Új hozzászólás Aktív témák

  • C. s.

    addikt

    válasz T J #49769 üzenetére

    Köszönöm szépen!

    (#49773) mdk01:

    Lehet, hogy nem jól írtam a múltkor, de arra gondoltunk, hogy csak a fiókok lennének rétegeltből (és talán a hátulja), a látható helyekre pedig keresünk olyan bútorlapot, ami leginkább passzol a meglévő szekrénysorhoz. (Akkor meg persze ott a formaldehid, viszont másképp meg eléggé "putridizájn" hatása volna, ha nagyon elüt a többitől. :D )

    A neten nézelődve pl. ez hasonló (4350 Ft/m2), csak egy kicsivel sötétebb kellene, bár a fényképek szinte sosem pontosak, ezt csak személyesen lehet majd eldönteni. Az is lehet, hogy épp jó az árnyalat a valóságban.

    Ez egy igen fura bútor lesz! :D
    Pakolóhelyre nagy szükségünk van, úgy döntöttünk, az eddigi TV-állványnak mennie kell, helyette alárakunk egy komódot. És itt jön egy csavar a történetben. A TV nem állhat a fallal párhuzamosan, mert nem jó abból a szögből nézni (nem pont szemben van vele a kanapé), ezért elfordítottuk, hogy szemből lássuk, de így nem elég a kereskedelemben kapható átlag komód mélysége, mert egyrészt nagyon ki volna centizve a tévé helye, másrészt a szekrény takarná a szélét. Ezt úgy lehetne orvosolni, hogy távolabb húzzuk a komódot a faltól, de mivel épphogy elférne rajta a tévé, a végén még lelöki valaki. Ezért kell 80 cm mély, hogy "betömje a rést", amin a tévé beeshet a komód mögé. :)) A pakolóhely meg úgyis kapóra jön.

    Az anyagár még nem dőlt el, de azt leszámítva, csak a munkadíj kb. mennyi volna? 20.000? 100.000? Azért volna jó egy durva becslést olvasni, hogy legyen valami elképzelésünk, mire számíthatunk, mennyit gyűjtögessünk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák