemaradtam játékok terén, tudnátok ajánlani viszonylag újakat? Minden stílus érdekel. A gép amire telepíteném őket megtalálható az adatlapomon. Far Cry 3/4-et és a Grand Theft Auto IV-et már kijátszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest