Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz SyMbioTe #9599 üzenetére
Lehet nem ártana letiltani az energiagazdálkodást amikor játszol. Régebbi játékoknál előfordul (UT motorosok kb mindegyike ilyen pl), hogy mikor elindul a játék még nem állt át a proci maximum órajelre, így a játék nem a valódi üzemi frekvenciát határozza meg, nem ahhoz állítja be magát.
-
Ármester
válasz #65675776 #9601 üzenetére
V-sync beállítást nem találtam, energiagazdálkodást teljesen kikapcsoltam, nem segített , de a gép hálózatról megy, mert nincsen akkuja. Ez lehet gond vagy nem probléma?
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
sptkyle
senior tag
válasz SyMbioTe #9602 üzenetére
Nem a régi "Régi játék újabb hardveren" kérdéskör reinkarnációja ez? (nem néztem utána sem a játéknak, sem a hardvernek.. sorry)
Ha így van, CPUKiller appot ajánlották régebben, vagy a DOSBox-ban való futtatást, ha nincs VSync.
[link]"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Ármester
válasz sptkyle #9603 üzenetére
Nem tudom, hogy ez a kérdéskör volt e, de a CPU killer bejött
Sikerült élvezhetővé varázsolni ezt a jó kis game-t
Mégegyszer köszi, Kyle„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Sirandrish
legenda
Heyho!
Mostanában nagy divat lett a Survival játék, és be kell vallanom engem is magával ragad. Több ilyen produktumot is vettünk haverral és szeretjük is őket, csak sajna ezek java early access ami sajnos a másik nagy divat mostanában. Nah de nem is ez a lényeg. Csak érdekelne hogy ki találkozott már igazán jó survival játékkal is mi volt az? A lényeg hogy COOP lehetőség legyen benne. Hogy a játék, dinós, zombis, ufós, vagy milyen az nem érdekel.
A steam listáját már vagy 30szor átböngésztem szóval sanszos hogy sok új címet nem fogok kapni, nah de hátha elkerülte valami a figyelmemet...talán elbújt valahol valami kis gyöngyszemSzerk: néhány példa hogy körülbelül mikre gondolok.
-Dont Starve
-Ark
-Forest (ez sajnos multiban játszhatatlan a gépemen...singlebe tökéletes..érthetetlen)De pl 3D-s Tower Defense is érdekelhet mint pl
-Orcs Must Die
-Dungeon DefenderSzintén COOP követelményekkel.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
válasz Sirandrish #9605 üzenetére
3d-s td:
Sanctum 1-2
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sirandrish
legenda
-
jonnyjoker01
veterán
Vagy esetleg az ebben az évben megjelenő No Man's Sky. Csak azt nem tudom hogy lehet e multiban nyomni.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Sirandrish
legenda
válasz jonnyjoker01 #9608 üzenetére
Azt várom ezerrel. Bár sanszos hogy vagy PC tuning vagy PS4 vásárlás is kelleni fog hozzá
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
Sziasztok,
Nemreg lattam egy jatekot twitchen, de egyszeruen nem jut eszembe mi a cime.
Annyi remlik, hogy elegge sztori alapu, sok dontest kell hozni benne, egy fiatal csajszi szerepel benne, valami kolesz szerusegben maszkaltak a legtobbet s volt neki egy kekes haju baratnoje, aki ha jol emlekszem nagyobbreszt sapkaban maszkalt.
Emlekeim szerint ilyen tobb kisebb DLC szeru reszekben lehet vegigjatszani, mint a Games of Thrones meg Walking Dead jatekokat.
Valaki esetleg tudja ennyibol hogy mi lehetett? -
csoli31
aktív tag
Megvan, és nagyon jó játék.
[ Szerkesztve ]
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
De4d
őstag
Üdv.
Lenne egy kérdésem hátha itt több sikerrel járok.
Korábban volt egy olyan problémám a Bound by flame-el hogy pár perc után kilép egyszerűen a játék, és az asztalon találom magam, a játék már csak a háttérben fut, visszahozni nem lehet.(sajnos azóta is) Akciósan beszereztem ugyanennek a fejlesztő csapatnak egy korábbi játékát, az of orcs and man-t, és sajnos ennél a játéknál is ez jött elő. Van valakinek valami ötlete miért lehet ez, másnak aki ezekkel a játékokkal játszottak/játszanak, nem volt ilyen hiba? Eredeti steames ez is és a Bound by flame-em is. Valamiért nem szereti a gépem ezen fejlesztő gárda játékait.Minden jó, ha a vége jó!
-
Ver'alor
tag
Heló, nem találtam jobb topikot, úgyhogy ide tenném fel a kérdésemet.
Még régebben játszottam egy olyan 2d-s játékkal, amiben egy úrhajót kellett a képernyő alján oldalra mozgatni, és kilőni a fentről jövő űrhajókat. Azthiszem, magától lőtt, és a képernyő asszem bal felső sarkában ha kigyűlt 3 ugyan olyan szimbólum, akkor történt valami (már nem vagyok biztos benne, hogy mi, de talán erősebb lövés, vagy robbanás), ebből a szimbólumból több féle volt. A pályák egy galaxison sorakoztak oválisan kívülről befelé körözve, és asszem görög betűkről voltak elnevezve (alfa, béta, gamma, stb.).
Még annyi rémlik, hogy mintha a játék neve "a" betűvel kezdődött volna.[ Szerkesztve ]
May the 4th be with you!
-
shiftac
aktív tag
-
Ver'alor
tag
Dead rising 3
walking dead survival instinct
Turok
Az utóbbi kettőben asszem nincs multiMay the 4th be with you!
-
Ver'alor
tag
Heló, megpróbáltam feltelepíteni a starcraft kettőt, de nem sikerült. Rákattintok az update gombra, aztán kiírja, hogy whoops somethinh broke. Most mit tegyek? Tagnap vettem meg az eredeti játékot, battle.netre regeltem, az ellenőrzőkódot beírtem, el is fogadta. Nem tudom, mit kéne tennem
May the 4th be with you!
-
br.rak
őstag
Planescape: Torment
Két kérdés:-van e olyan mod ami full voice overt add a játéknak?
Ha esetleg nincs, van-e regény/novella/akármi, ami végigjátszás nélkül elmeséli részletesen a történetet? -
Grieves13
csendes tag
Most hogy jött frissítés a KotOR 2-höz meg HD felbontás meg öcsik, gondoltam újra felteszem és tolom vele kicsit. Viszont a magyarítást a jó égnek nem sikerül ráerőszakolnom... Nincs valakinek esetleg ötlete mit lehetne kezdeni vele?
- Grieves13 -
-
br.rak
őstag
válasz Grieves13 #9623 üzenetére
sg.hu-s fórumon írták (link)
"Steames KotOR 2:
Kísérleteztem kicsit, és sikerült lemagyarítani a steames modokkal együtt. A lényeg, hogy a steam külön kezeli a workshop elemeket olyannyira, hogy nem is a játék mappájába telepíti, hanem máshova. Egész pontosan így néz ki a modok elérése: Program Files (x86)\Steam\steamapps\workshop\content\208580 és ezen belül található egy 485537937 (Restored Content) és egy 485560877 (M4-78) nevű mappa. A dialog.tlk-t ide másoltam a Restored Content mappájába, majd a modok magyarítását szintén ezekbe telepítettem, magát az alapjáték mappáját pedig nem is piszkáltam és lám magyar lett." -
SPR1NGzje.
csendes tag
Halihó!
Valaki segítsen, ajánljon játékot, mert kezd az agyamra menni, hogy nem találok semmi élhetőt! Autós ki van zárva, akció/kaland/logikai/stratégiai érdekelne. Esetleg RPG... esetleg....
TPS buzi vagyok, de FPS játékokkal is szívesen játszok, persze az elcsépelt COD sorozaton rég túl vagyok.
A Splinter Cell sorozat a szívem csücske, szeretem még a Max Paynet is. Deus Ex sorozat kitolva. Az Amnesia: The Dark Descend története nagyon bejött, olyan játékot keresnék, aminek van érdekes, és jól összerakott sztorija is!Épp folyamatban van a Skyrim kihúzása, amellé kellene levezetésképp valami kis játékocska!
Valaki tud valami jót? Jó storyline, FPS, vagy TPS az mindegy.
(Lehetőleg ne minecraft stílusú grafikája legyen, végre van egy fasza gépem, örülök, hogy a Skyrim is pörög highon :') )Köszi előre is a játékötleteket!
"...ez egy .50es rombolópuska elég szép visszarúgással..."
-
shiftac
aktív tag
válasz SPR1NGzje. #9626 üzenetére
Single vagy multiplayer inkább?
Far Cry 3,4, Metreo 2033 és Metro: Last Light, Sleeping Dogs, Battlefield 3,4 multiplayer, GTA5, Witcher 3, CS:GOSamsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
Alan Wake
Assassin's Creed sorozat
Batman Arkham sorozat
Binary Domain
Darksiders sorozat
Dead Space sorozat
Just Cause sorozat
Red Faction Guerilla és Armageddon
Lost Planet sorozat
Saints Row 2-3
Sleeping DogsMass Effect sorozat
STALKER sorozat
Two Worlds 1-2 (olyasmi, mint az Oblivion/Skyrim)
Witcher sorozat
Fallout 3 és New Vegas
Divinity 2[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
gmx9
aktív tag
Új Tomb Raiderek, LA Noire, Borderlands 1-2, Mass Effectek, Bioshock-széria, új Wolfeinstein-epizódok, Portal játékok, horrorból Outlast és Alien: Isolation, ha már az Amnesia bejött. A Metro-sorozat jut még hirtelen eszembe.
Nem FPS vagy TPS-ek, de jó sztorijuk, hangulatuk van: To the Moon, Walking Dead, Hotline Miami
[ Szerkesztve ]
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok tudnátok mondani pár nemrég megjelent vagy megjelenés előtt álló mmoprg-t ?
El. Psy. Congroo.
-
jonnyjoker01
veterán
-
Predator2
addikt
Helló
Több játékom is elszáll, hogy kevés a memória a gépemben (8GB).
Mit lehet ilyenkor tenni? Nem lenne elég 8GB ram a GTA5-nek?
Megy egy 5 percet aztán kifagy emiatt. Watch Dogs is ugyan ezt csinálta.
Win7 x64-et használok!THX
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
Nem piszkáltam ilyen beállítást, azt se tudom, hogy mi az.
A virtuális memória befolyásolhatja? SSD miatt lett korlátozva. [link]>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Cheesus
senior tag
Még múltkor PSP-s topicban feltettem ezt a kérdést, de azért itt is szerencsét próbálok.
Egy olyan PSP-s Dragon Ball-t keresek, ami sidescroll nézetű volt, tehát olyan 2D-s, mint a Mortal Kombatok, és nem olyan, mint a mostani ilyen össze-vissza repkedős DB-ok. Multizni biztos lehetett vele de az a vicc, hogy se youtube-on, se google képkeresővel nem találok róla semmit...Ha lesz esetleg válasz, előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
sptkyle
senior tag
válasz Cheesus #9639 üzenetére
Sejtettem, mert ez a DB rész kimondottan rosszra sikerült mindenki szerint, nem is lett népszerű. Viszont ez volt PSP-re az egyetlen kimondottan oldalnézetes game.. a többiben van azért mélység. (Bár a Shin Budokai-okban azért nem túl nagy)
De ha biztosan PSP-s rész volt, akkor ezek közül lesz valamelyik, mert nem volt több PSP-re kiadott rész.:-Dragon Ball Z: Shin Budokai
-Dragon Ball Z: Shin Budokai - Another Road
-Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
tzimash
őstag
Keresek egy játékot, 99/2000 környékéről. FPS, talán az első vh idejében játszódik a finn-orosz határon. A játék vége felé van egy zeppelines küldetés is. Valakinek nem ugrik be a címe? Nekem sajna nem.
-
Micsurin
nagyúr
Valami open world scifi actiont mondhatnátok köszi. (mmo-tól kezdve bármi )
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Sósperec
tag
válasz Micsurin #9644 üzenetére
Skyforge(mmo)
Esetleg ez? -
sptkyle
senior tag
válasz Micsurin #9644 üzenetére
Nem, nem fizetnek érte, hogy promozzam, csak jo lenne ha más is játszana vele innen rajtam kívül.
@Sósperec: Na erre viszont majd én is rálesek otthon. Köszi a tippet.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
Micsurin
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #9648 üzenetére
sptkyle : Mindkettő volt ,Defiance jó tetszett , de ez DLC dolog áh Meg a sorozat nagy rajongója vagyok , de köze sincs sajnos ahhoz Eleve nem mehetek se Omeccel , se Irathienttel
Skyforge egész jó , köszi , bár 10 perc alapján nehéz ítélni OLyan lenne a legjobb ami idézné azt az érzetett amikor 10 évesen az SW 3 bazi nagy Coruscant feletti csatát láttam De nincs olyan , nem találok , ami scifi , sok az űrhajó , sandbox nem tudom az elmúlt fél évben hány[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
sptkyle
senior tag
válasz Micsurin #9649 üzenetére
Jó kérdés.. nekem nem jött be mondjuk a sorozat, de a game küldetéses része sztem (és a hirek szerint is) kapcsolódik a sorozathoz. Nyilván saját karakterként éled meg, de elég sok, a sorozatban meghatározó karakter bukkan fel a játékban is... de tényleg nem tudom. Én csak 1-1.5 óra mészárkodásos kikapcsolódásra szoktam használni.
Mindenesetre most jön a Skyforge lefelé.. kiváncsi vagyok rá.
MÁS: Az egyik HA-s üzlet kapcsán beszélgettünk egy sort a vásárlóval az ARK nevű játékról... azóta néztem róla elég sok videót, streamet... nem tűnik rossznak, de nem tudom eldönteni, hogy megéri e az árát?!
Játszik itt vele valaki?"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs