Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalker

    addikt

    válasz runner 125 #43539 üzenetére

    Az alapoktól baj van: műanyag gagyi kiemelőkeret, amire nem tudod rendesen rögzíteni a hangszórót és sokszor nem is emel ki eléggé. A másik probléma, ami miatt a régi hangszóróm is tönkre ment, hogy a gyári kiemelőre rakva hozzáért a membránszél (gumi, hab, nevezzük akárminek) ennek a fent műanyagnak a most már kivágott gyári rácsozásához - a gyári hangszórónak más pereme volt, nem türemkedett ki. Mellesleg a gyári rácsozás egy szégyen, nagy vastag műanyag rolókból állt amik ráadásul lefele álltak mint egy reluxa lapjai ha besötétítetted. Zörgött is...egyszóval akusztikailag szar volt.
    Kisebb kiemelő meg nem jöhet szóba, mert akkor nem fér be az ajtóba, az ablak elkaszálja a hangszórót. Szóval nem volt más opció. Olyat láttam eddig csak Corsánál, hogy magára erre a műanyagra csinálnak egy panelt és arra a hangszórót, de szerintem az még rosszabb, mint a gyári, hiszen nincs igazi zárt dobozod, a műanyag meg ront az egészen, a hangszóró sem lóg be az ajtóba...szóval én valami egészen újjal kísérletezem a jelek szerint. :U

    MOD: ha nem döntöttem volna meg a hangszórókat ennyire akkor talán nem kéne nekem sem ezzel tökölni, de akkor meg a lábtérbe zenélne, ami szintén nem jó.

    [ Szerkesztve ]

    "A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."

Új hozzászólás Aktív témák