Új hozzászólás Aktív témák

  • GalaHU

    őstag

    Az a baj, hogy az egész LFM koncepciója hibás, maximálisan támogatja az ilyen sunyi manővereket.

    Nyilván lesarkítva és túlzó keserűséggel, de az LFM-bes simán be lehet jutni kvázi nulla km tapasztalattal, ha nem vagy olyan peches, hogy offline tönkretetted az SA-dat. De vadonatúj steam-acc-al megfuthatod a mostanában nevetségesen alacsony szintidőket, végigkocogsz a 10 Rookie futamon, akár a legutolsó pozícióba is, aztán 1500ELO-val vár a nagyvilág!

    Innen ha nem vagy Istenadta tehetség, vagy nem szánod órák százait a gyakorlásra jön a frusztrációval teli zuhanás jópár futamon, mivel 1500-on kezdeni oltári baromság, ütni-vágni fog mindeni. Ha esetleg akkor játszanál ami kiesik a klasszikus időablakból egyszerűen nem lesz elég játékos, és 1000-es ELO-val is simán összerak a rendszer 2000 fölöttiekkel, mert a világ minden kincséért se szedné két húszfősre a lobbyt ha csak 40-en vagytok. Itt konrétan semmi esélyed a mezőny első felébe végezni, mert ha elől esetleg hibáznak, egy másik frusztrált kamikáze fog nekedmenni hátulról, mert az első felébe KELL végezni, bármi áron különben nincs előrelépés.

    Szóval hamar rájössz, hogy ez a boldogulás útja! Az első körben nem csinálsz semmit, után meg lehet szépen sunyiban kilökdösni, ész nélkül beszúrogatni mindenkinek, aztán max egy priviben küldött "Sorry"-val meg van oldva! Ha meg pampog az ellenfél, akkor csak előbb kell riportálnod és kész...

    Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!

Új hozzászólás Aktív témák