Új hozzászólás Aktív témák

  • Géjza

    őstag

    válasz f3rdzs0 #4783 üzenetére

    Grat! Nem kell nagyon faragni a köridőt, 1:45 alatti körökkel már bátran lehet vitézkedni a ringen, jól csináltad, toljad a versenyeket. ;)

    Most jövök imolából, esős verseny volt, faxa volt.:) Csak nem kellett volna egy megpörgés, amivel kvázi uccsó helyre estem vissza. Azért a középmezőnybe sikerült visszajönnöm, alternatív boxkiállás is segített (nem cseréltem gumit, így 5s-et nyertem a többieken).

    Azt annyira bírom, mikor előre látod hogy mi fog történni. :) Hajkurászod az előtted menőt, mögötted is a sarkadban vannak és bedobja a leghátsó és látod, hogy elbaxta a féktávot, hogy abszolút későn fékezett és ügye a belső ívre dobta be, amihez a normál féktávhoz képest is hamarabb kéne elkezdni fékezni, ha be is akar fordulni. De nagyon későn fékezett, nagyon elmérte és előre láttam, hogy nem fog tudni megállni. Be sem fordítottam az autót, nehogy engem vigyen el, hanem inkább páholyból néztem, ahogy kiüti az elöttem menőt. Köszöntem szépen az ajándékpozit és jót röhögtem rajtuk.:DDD :DDD

    Visszapillantót is qrvasokat kell nézni, nagyon sok balesetet (más hülyeségét) meg lehet úszni, ha észnél van az ember, ha látja mi történik mögötte és reagál rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák