Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Srácok nálunk van ilyen, hog Steam Kártya? (cs go-hoz mondta haverom)
Nem tudom mire jó ennyit mondott, hogy járjak utána itthon lehet-e kapni üzletekben.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
wjbhbdux
veterán
válasz anonymus89 #13754 üzenetére
Nálunk sajnos még nem kapható, legfeljebb külföldről importálva felárral láttam pár konzolos boltban régebben. Viszont digitálisan lehet egymásnak ajándékozni Steam feltöltést.
/s
-
-
Viktor77
titán
válasz SunMount3r #13756 üzenetére
Én régebbi játékokhoz a JoyToKey-t használom.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
wjbhbdux
veterán
válasz SunMount3r #13756 üzenetére
Steamen is lehet a beállítások közt részletes konfigurációt találni, ha felveszed a játékot non-steam játékként a bal alsó sarokban akkor indításkor ugyanúgy találhatsz mások által a felhőbe mentett controller konfigurációkat az egyes játékokhoz mint a Steamesekhez.
/s
-
AkosAkos
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap óta két monitort használok az eddigi egy helyett és szeretném a kurzort mozgatni tudni a játék és a második monitor (pl. böngésző) között. Ezt azonban még borderless windowed, de még windowed módban sem(!) engedi a gép. Miért? Hogyan tudnám megoldani?
VGA: RTX 2060 SUPERKöszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
válasz AkosAkos #13760 üzenetére
Nem minden játékban működik, nem tudsz ezzel mit kezdeni. Egyébként pl pont a Doom féle játékoknál jobb is, ha nem, mert játék közben elhagyhatja a kurzor a játék ablakát, és a lövöldözés közben elég gáz tud lenni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
OutcasT24
újonc
Üdv. FPS szám nagy esését mi okozhatja megfelelő konfig esetén?
-
wrongduke
aktív tag
válasz OutcasT24 #13764 üzenetére
Szia!
Ennek 1001 oka lehet, íme a top 3:
- Rosszul optimalizált játék
- Háttérben futó alkalmazás(ok)
- Rossz grafikai beállítások (túl magas/részletes hiába a megfelelő konfig)Ha megmondod melyik játék talán többet is tudunk segíteni.
Nem tán Cyberpunk 2077?
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
wrongduke
aktív tag
-
OutcasT24
újonc
válasz wrongduke #13765 üzenetére
Nos Röviden az van hogy volt egy keretosszegem egy olcsobb gepre. Monitor nelkul vettem egy regi crt monitor van, szoval dsub-display port atalakitoval hasznalom a gepet 1-2 hetig . Wgy rx580 8gb/r3 2200g/8gb g skill 3000mhz ram. A game amiket probalom 1024x768/75hz(még leirni is ciki ) Gta 5 (40-60fps) , Wot (65-185 fps), kiakartam probalni a COD warzonet , de játszhatatlan.?? Nem is ertem, a gameplay videokban fhd-ba kompromiszumokkal ugyanez a specs megvan a 60 fps, pl a warzoneba, nekem.meg nem megy ilyen felbontason. Tudom a 8 gb ram.keves,lesz bovites, de kizart hogy plusz 8 gb ramtol megtaltosodna a gep, akar +40-50fps el. Tanacstalan vagyok
-
Ezekiel.
tag
válasz OutcasT24 #13767 üzenetére
Hasonló gépem van csak egy picit gyengébb procival és videókártyával. GTA V Full HD-ban nem a legalacsonyabbra véve kb. közép-magas beállitásokon bőven megvan a fix 60 fps (ha nincs lekorlátozva akkor lehet fölé is menne).
Tehát ne aggódj, szerintem valami más probléma lesz, bár nem tudom hogy micsoda de a nálam okosabbak majd leírják :D
ui: RAM helyett egy új monitor legyen a kövi beruházás szerintem. (Szerk.: Ja gondolom 1-2 hét múlva lesz)
[ Szerkesztve ]
-
t420s
aktív tag
üdv!
Az Its Winter nihil játékban tényleg SEMMIT se lehet csinálni?
Szóval kinyitom az ajtómat lemegyek a lépcsőházban az utcára és... és ennyi? semmit se lehet egybete csinálni? sehova se lehet benyitni hiába kopogok, nem lehet bemászni az erkélyekre sem (miért nem?) és még a horrortraktor se tud semmit? -
t420s
aktív tag
válasz FehérHolló #13771 üzenetére
ami érdekes: egymásra lehet tenni egy dobozt meg egy hokedlit és fel lehet rá ugrani. de
még ekkor sem lehet beugrani egy erkélyre, noha magasabban állok mint a korlát... khm érdekes.na és a rádió? a világ végét jelenti be? brother after sister.... stb...
-
SunMount3r
nagyúr
Nem tudom hírtelen hol kérdezzek rá, szóval akkor itt:
Van néha, hogy lefagy a játék, pontosabban a gép a játéktól. De egyikben sem vagyok teljesen biztos, mert ilyenkor fekete a képernyő, a gép semmire nem reagál, csak a winyó (SSD) műveletet látom a ház LED-jén, hogy az még van. Legutóbb ALT+F4, Win+D, CTRL+ALT+DEL és az ESC gombkombókra sem reagált, ki kellett kapcsolnom a be/kikapcs gombbal. Eddig csak HL2-vel csinálta, egyszer az Episode 1-ben, egyszer pedig az Amalgam Mod-ban. Win 10. Van ötlet rá mit lehetne ilyenkor még megpróbálni (megnyomni)?
Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
Van amúgy más gondom is, még mindig a Controller-el. A HL2 és a hivatalos folytatásokkal nem volt gond és a Transmission Mod-al sem, de az Amalgam-ben sehogy sem volt jó az XBOX 360 Controller-em, csak ha bekapcsoltam a Steam saját XBOX-os Controller támogatását, de így sem volt az igazi. A futást pl. nem lehetett csak a színes gombokra rakni, az analóg Stick-es irányítás érzékenységét pedig egyszerűen nem lehet rendesen beállítani.
De mondom tovább: megcsináltam ezt a Steam Launcher Mod-ot, hogy minél kevesebbet erőforrást egyen, erre most kiírja, hogy futtassam "Big Picture" módban, ha a legtöbbet akarom kihozni a Controller-emből. Ez mit akar jelenteni? Mert a Big Picture mód bekapcsolása után egyből 30%-ot kezdett el zabálni a CPU-ból a Stream.
-
Shaza
senior tag
Hello!
Próbálom elindítani a Ubisoftról a Hyper Scapet és ezt írja :Failed to launch game.(valami probléma van a Battleye-al )
Köszi!
-
grizlisandor
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, sajnos kicsit elmaradtak a AAA játékok az utóbbi 5-8 évben.
Az új CoD rész multija jelenleg ingyenes és nagyon tetszik, visszahozta a régi Cod2 időket, csak ez a sok játék közben extrák(mindenféle bombák, feloldott extra hülyeségek) nem tetszenek.
Létezik valami modern grafikás CoD2? -
addikt
válasz grizlisandor #13777 üzenetére
BATTALION 1944 pl., az kimondottan annak készült, de elég vegyes az értékelése, és kérdés mennyien játszanak még vele.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
attiati
veterán
Surviving Mars -al játszik valaki?
-
csemege86
tag
Mafia III telepítő a végén egy felugró ablakban ezt dobja: "ISDone dll error" és visszapörgeti az egész telepítést. Google-on azt találtam, hogy a virtuális memória/lapozófájl mérete nem elég nagy az adott meghajtón ahhoz, hogy a telepítőprogram ideiglenesen eltárolja az archivált fájlokat. Manuális megnöveltem, de a hiba maradt. Egyéb ötlet?
-
Golden9
addikt
válasz csemege86 #13787 üzenetére
Egy Orosz oldalon írják, hogy
"A játékcsomagolók gyakran használják a játékfájlok fogásának maximalizálása érdekében. Ezért az ISDone.dll hiba leggyakrabban a 8 GB-nál nagyobb játékok RePack-verzióiban található, ami viszont a torrenten keresztül oszlik meg."
"Ha nem akarja zavarni az ISDone.dll hiba megoldását, amikor az Unarc.dll visszaadja a hibakódot, vásárolja meg a játékot a Steam-en."
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
wrongduke
aktív tag
válasz OutcasT24 #13767 üzenetére
Szia!
Bocs, kicsit elvoltam
Win 10 kell, friss driverekkel (főleg VGA) és ezzel a géppel vedd feljebb a grafikát, ha minimumon használod még rosszabb. Érdemes ha van lehetőség a játékban állítsa be ami szerinte jó és onnan csúszkálni felfelé vagy kicsit lefelé. Sokszor ha ilyen árnyékos dolgokat kikapcsolgatsz megold sok problémát.
Arra tudok még gondolni ha elég a táp és az alaplap is rendben van akkor valami más progi kavar be, érdemes szétnézni mi fut játékkal együtt."A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
Cheesus
senior tag
Sziasztok :)
Játék ajánló ügyében járok itt, mert teljesen kifogytam az ötletekből. A 4 fős pc-s kis közösségünk kezdetben a R6 Siege-et tolta nagyon hosszú ideig, majd egy kis Titanfall 2 után atnyergeltunk a 2019-es Call of Duty részre, de most ismét váltás következne, csak nehéz megegyezni. A CoD BO: Cold War-t próbáltuk, de nemgyerebe, Overwatch és Valorant pedig szinte 100% H felejtős.
A "kritériumok":
-lehessen egy csapatban játszani
-mindenképp FPS
-lehetoleg legyen kompetitiv, de nem letszükségletÉn eddig az Insurgency: Sandstorm-ot illetve a SQUAD-ot javasoltam, de még nem igazán nyert hangszórót egyik se.
https://www.twitch.tv/csehla
-
wrongduke
aktív tag
válasz Cheesus #13791 üzenetére
Szia!
Én innen helyből rámondanám a Payday 2, Battlefield, SW Battlefront II, Borderlands játékokat, ezekben pont 4 a max 1 csapatra/osztagra/játékra. Talán még a Dying Light is megy 4 fő coop-ban de 2v2-ben tuti lehet.
Egyéb tippek itt: cooptimus
"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214
-
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok, keresek egy játékot.
Lehet már 10 éve is, hogy játszottam, de nem találom sehol és nincs meg a címe.
A történet az volt, hogy van egy tudós, aki feltalált egy időgépet és elrontotta a múltat, ami nem várt eredményeket hozott a jövőben.
A főszereplő dolga az, hogy a tudóssal karöltve visszamegy mindenfelé és próbálja rendbe tenni a dolgokat, ami koránt sem egyszerű.
Emlékszem pár részletre belőle, de ami biztos, az a legvége: Mikor minden küldetés teljesítve és elméletileg minden a helyén, a főhőssel visszatérünk a jelenbe és az amerikai zászló helyén egy női bikini lobog.Emlékszik erre még valaki?
Előre is köszönöm
But who is watching the guardians?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz wjbhbdux #13758 üzenetére
Most ezzel a mod-al szenvedek, nem lehet a játékon belül beállítani rendesen az analóg stick-eket az irányításra. Erre mi lehet a megoldás? Próbáltam a Steam saját Controller felülírását bekapcsolni hozzá, de úgy tűnik semmi hatása sincs. Vagy hogy kell ezt pontosan csinálni?
Köszi!
-
-
tasiadam
veterán
cod2ben letezik megoldas az uj vga/keves fps problemara? Regen a 8800GT tudott 333fps-t fixen. gtx260 meg osszeset. Gt620 125ot kb, az rx580am meg csak 250et (mind a 2 eleg eros a 333hoz) Ugy tudom h azert, mert szoftveresen kell visszabutulniuk a dx7-9-re.
Ezt jepenleg hogy oldjak meg? Tudtommal steamen vasarolhato a cod2.Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Gran Turismo szerű játékot keresek PC-re. Project Cars nem jó, az szerintem messze elmarad tőle. Pl. karrier módban egyből valami gokartos hülyeséggel kezdődik Gran Turismoban pedig licence-et kell szerezni a versenyzéshez, sokkal jobban felépített. Az autók viselkedése is realisztikusabb számomra, jobban érezni az autó "súlyát" (nem tudom másképp fogalmazni) sokkal inkább szimulátor érzés, jobban felépített a játékmenet is.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest