Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz Tamás 30 #24698 üzenetére
Az egy elég régi tipus és elég viseltes is a képek alapján-ráadásul még CF-kártyára ment ami ha nincs hozzá drága ritka és általában 2gb-nál nem nagyobbak.
a gép olyan mintha csak letörölték volna nagyjából a több éves port osztán majd lessz valamiLáttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Byk01
őstag
válasz Tamás 30 #24703 üzenetére
Az Oly csak akkor jöjjön képbe, ha hajtja az unokaöcséd, amíg megy, aztán vált egy másik rendszerre, ugyanis a 4/3 halott, nem kap fejlesztést, nincs rá semmi új.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Muerte68
addikt
válasz Tamás 30 #24703 üzenetére
ez se mai darab kisebb szenzorral 4/3-de ez megkíméltebbnek látszik+2 obival van ez is CF+xf-kártyás-de ehez van bőven kártya.Két hátránya van az egyik hogy nincs stabi benne,de ez a korai gépeknél amúgy se ért sokat a másik hogy halott rendszer.
De ha a két obi elég akár jó is lehet,nekem 510-es dupla kit-em volt lehet vele tanulniMrChris pár éve mikor az 510-eshez akartam kártyát nézni én is lehidaltam az árakon-ha van a géphez úgy még jó de venni nem éri meg
Byk01 40-ért még ha utána csak lerakja sem drága még az obikat el lehet adni valamiért de tényleg csak kezdésnek jó építeni nem lehet rá
Ráadásul a jobbik obikkal van azt még néha veszik is.[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
Muerte68
addikt
válasz Tamás 30 #24707 üzenetére
Ez se mai darab 11-éves tipus,de milyen kit obival fér bele a 40-be?Annyit talán megér tanulni,de utána ez is értéktelen lesz,max az obi ami tovább vihető.
philoxenia+1 csodákat ennyiből nem lehet,vagy régi vagy leharcolt gépet-talán a régi jobb állapotú jobb lehet,de elég kompromisszumos a dolog tudásilag.
[ Szerkesztve ]
Láttam egy fickót a kávézóban. Se mobil, se laptop. Csak ült ott és itta a kávéját. Mint egy pszichopata.... https://www.flickr.com/photos/128638150@N03/
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Tamás 30 #24713 üzenetére
Ha ötezret kibír már az alatt is rengeteget tanul.
Sok expo kétségtelen, de használt gépnél nincs garancia semmire. Tönkre mehet huszonezer exponál is az olcsóbb tükrösöknél meg semennyire nem becsülték előre az exposzámot. Tanulni viszont ez a típus a legalkalmasabb és pár ezresért beszerezhetők manuál obik, amik még inkább segíti a tanulást.
Az eladóval nem lehet kialkudni egy-két hónap garit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- HTC U11 - újra a szorítóban
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...