Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Xbox Series X|S
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz ph_5.5 #32162 üzenetére
Ügyfél kérdése, van aki Rolexet szeretne látni a kezemen, van akinek 100 forinttal olcsóbban kell minden is és fogalma sincs róla mi az a Profoto. Max. olvasta, hogy a Canikon jobb-e, de aki nagyon szőrözik és nem az átadott végeredmény érdekli, azzal meg nem kell foglalkozni mert később is csak a lófasz lesz belőle.
Bevihetem 1 órára a Pannóniába vagy bárhova, elkáprázódik, az a sales része, oszt majd megcsinálom amit ahogy. A konzervdobozost meg nyilván én is azért mutattam, mert a kajás blog kapcsán odahaza bőven ilyen kisipari követelményekről beszélünk.
Meg ha belegondolok, hogy mikor valami értelmes és nagyobb produkciók környékén mozgolódtam ott kb. üres raktárépületek lettek befogva, meg olyan stúdiók, mint pld. a Beton, akkor főleg passz. Ránézésre nem az az elkápráztatós történet.
-
tvamos
nagyúr
válasz ph_5.5 #32162 üzenetére
"Bloghoz, saját magának bőven elég a konyhaasztal színes papírokkal és pár olcsó videolámpával..."
Igen, de azert meg kell azokat is venni. Es lehetoleg nem a legolcsobbat, mert nagyon gazosak tudnak lenni a legolcsobb aliexpress-es cuccok. (Vettem parat mar.)
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest