Új hozzászólás Aktív témák

  • aszamóca

    aktív tag

    válasz Soká #36934 üzenetére

    Köszi! Akkor hasonlóan látjuk a dolgokat. Csövet azt pár hónapja vettem 4m-t ilyenből. ;) Van egy két és félméteres 50mm-es antisztatikus is,kisebb gépekhez, mondjuk azt a 445-ös makihoz használom. A legnagyobb kihívás a 250-es kombigyalu lesz számára. Annak az adataiban 850m3 légszállítást írnak, amit a kéknek tudni kell, még eltömődve is.
    Nem tudom mennyi port juttat vissza a környezetbe? Viszont a piros Einhell-el ellentétben a képen úgy látom, hogy a zsák is mintha szűrőanyagból készült volna,ami a nagy felületű légáteresztést, s ezzel az átszívott légmennyiséget, igencsak elősegíti, a pvc-zsákkal szemben.
    Ha később elszívórendszert építenék, akkor azt legolcsóbban 100-as esőcsatornacsőből lehetne megoldani. Kopás, statikus feltöltődés ellen kiváló. Forrasztható, tömíthető könnyedén, és vannak idomok készen hozzá. A PVC csövezés egyszerűbb, és esztétikusabb, de nélkülözi a fém fontos előnyeit.

    [ Szerkesztve ]

    Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.

Új hozzászólás Aktív témák