Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz FireFox1996 #6885 üzenetére
A tükörbe integrált kamerával az egyik fő gondom a tükör helyzete. Ha többen használják a kocsit, akkor ugye máshogy áll a tükör, nem is beszélve az éjszakai lebuktatásról.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz FireFox1996 #6892 üzenetére
Arra, amikor le/fel (ki hogy szokta) billentem a tükröt a "másik" állásába, hogy ne vakítsanak a mögöttem autózók.
MaCS
-
TaaT
nagyúr
válasz FireFox1996 #6892 üzenetére
"Mi féle éjszakai lebuktatásra gondoltál?"
Give them hell Ukraine!
-
zeg74
aktív tag
válasz FireFox1996 #6898 üzenetére
Köszi a választ.
Amúgy ez van olyan jó mint az overmax hd 6.1?
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
TaaT
nagyúr
válasz FireFox1996 #7136 üzenetére
"Mert annyira fog melegedni a telefonod, hogy akár fel is robbanhat"
Azt mondjuk egy rendes telefon nem várja meg, a régi Huawei telóm nyáron autóban hagyva annyit írt ki hogy a kamera nem elérhető a magas hőmérséklet miatt, amúgy semmi baja nem lett.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
MPowerPH
félisten
válasz FireFox1996 #7136 üzenetére
Ez nem igaz. Nekem a navi is folyamat telorol megy, tehat huzza a mobilnetet is, a kjelzo maximum fenyeron mellette, kozben meg tolton van. Ez egy eleg durva igenybevetel, forro is szokott lenni, de ha az elmult 1 ev alatt nem robbant fel, akkor mar csak nem fog.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
hzsolee
őstag
válasz FireFox1996 #7145 üzenetére
Hát van egy-két ilyen "seggbenjáró", izmozó... (mondjuk nekünk suzukink van, azzal szemben mindenki meg akarja mutatni, pedig tolom neki . )
A feleségem szerint 2 hibám van. Az egyik, hogy nem figyelek rá, a másikra nem emlékszem... ( . )( . ) Nagyon difficult az élet... meg schwer..."
-
havri1
félisten
-
taboros
tag
válasz FireFox1996 #7896 üzenetére
Ha Mo-n akarod venni, akkor nem vitatkozok. De én a Gearbesten vettem, promokóddal 80 USD-ért az A119 GPS-es változatát. A héten jött meg. No vám, no ÁFA. Az azért szvsz jobb ár/tudás szempontjából. Nagyobb video felbontás, GPS, proci, stb. Rövidesen lesz hozzá CPL is.
-
taboros
tag
válasz FireFox1996 #7908 üzenetére
Ezen a gari kérdésen el lehetne vitatkozni. De nem teszem, mert off topik.
-
sambenez
Topikgazda
válasz FireFox1996 #8797 üzenetére
Nem a legoptimálisabb helyen van ez a kamera.
-
félisten
válasz FireFox1996 #9419 üzenetére
Mire kevés???
MaCS
-
MPowerPH
félisten
válasz FireFox1996 #9419 üzenetére
Mire keves? Rohadtul nem szamit... A mostanim az FHD-t tud 60FPS -el. Az elotte levo DOD -om meg csak 30-al, megis eg es fold a kepminosegbeli kulonbseg.
Don't Tread On Me
-
AndrewBlase
senior tag
válasz FireFox1996 #9423 üzenetére
Ezek a(z olcsóbb) kamerák hiába "tudnak" 60 fps-t, (pl az A118C), sokkal szarabb a felvétel, mint ha 30fps FHD-ban lenne rögzítve. Ez utóbbinál a legtöbb esetben tisztán olvasható a rendszám, míg az előbbi beállításnál egyáltalán nem olvasható.
A telefon kamerája egy más kategória, nem kellene idekeverni.Miért mindig én???
-
félisten
válasz FireFox1996 #9423 üzenetére
Ahogy AndrewBlase mondta: ez a Sony telefon fejlettebb képfeldolgozó rendszere miatt van, nem a 60 fps miatt. A 60 fps több képet eredményez, de jobbakat semmiképpen.
MaCS
[ Szerkesztve ]
-
piocasember
tag
válasz FireFox1996 #10235 üzenetére
Igen, pont ez volt a kérdésem lényege, csak valószínűleg rosszul fogalmaztam, hogy szabad-e ilyet venni, mert eléggé kecsegtető, hogy nem kell a töltésre állandóan figyelni, és a szivargyújtóval bíbelődni. A lényeg, hogy akkor marad a szivargyújtó töltős megoldás. Ha tudsz/tudtok ilyet ajánlani, azt megköszönném. Ez a típus a legszimpatikusabb, ami nem tapadókorongos, hanem rögzíthető a visszapillantó mögött. Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
Ez butasag! Az ilyenekben van egy nagy kondenzator, ami tarol annyi energiat hogy minden esetben el tudja menteni az aktualis videot.
A gyujtas kulccsal torteno elvetele ilyen szempontbol semmivel sem masabb, mint a baleset eseten hirtelen bekovetkezo tap megszakadas.A kerdezonek azt tanacsolom, felejtse el a szivargyujtos cuccot. Vehet olyat de vegyen hozza par szaz forintert kulon egy hardwire kitet, es azzal kosse be a biztositektablahoz, vagy akarhova. Teljesen jo, sot sokkal ajanlottabb, mint a szivargyujtos tolto.
(#10239) teleahocipöm
Nem biztos hogy segitene, ha annyi latszodna oldalrol, hogy egy szurke szedan, egy kek ruhas no csapta neked az ajtot. A hatso kamera mar nem venne akkor amikor kitolat, csak folyamatos uzemmodnal mukodhetne a biztos vedelem[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Csápájev
őstag
Miben különbözik a balesetnél leálló kamera attól,mikor leveszem a gyújtást?
-
cidalain
veterán
válasz FireFox1996 #10243 üzenetére
Igen ez a beepitett kondenzator.
Ami olyan mint egy akku. Nagyon gyorsan lehet beletenni keves aramot, amit szukseg eseten ki lehet szedni. De ez onmagaban nem energiaforras, mert ezt fel kell tolteni. Akkor toltodik fel amikor a kulso tap bekapcsol (gyujtas). Feltoltodik 1-2 masodperc alatt, aztan indup a kamera. A merete ugy van megvalasztva, hogy annyi energia mindenkepp legyen benne, hogy a kulso tap megszakadasakor a videot el tudja menteni, es ki tudjon kapcsolni.
Ugyanakkor ezek a kutyuk nem gondolnam, hogy memoriaban vesznek fel, es menteskor irjak ra a kartyara a 300-500 megas szeleteket. Ezek realtime irjak a filerendszert ugy gondolom, igy egy video mentese tulajdonkeppen egyenlo a felvetel, es a fileiras megallitasaval. Ez meg tulajdonkeppen nem ido>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Degeczi
nagyúr
válasz FireFox1996 #10243 üzenetére
De ahogy mások is mondták, nem tudják megkülönböztetni a levett gyújtást egy balesettől: pont ugyanúgy megy el a tápfeszültség mindkét esetben, pont ugyanúgy kell lezárni a felvételt a beépített energiaforrás segítségével (ami jobb is, ha kondenzátor, mert az hosszú évek múlva is ugyanúgy teljesít majd, míg egy Li-ion akku akár 1 évnél is gyorsabban tönkremehet ennyire szélsőséges üzemben, mint a szélvédő alá szerelve)
Csak akkor "tudhatná", h most a gyújtás ment el vagy az autóakku repült ki, ha két betáplálás lenne: egy gyújtás, egy pedig állandó 12V vezeték - ahogyan az autórádióknál is szokás, h azokban is járjon tovább az óra, maradjanak meg a beállítások
De ilyen kamerák nem 12V-ról, hanem 5V-ról működnek, egyetlen betáplálási ponttal, ezért nem tudják megkülönböztetni a két esetet
-
andrisms
aktív tag
válasz FireFox1996 #10457 üzenetére
Rendben, felteszem majd drive-ra, az elvileg nem tömörít.
-
sambenez
Topikgazda
válasz FireFox1996 #10457 üzenetére
A 10429-be raktam egy linket, onnan tudsz letölteni eredeti tesztfelvételeket.
-
andrisms
aktív tag
válasz FireFox1996 #10469 üzenetére
Szerintem is, én elégedett vagyok idáig.
Teljesen jól leolvasható a szembejövő rendszáma,ahogyan írtad is. Majd városon kívül leszek rá kíváncsi, azt is megírom majd.
Nyilván van jobb Kínából ennyi pénzért, de Xiaomiban még nem csalódtam, és ha gond lenne, nem kell postázgatni külföldre -
air
nagyúr
válasz FireFox1996 #10598 üzenetére
Nem a hatóság hozzáállása a rossz, hanem a szabályozás.
Amit a BMW-s csinált nem esik a közigazgatási eljárás hatálya alá, tehát nincs objektív felelősség.
Ezt csak szabálysértési eljárásban lehet vizsgálni, ott pedig letagadhatja a tulaj, hogy ő vezetett. Mondhatja, hogy hozzátartozója vezette az autót, akit nem akar megnevezni.
És itt véget is ér a rendőrség jogköre. A szabálytalankodó elsétálhat és megúszta.
A konkrét esetben még megállhat egy közúti veszélyeztetés, ami némileg módosíthatja a dolgot, de ez meg a hatóság megítélésén múlik.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Tin
veterán
válasz FireFox1996 #10707 üzenetére
(így csak pont a duplája, mint amazonról)
-
Tin
veterán
válasz FireFox1996 #10713 üzenetére
rányomsz a kuponra, úgy lesz a végén 35 EUR. nem fog levonni semmit, az amazon csak akkor von, ha csomagol, küldés előtt. ez lehet pár nap.
-
Tin
veterán
válasz FireFox1996 #10716 üzenetére
amikor csomagolják, akkor fognak terhelni. nekem pont a kamerát asszem másnap be is csomagolták, küldték. kb 1 max 2 hét és itt van.
-
Tin
veterán
válasz FireFox1996 #10718 üzenetére
amazonon nem kell, ne kérdezd, miért. nekem se kellett, de nekem már többen is mondták ugyanezt. úgy látszik, ennyire megbíznak bennük a bankok
-
Tin
veterán
válasz FireFox1996 #10725 üzenetére
akkor gyorsan csomagolták ha mázlid van és feladják ma, illetve jó futárcéghez kerül, még ideérhet pénteken.
-
ReSeTer
senior tag
válasz FireFox1996 #10768 üzenetére
Xiaomi Yi-nak nagyon rossz képe van youtube videók alapján. Tudtok mutatni tömörítés nélkülit?
-
ReSeTer
senior tag
válasz FireFox1996 #10771 üzenetére
Rendszámok olvashatóságára gondolok, olyan életlen az egész
-
Timyyy
őstag
válasz FireFox1996 #10819 üzenetére
A kamera formázta saját magának.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Tin
veterán
válasz FireFox1996 #10821 üzenetére
valahol olvastam, hogy yi dash cam-nél az segített, ha megformázta windowsban, aztán megformázta egy androidos telóban, és utána már működött a kamerában.
akkor ez a linkelt progi kiváltja az androidos formázást, egyszerűen letolod ezzel, és kész?
-
Tin
veterán
válasz FireFox1996 #10823 üzenetére
köszi, én még nem vettem használatba, mert kari ajándék, csak infót gyűjtök róla, hogy ne legyen szívás vele később. de akkor leszedem és megformázom a kártyát ezzel előtte. egy néhány éves samsung U1-es amúgy, telóban használtam eddig, ezt "beáldozom" erre a célra.
-
air
nagyúr
válasz FireFox1996 #10829 üzenetére
Ki veszekszik?
Csak szóltam, hogy amit leírt, az hülyeség.
Ha viszont nem úgy értette, akkor másképp kell fogalmazni.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Tin
veterán
válasz FireFox1996 #10829 üzenetére
tényleg félreérthető voltam, de azt én se gondoltam, hogy egy windows formázás fölé rakott androidos formázás nem ugyanaz, mint egy androidos formázás. de már megszoktam, hogy a fórumokon általában először hülyének néznek, aztán három kör után maradunk abban, hogy nem fogalmaztam tökéletesen.
-
Timyyy
őstag
válasz FireFox1996 #10821 üzenetére
Megpróbálom és majd a napokban jelentkezem hogy történt-e változás.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz FireFox1996 #10934 üzenetére
Igen, én is pont Dec. 5-én rendeltem, pénteken (15-én) érkezett meg.
-
Charlie Gordon
aktív tag
válasz FireFox1996 #10937 üzenetére
Én is. Mit mutat a track package ?
-
csonka
tag
válasz FireFox1996 #10934 üzenetére
11.-én este rendeltem, ma reggel érkezett meg. 12.-én reggel is rendeltem egyet, az is ma jött meg. Annyi kiegészítéssel, hogy a Posta itthoni elosztójában az egyikbe raktak egy csomag kekszet. Csak az a baj, hogy a kamerát meg kiszedték belőle. Úgyhogy kezdjél aggódni.
A mai délelőttömet a Postán és a rendőrségen töltöttem. Hogy rohadna le a keze a mocskos lopós postásának.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz FireFox1996 #10942 üzenetére
Menj be a postadra. Eddig 2phs-nal volt anomalia amazonos csomagnal, h nem hoztak ki. Egy probat meger.
-
tomazin
veterán
válasz FireFox1996 #10944 üzenetére
Amazonos dobozban lesz a Te nevedre. Nem feladó,hanem címzettet keresnek. Mondd meg, hogy szerinted ott a csomag, értesítőt nem kaptál. Rossz esetben annyi lesz a válasz, hogy nincs.
-
nyikszi
őstag
válasz FireFox1996 #10946 üzenetére
Ahova körzetileg tartozol. Csak kaptál már valami küldeményt
[ Szerkesztve ]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
tomazin
veterán
válasz FireFox1996 #10948 üzenetére
Postazot/titkarnot kerdezd meg. De am iranyitoszam alapjan emlekeim szerint ki lehet keresni hanyas postahoz tartozol. Szivas akkor van ha a ceg nemreg koltozott, postafiok regi postan van, stb. erdekes egyuttallas eseten.
-
kropi
tag
válasz FireFox1996 #10954 üzenetére
Tudom utólag könnyű okoskodni, de én az Eustock-nál rendeltem pár napja 14.900 Ft-t utánvétellel ugyanezt a YI-t, megjött, s van rá magyar garancia. Ha esetleg rendelnél másikat magadnak.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz FireFox1996 #10956 üzenetére
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Gabesz87
veterán
Mikor rendelted? Én nyáron, nyár elején a Zidoo media player-emmel jártam hasonlóképp. A Zidoo honlapjáról rendeltem, és elég soká jött. Felvettem velók a kapcsolatot, és kiderült - mondták - hogy a német amazon küldi. Nekem is csak azt írták, hogy várjak 2-3 napot, mert azt mondta az amazon nekik, hogy úton van, de csak nem jött. Aztán 2-3 nap után írták, hogy várjak még egy napot, mostmár meg kell jönnie. Végül is türelmes voltam, és valóban megjött. Szóval még van remény
-
amargo
addikt
válasz FireFox1996 #10961 üzenetére
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Lokids
addikt
Nálam is ez volt.
Nekem visszautalták az árát, adtak 5 euro-t az accomra, meg írták, hogyha megrendelem még egyszer a leggyorsabb kiszállítási módot pipálva, akkor visszatérítik a kiszállítás árát.
Nem rendeltem meg újra. Lehet valami "drágább" felé kéne nézelődni.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
válasz FireFox1996 #10970 üzenetére
Elég gyorsan válaszolnak, megjött a válasz 1 órán belül, visszautalják a vétel összegét.
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest