Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Assetto Corsa Competizione
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madmax81
aktív tag
válasz Vikusz77 #4118 üzenetére
Az AEg ha jól tudom nem gyárt barkács gépeket abban jó dolog ez a feszültség figyelő rendszer de egy barkács gépbe valószínűleg nem raknak bele semmilyen elektronikát hogy ne drágítsák az árát feleslegesen .
Ha elfogadsz egy jó tanácsot az aksit mindig teljesen feltöltve rakd el ha egy ideig biztos nem fogod használni , majd szépen kisül az idő múlásával de addig is van benne feszültség és ez a lényeg .Érdekes dolog amit írsz hogy nem csavarozásra tervezték , ha hiszed ha nem én soha nem használom a mechanikus erő szabályzót " racsnit " utálom a hangját meg azt ahogy rázza a gép a kezemet mikor működésbe lép .
Mindig "szabad kézzel "csavarozok már jó régen dolgozok ugyan azzal a géppel úgy hogy a csuklómban van a nyomaték szabályzó , és más gépeken sem használom pár csavar betekerése után már érzem a gépet , persze ez nem azt jelenti hogy nem jó dolog csak én nem szeretem .
Volt egy 12v Festo gépem ott elektronikus volt a nyomaték szabályozás az volt az igazi nem rázott nem kattogott egyszerűen leállt mikor elérte azt a nyomatékot csak hát az ára volt csillagászati1956-2010 07.22 Varga László
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest