Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz daninet #7141 üzenetére
Továbbá, elveszett a fényképező elejéről az ellenző (ilyen letekerhetős patental volt megoldva, de nem az igazi). Letekeredett róla nyaraláson és elhagytuk. Honnan lehetne szerezni újat hozzá? Keresgéltem de nem nagyon találtam...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
cOxeR
Ármester
válasz daninet #15919 üzenetére
A dinamika már csak ilyen.
Eldöntöd, mi a fontos, a helyes témára mért expó, vagy az égbolt a téma rovására.
Vagy utómunkázol és a kettő közé lősz minimál fölé expózással, így a témát tudod felfelé húzni az eget meg vissza... vagy használsz átmenetes szűrőt, és az eged sem ég ki, de ez nem a képzből meglövöd és minden esetre működőképes történet. -
bb0t
senior tag
-
*Ropi*
félisten
-
fungeld
aktív tag
válasz daninet #18126 üzenetére
Én simán ráfókuszálok a csillagokra is 10x-es belenagyítással, manuálisan. Nem hiszem, hogy egy 40m-re lévő pöttyre nehezebb lenne. De ha csak ilyen kis távolságra kell akkor tudok neked linkelni 2000Ft-os csoda zseblámpát ebayről
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
bb0t
senior tag
válasz daninet #18126 üzenetére
manuális fókusz közben nagyíts bele, hogy jól be tudd lőni az élességet
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
copass
veterán
válasz daninet #28955 üzenetére
Lowepro Passport Sling III válltáska
6D+17-40, 70-200, vaku . lehet bővíteni egy cipzárral az oldalán, tehát ha nem kell extra hely akkor lehúzod és kicsi marad. fél kiló sincs a táska magában.
ha nagyon meg kell tömmni akkor még befér mellé egy 5Dm2 is, de akkor leszakad a vállad,hátad!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Dolce Gusto
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.